Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

DEPOCU Depolarda çalışan arkadaşlara işlerinde yardımcı olalım istedik, DEPOCU yu hazırladık Depoların tüm giriş ve çıkışlarında barkod okuyuculu el terminallerinin.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "DEPOCU Depolarda çalışan arkadaşlara işlerinde yardımcı olalım istedik, DEPOCU yu hazırladık Depoların tüm giriş ve çıkışlarında barkod okuyuculu el terminallerinin."— Sunum transkripti:

1 DEPOCU Depolarda çalışan arkadaşlara işlerinde yardımcı olalım istedik, DEPOCU yu hazırladık Depoların tüm giriş ve çıkışlarında barkod okuyuculu el terminallerinin kullanılmasını sağladık. Depo operatörü arkadaşların hangi yükleme ve indirmeleri, hangi miktarlarda, ne zaman yapacaklarını iş emirlerine bağladık. Depo sorumlusunun iş emirlerini ister kendisinin, isterse Logo’dan aktarmasını sağladık. El terminallerinin tüm sorumluluk alanında kablosuz ağ şartı gereksinimini ortadan kaldırdık. Yüklemenin veya indirmenin bekletilmesi durumunda, el terminalinin de bekletilme şartını kaldırdık, operatörlerin işleri beklemeye alıp diğer acil işleri tamamladıktan sonra kaldıkları yerden devam edebilmesini sağladık. Değişken ağırlıklı barkodların da işletilmesini sağladık, Barkodu bulunmayan ürünler ile çalışmak zorunda kalan depo çalışanlarının diledikleri barkodları basabilmelerini sağladık. Birden fazla el terminalinin ortak sayım yapmasını sağlayarak, depo sayımlarını hızlandırdık. Logo ile birliktete çalışırken ürün ve müşteri tanımlarını otomatik olarak kendisine aktarmasını sağladık. Ve patronları düşünerek, bunları çok ekonomik fiyatlar ile size sunduk. DATAGEN BİLİŞİM Kendisini mobil ve inter-aktif yazılımlara müşteri memnuniyeti hedefinde odaklamış yazılım evidir. Çözüm ortakları ile müşterilerine entegre ürünler hazırlar. İş ortakları ile kaliteli yerel hizmetler sunar. DEPOCU bir Datagen Bilişim yazılımıdır.

2 Masa Üstü Uygulamasının Özellikleri
Personel, ambar, müşteri ve ürün bilgileri ile ürün ambalaj bilgileri düzenlenir. Hedef uygulamada yeni kayıt edilen ambar, müşteri ve ürün bilgileri otomatik olarak alınır. Ürünün her ambalajına farklı barkod tanımlaması yapılabilir. İş emirleri ile çalışır Hedef uygulamada kayıt edilmiş siparişler otomatik olarak aktarıldığı gibi depo sorumlusu tarafından da kayıt edilebilir. Kontrollü/Kontrolsüz iş emri çalışma İş emirlerinde ürün ve miktar bilgileri belirtilerek yapılan indirme ve yüklemelerin doğruluğunun kontrol edilmesi sağlanır. Parti seri numarası ile ürün takibi Parti seri numara barkodlarının içeriği düzeni tanımlanarak bu barkodları ürün ambalaj barkodlarından ayırır. Barkod yazdırma Barkodu bulunmayan ürün ve ambalajlar için windows uyumlu tüm yazıcılardan barkod yazdırır. Eş Zamanlı Çalışma Gerçekleştirilen iş emirleri hedef uygulamaya depo amirinin belirlediği sıklıklarda otomatik olarak aktarılır. Bağımsız Çalışma Uygulamanın tek başına da çalışabilir. Hedef uygulama ile çalışması durumunda hedef uygulamanın sürekli aktif olma şartı yoktur. Hızlı Sayım Birden fazla el terminaline sayım emri vererek, gelen okumaları ile envanteri karşılaştırıp hızla depo eksik ve fazlalıklarını gösterir. Çok terminalli çalışabilir Büyük veya yoğun depolarda birden fazla masa üstü bilgisayarında çok terminalli olarak çalışabilir. Parçalı sevkiyatı gerçekleştirebilir Bir kerede alınıp, birden fazla sevkiyatta karşılanan iş emirlerini yönetebilir. Donanım Depocu, kullanılan windows işletim sistemlerini rahat çalıştırabilen tüm masa üstü bilgisayarlarda çalışır. Microsoft SQL Server veri tabanını kullanılır. Bilgisayar kapasitesinin yoğun ve çok operatörlü depolarda daha yüksek olması önerilir. El terminalleri ile iletişim için WAP (kablosuz erişim noktası) kullanılır. Hedef uygulama ile çalışılacak ise, bilgisayarın hedef uygulamanın terminali olması gerekmektedir.

3 El Terminali Uygulamasının Özellikleri
Amir tarafından kendisine atanmış ve eyleme onaylanmış durumdaki iş emirlerini alır. Aktif iş emrini beklemeye alıp, bir diğerine geçiş yapabilir, gerektiğinde beklemeye alınana döner. İş emirlerinin detaylarını görerek işini tam öğrenir. İhtiyaç duyduğu tüm veriyi kablosuz ağ ile masa üstü bilgisayarından alabilir. Kurulumu hızlı ve basittir. Fabrika ayarlarına dönen el terminali 10dk içerisinde tekrar kullanıma sokulur. Değişken ağırlıklı barkodları okuyabilir. Parti seri numara barkodu ile ürün barkodlarını ayırt eder. Yaptığının işin özetini görebilir. Çok el terminali ile yapılacak sayımlara katılır. Hızlı ve basit kullanımlıdır. Ortalama pda operatör eğitimi 30dk’dır. Donanım Windows Mobile işletim sistemli, WLAN (kablosuz ağ iletişimi) ve barkod okuyucusu bulunan tüm el terminallerinde çalışır. Daha hızlı ve kolay okutma için lazer okuyuculu olan el terminalleri önerilir. Kullanıma göre uzak mesafe veya yakın mesafe okuyuculu el terminalleri tercih edilebilir.


"DEPOCU Depolarda çalışan arkadaşlara işlerinde yardımcı olalım istedik, DEPOCU yu hazırladık Depoların tüm giriş ve çıkışlarında barkod okuyuculu el terminallerinin." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları