Etkinlik ayrıntılarınızı buraya yazın

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
POWER POİNT SUNU HAZIRLAMAK
Advertisements

KÜTÜPHAN-E TÜRKİYE PROJESİ. MODÜL 7 Sunular ve Etkili Sunum Hazırlama Kütüphan-e Türkiye Eğitim Çalışma Grubu, Göknur Kaplan Akıllı.
SUNU HAZIRLAMA PROGRAMI: powerpoint
LUCA Bilgisayarlı muhasebe programı
Poster template by ResearchPosters.co.za Araştırma Özetinin Konu Başlığı Muhammed Hasan ASLAN, Arif Çağdaş AYDINOĞLU, Meltem YEŞİLÇİMEN AKBAŞ Yazarların.
Cihan Toprak Begüm Kökçü.  Planlama aşamasında, projenin hedeflerini gerçekleştirmek için uygulanabilir bir plan yapılır. Bunu yapmak için, projenin.
AKIL (ZİHİN) HARİTASI.
HAZIRLAYANLAR ZELİHA OKÇU ÖZGÜL ERGÜL  Bir hesap tablosu programıdır. Excel, her türlü veriyi (özellikle sayısal verileri) tablolar ya da listeler halinde.
Sevgili 8.sınıf öğrencisi; Kendi yeteneklerin, ilgilerin, değerlerin hakkında bilgi sahibi olmak ve daha doğru lise tercihi yapabilmek için lütfen öncesinde.
POWERPOİNT SEVİM ŞEVVAL ERDOĞMUŞ 6/C 118. POWERPO İ NT NASIL KULLANILIR? Microsoft PowerPoint, sunu hazrlama,slayt yapma ve düzenleme yazılımıdır. Bir.
Açlığını Gider Detaylı Kullanım Kılavuzu
EBSCOhost Collection Manager Arama Profilleri
Microsoft® Office Outlook® 2007 Eğitimi
Microsoft® Office Project 2007 Eğitimi
Metin Tabanlı İçerik Oluşturma Araçları (Microsoft Word Programı)
Temel Outlook Eğitimi Eğitim İçerikleri Bilgegüç Bilişim Danışmanlık.
deniz seyahat Bir sonraki kış tatilinizi Deniz planlasın!
EBSCOhost ile Arama Hatırlatmaları Oluşturma
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ
DOSYA YÖNETİMİ MUSTAFA TEZCAN MART, 2017.
Kullanıcı Kılavuzu Temel Arama help.ebsco.com.
LOGGER PRO ile GRAFİK ÇİZMEK
EBSCO Discovery Service
5. sınıflar Power Point.
Temel Bilgi Teknolojileri
SES ve Vıdeo Ekleme.
APA Style Central Sunumu
Northwind traders Biz Kimiz?
Microsoft PowerPoint (1)
Çiğdem ÇOBAN Bilgisayar Mühendisi
SUNUM PROGRAMLARI (Bölüm 2)
Ders adı, numara Öğretim Görevlisi Grup üyesi adları
RESİM VE RESİM DÜZENLEME İŞLEMLERİ
EBSCO Discovery Service (EDS) Daha İsabetli Sonuç Listeleri
My EBSCOhost Kişisel Klasörünün Kullanımı
Bilgisayar I dersi 2 Ekim 2017.
GÖRSEL PROGRAMLAMA DİLİ:
Kullanıcı Kılavuzu DynaMed Plus support.ebsco.com.
Etkinliğinizin Başlığı
Şirket Adı Ürünler ve Hizmetler
BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ
EBSCO Discovery Service (EDS) Akademik Arama Motoru/Keşif Aracı
Microsoft SharePoint'inizi özelleştirme Çevrimiçi web sitesi
Bu konudaki her şeyi okuyun Microsoft SharePoint Haberler
TOPLU POSTALAMA İŞLEMİ İÇİN ETİKET OLUŞTURMA VE YAZDIRMA
Power pont İle konu değerlendrmesi
Bilgisayar II 26 Nisan-7Mayıs Öğr. Gör. Feyza Tekinbaş.
[Poster Başlığı] Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit maecenas porttitor congue massa fusce [Aşağıdaki adları ve unvanları katkıda.
Bilgisayarım Simgesinin Kullanımı Dosyaların Yönetimi
Barış Çetinok Başkan Yardımcısı Contoso Pharmaceuticals
seyahat zeyno zeyno seyahat
EBSCOadmin Genel Bakış
Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı
TURNITIN programında tez tarama
sağlamanın 5 yolu Outlook'un sizin için çalışmasını
EBA‘ ya Test Yükleme, Öğrenciye Gönderme Ödev Takibi ve Paylaşma
Michelangelo Bu slaytı sununuza eklemek için  
Bu slaytı sununuza eklemek için
Melek Güneş BAŞKAN YARDIMCISI Birinci Sokak
VADEMECUMONLINE KULLANIM KILAVUZU
PowerPoint'e Hoş Geldiniz
1234 Birinci Sokak | İstanbul, 98052
VADEMECUMONLINE KULLANIM KILAVUZU
Gelecekte yapacaklarınızı anlatarak ün kazanamazsınız.
Doğum Gününü Kutlayalım Doğum Gününü Kutlayalım Tamer'in
Attila Attila Partide Bize Katılın! Partide Bize Katılın!
7 Yıl İpek Altın KİŞİSEL Full Stack Geliştirici Görev Açıklaması
Yazar 1a, Yazar 2a, Yazar 3b and Yazar 4a
Wiki Eğitim – Artık Hayal Değil
Sunum transkripti:

Etkinlik ayrıntılarınızı buraya yazın

BAŞLIĞINIZ BURAYA GELİR Ürün Başlığı Ürün Başlığı Ürün Başlığı Açıklama Açıklama Açıklama Ürün Başlığı Ürün Başlığı Ürün Başlığı Açıklama Açıklama Açıklama Etkinlik Ayrıntılarınız Buraya Gelir

BAŞLIĞINIZ BURAYA GELİR Açıklama Açıklama Açıklama Açıklama Açıklama Açıklama Açıklama Açıklama Açıklama Açıklama Açıklama Açıklama Etkinlik Ayrıntıları Buraya Etkinlik Ayrıntıları Buraya

BAŞLIĞINIZ BURAYA GELİR AÇIKLAMA BURAYA GELİR AÇIKLAMA BURAYA GELİR AÇIKLAMA BURAYA GELİR AÇIKLAMA BURAYA GELİR AÇIKLAMA BURAYA GELİR AÇIKLAMA BURAYA GELİR Etkinlik Ayrıntıları Etkinlik Ayrıntıları

ETKİNLİK BAŞLIĞI BURAYA GELİR 08:00 Ajanda Konusu Buraya 09:00 Ajanda Konusu Buraya 10:00 Ajanda Konusu Buraya 11:00 Ajanda Konusu Buraya 12:00 Ajanda Konusu Buraya 13:00 Ajanda Konusu Buraya 14:00 Ajanda Konusu Buraya 15:00 Ajanda Konusu Buraya Etkinlik ayrıntıları buraya gelir ETKİNLİK AYRINTILARI BURAYA GELİR

ETKİNLİK BAŞLIĞI BURAYA GELİR ETKİNLİK AYRINTILARI Öğe Açıklaması Öğe Açıklaması ETKİNLİK BAŞLIĞI BURAYA GELİR ETKİNLİK ALT BAŞLIĞI BURAYA GELİR Öğe Açıklaması Öğe Açıklaması Öğe Açıklaması Öğe Açıklaması Etkinlik Ayrıntıları Etkinlik Ayrıntıları

Heyecan Verici Bilgiler ETKİNLİK BAŞLIĞI

Topluluk Merkezi Şablonu Örnekleri

Topluluk Merkezi Şablonu Yönergeleri PowerPoint Topluluk Etkinlikleri Şablonunu Açın. Sol taraftaki seçim bölmesinde slaydın kendisine sağ tıklayıp Slaydı Sil’i seçerek kullanmak istemediğiniz slaytları silin. Tasarım sekmesine tıklayın ve Çeşitlemeler >> Aşağı oka tıklayın >> Renkler'i seçin >> posterinizde kullanmak istediğiniz renkleri seçin.

Başlık Kutusu Metni'ni seçin ve tercih ettiğiniz yazı tipi seçimiyle kendi Başlığınızı ekleyin. 5. Alternatif olarak Giriş sekmesine gidin ve özel tercihlerinizi belirtin.

Her yazı tipi kutusunu seçin, özel etkinlik ayrıntılarınızı ekleyin ve tercih ettiğiniz yazı tipi biçimlendirme seçenekleriniz için Giriş sekmesini kullanın. Simge veya şekil değiştirmek / eklemek isterseniz Simge’ye tıklayın ve tercihlerinizi belirtin.

Posterinize yeni simgeler eklemek isterseniz Ekle sekmesine tıklayın >> Simgeler düğmesini seçin. Buradaki çeşitli simgeler arasından seçim yapabilirsiniz; kullanmak isteğiniz simgeye tıklayın ve Ekle düğmesine tıklayın. Simge ekleme hakkında bir hızlı video için şu kısa videoyu izleyin: https://aka.ms/PowerPointIcons

Seçtiğiniz simgenin rengini ve boyutunu değiştirmek için Biçim sekmesine tıklayabilir ve ardından tercihlerinizi belirtebilirsiniz. Şablonunuzdaki şekilleri / grafikleri değiştirmek için şekil şablonlarımızdan birini şu adresten indirin: https://aka.ms/InfographicImages. İndirdiğiniz şekil şablonunu açın, kullanmak istediğiniz şekle sağ tıklayın ve Kopyala’yı seçin.

Slaydınızın yan tarafına sağ tıklayın, şekil şablonundan kopyaladığınız şekli eklemek için Yapıştır’ı seçin. (Var olan şekilleri değiştirmek isterseniz, bunları Asıl Slayt görünümünde değiştirmeniz gerekir. Görünüm >> Asıl Slayt'a gidin ve şekillerle biçimlendirmede gerekli değişiklikleri yapın.) Seçtiğiniz şeklin rengini değiştirmek içi Biçim sekmesini seçin >> şeklin kendisine tıklayın ve tercih ettiğiniz rengi seçin. Şeklinizin yalnızca bir bölümünü renklendirmek istiyorsanız >> rengini değiştirmek istediğiniz alana tıklayın ve tercihlerinizi belirtin. Şeklinizin çeşitli seçeneklerini düzenlemek için biçim sekmesini de kullanabilirsiniz.

Yeni posterinizi kaydetmeyi unutmayın Yeni posterinizi kaydetmeyi unutmayın. Dosya sekmesine tıklayın >> Farklı Kaydet'i seçin, sonra da tasarımınızın klasörünü ve adını seçin ve Kaydet'e tıklayın. Dosyanızı OneDrive'ınıza kaydettikten sonra Paylaş sekmesine tıklayın >> ve belgenizi nasıl paylaşmak istediğinizi belirtin. Kişilerle Paylaş’ı seçin ve başkalarıyla işbirliği yapmak için Kişilerle Paylaş düğmesine tıklayın.

Sağ taraftaki Paylaş bölmesinde dosyanızı paylaşmak istediğiniz kişilerin e- posta adreslerini girin, paylaşmak istediğiniz tüm kişileri ekledikten sonra listenizin altındaki seçeneklerden ek olarak mı yoksa bağlantı olarak mı gönderileceğini seçin. Posterinizi yazdırmaya hazır olduğunuzda Dosya sekmesi >> Yazdır'a tıklayın ve çeşitli yazdırma alanlarında tercihlerinizi belirtin. Artık posterinizi yazdırmaya hazırsınız!