Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

PowerPoint'e Hoş Geldiniz

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "PowerPoint'e Hoş Geldiniz"— Sunum transkripti:

1 PowerPoint'e Hoş Geldiniz
Kolaylıkla ve rahatlıkla güzel sunular tasarlayın ve yapın.

2 Tasarlayın Başlangıçtan itibaren, tarzınıza uyması için kolaylıkla değiştirebileceğiniz güzel ve geniş ekran temalarına erişiminiz olur. Her tema karıştırıp eşleştirebileceğiniz renk seçenekleri ile birlikte gelir. Şekil Birleştirme ve renk eşleme Renk Damlalığı gibi yeni özellikler tasarımlarınız için birçok yeni olasılığın kapılarını açar. Hizalama kılavuzları ve akıllı kılavuzlar sayesinde düzenlerinizi, fotoğraflarınızı ve diyagramlarınızı saniyeler içinde düzenleyin.

3 Etkileyin Gelişmiş Sunucu Görünümü size tam denetim veren yeni araçlara sahiptir. Yeni Otomatik Genişletme sizin için sürekli doğru ayarları uygular, böylece görüntü yerine konuşmanıza odaklanabilirsiniz. Slayt yakınlaştırması – İzleyicilerin fikirlerinize odaklanmasını sağlayın.  Belirli bir diyagram veya grafikte yakınlaştırma ve uzaklaştırmayı tıklatın. Slayt Rehberi– Kullanıcının Slayt Gösterisi görünümünden ayrılmadan görsel olarak diğer slaytlara gitmesini ve gezinmesini sağlar. İzleyiciniz yalnızca sizin sunduğunuz slaydı görür.

4 Birlikte Çalışın Başka bilgisayarlardaki kişilerle aynı anda düzenleme yapın ve gelişmiş açıklama ekleme ile konuşun. Çevrimiçi paylaşım çok kolay. İzleyicilerinizde PowerPoint olmasa bile, Çevrimiçi Sun sayesinde gösteriyi kolaylıkla onların tarayıcılarına aktarın. İster masaüstünüzde PowerPoint kullanın, ister PowerPoint Web App kullanın, farklı konumdaki kişilerle aynı anda birlikte çalışın.

5 Sezgisel olarak güzel sunular tasarlayın, kolayca paylaşın, başkalarıyla birlikte çalışın ve gelişmiş sunu araçlarıyla profesyonel bir performans sergileyin. PowerPoint 2013 Slayt Gösterisi modunda, PowerPoint Başlarken Merkezi'ne girmek için oku tıklatın. PowerPoint Başlarken Merkezi'nde daha fazla bilgi edinin (Slayt Gösterisi modunda oku tıklatın)


"PowerPoint'e Hoş Geldiniz" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları