Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Prokart Promosyon Sistemi Version: 1.1.2.25. Temel Özellikler  Kullanıcı dostu kolay kullanım.  Alışveriş Merkezi ortamında dahi kolayca çalışabilme.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Prokart Promosyon Sistemi Version: 1.1.2.25. Temel Özellikler  Kullanıcı dostu kolay kullanım.  Alışveriş Merkezi ortamında dahi kolayca çalışabilme."— Sunum transkripti:

1 Prokart Promosyon Sistemi Version: 1.1.2.25

2 Temel Özellikler  Kullanıcı dostu kolay kullanım.  Alışveriş Merkezi ortamında dahi kolayca çalışabilme.  Şubeler ile internet ortamında kolayca uyumlu olarak çalışabilme.  Promosyon’a girecek ürünlerin takibi.  Şartlarını kullanıcının belirlediği promosyonlar tanımlayabilme  Aynı anda hem Puan verebilir hem indirim yaptırabilirsiniz.  Müşteri Ek kartlarından da puan kullandırabilirsiniz.  Belli Müşteri gruplarına toplu sms gönderebilirsiniz. SMS şablonları oluşturup bunları belli bir saatte SMS olarak gönderilmesini sağlayabilirsiniz.  Müşterilerinize toplu E-Mail gönderebilirsiniz.  İstenildiği kadar Kullanıcı oluşturabilir ve bu kullanıcıların yetkilerini kısıtlayabilirsiniz.  Kendinize göre alanlar belirleyip bu alanlara gireceğiniz verilerle belirli müşterilerinizi takibe alabilirsiniz.  Puan vermek veya kullandırmak çok kolay ve hızlıdır  Gelişmiş raporlamalar ile daha iyi karar alabilir ve bu raporları aynı anda istediğiniz kişilere E-Mail olarak gönderebilirsiniz.

3 PROKART Ana Ekranı

4 Alışveriş Merkezlerinde çalışma.  Prokart Programı, Alışveriş Merkezi ve içerisinde bulunan işletmelerin tek bir kart üzerinden müşteriye indirim ve/veya Puan kazandırabilmesini sağlar. Her işletmenin kayıtları Merkezi bir yerde ayrı ayrı tutulur. Her işletme kendi raporlarını alabilir. Müşteri birçok işletmede puan ve/veya indirim kazanmanın sevincini yaşar.

5 Kullanıcı dostu kolay kullanım.  PROKART bütün kayıt arabirimleri standarttır.  Kısayol tuşları ile kolayca silme,kaydetme veya yeni kayıt ekleme yapabilirsiniz.  Rehber özelliği ile aradığınız kayıtları kolayca bulabilirsiniz.

6 Rehber Ekranı

7 Şubeler ile Çalışma  Prokart sistemi franchise uygulaması yapan firmalarda veya kendi şubesi bulunan firmalarda da aynı şekilde uygulanır. Şubeler tek bir yerden çalışır. Müşteri istediği şubede işlemlerini yaptırabilir.

8 Promosyon Ürünlerinin Takibi  Promosyon için belli bir puan karşılığında verilecek hediyeler önceden belirlenip takibi yapılabilir. Promosyon ürünleri için hızlı giriş-çıkış yapılabilmesini sağlayan ekranlar mevcuttur.

9 Gelişmiş Promosyon Tanımı  Yeni Başlatacağınız bir kampanyanın ne zaman başlayıp-biteceğini, hangi kartları kapsayacağını,hangi şubelerde kullanılacağını ve limitlerini kendiniz belirleyebilirsiniz. Örn: 100 TL üzeri bir alışverişe %5 fazla puan verebilirsiniz.

10 Toplu SMS Gönderme  Bu Ekran ile müşterilerinize kampanyalarınızı bildirebilir,doğum günü,evlilik yıldönümü mesajları gönderebilirsiniz veya Örn: Öğretmenler gününü kutlayabilirsiniz. Bunları bir şablon halinde oluşturup belli bir zamanda da gönderebilirsiniz.

11 Toplu E-Mail Gönderme  Firmanızın e-mail Adresini kullanarak Müşterilerinize Toplu e-mail Gönderebilir ve onları kampanyalarınızdan haberdar edebilirsiniz.

12 Müşteri Takibi  Prokart ile Müşteri takibi son derece kolaydır. İstediğiniz müşterileri takibe alabilirsiniz. Aynı ekranda müşterilere KART verebilirsiniz.

13 Puan Verme  Prokart ile puan vermek son derece kolay ve hızlıdır. Tanımladığınız promosyonlara göre puanlar otomatik olarak hesaplanır. İsterseniz birikmiş puanlarından alışveriş tutarını düşebilirsiniz.

14 Puan Kullandırma  Prokart ile puan kullandırmak da çok kolay ve hızlıdır.Müşteri, puanı yettiği kadar her türlü promosyon ürünü hediye olarak alabilir. Ek kartlarının puanlarını kullanabilir.

15 Gelişmiş Raporlama  Prokart ile raporlama yapmak da çok kolay ve hızlıdır. Standart raporlar dışında ihtiyaca göre rapor üretilmektedir.

16


"Prokart Promosyon Sistemi Version: 1.1.2.25. Temel Özellikler  Kullanıcı dostu kolay kullanım.  Alışveriş Merkezi ortamında dahi kolayca çalışabilme." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları