Araçlara Değer Katmak için Yanınızdayız…

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
EBA BİLİŞİM AĞI TANITIMI VE KULLANIMI. EBA v2 EBAv2 : Eğitimde FATİH Projesinin içerik bileşeni olarak 2012 yılında yayın hayatına başlayan Eğitim Bilişim.
Advertisements

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ 6331
BÖLÜM 4 Finansal Tablo Analizi Bu bölümü okuduğunuz zaman, şunları yapabiliyor olmanız gerekir: Oran analizinin ne olduğunu açıklamak Beş grup oranın.
LİKİDİTE DURUMU ANALİZİ Likidite değerlendirmesi ile işletmenin dönen varlıkları ve kısa vadeli yabancı kaynakları arasındaki ilişkileri analiz edilir.
Türk Müşavir Mühendisler ve Mimarlar Birliği 11. Teknik Müşavirlik Kongresi Etkili Süreç Yönetimi ve Teknoloji Yönetim Yeteneği Dr. Ahmet Tunçay 28 Nisan.
SERA KURULUŞUNDA ETKİLİ OLAN FAKTÖRLER
BALSA MOBİLYA. DOĞTAŞ  Hacı Ali Doğanın 1972 de ‘Doğan Mobilya’yı kurması ile başlıyor.  Hızlı gelişimi sayesinde 1993’te Arnavutluk’a ihracatını yaptı.
Diyarbakır İli Tekstil ve Hazır Giyim Sektörü Küme Yol Haritasının Oluşturulması Projesi Diyarbakır.
RUSYA ENERJİ SEKTÖRÜNDE YATIRIMLAR Kasım 2013 A. Yağmur ÖZDEMİR Genel Md. Yrd. Yatırımlar ve Proje Finansman Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş.
Girişimcilik Öğr.Gör.Seda AKIN GÜRDAL. Ders Akışı İşletmenin Amaçları İşletme Çevre İlişkisi.
HAZIRLAYAN VE SUNAN: HAYATİ İBRAHİM GÜVEN. HOŞGELDİNİZ… Konuşmamı ülkemizde misafir ettiğimiz sayın temsilcilere hoş geldiniz diyerek başlamak istiyorum.Ayrıca.
Endüstriyel Pazarlar ve Endüstriyel Tüketici
HÜSEYİN ARSLAN Okul Müdürü. VİZYONUMUZ Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları doğrultusunda; dünya denizcilik sektöründe rekabet edebilmek için,
Ulusların Rekabet Üstünlüğü. Küresel rekabetin öneminin artması ulusların önemini yitirmesine mi sebep oldu? – Ulusal değerler, kültür, ekonomik yapılar,
NEDEN BANKA VAR? İlk çağlarda Din adamları Bankacı
70 adet ulusal ve yerel LPG şirketinin olduğu tüplügaz pazarında, ev tüpü satışlarında yerel rekabet avantajı sağlamak ve bayi motivasyonunu arttırmak.
Müşterinin Sesi ISO 9000 Kalite Yönetim Sistemi Altı Sigma
HİKMET TANRIVERDİ İSTANBUL HAZIRGİYİM VE KONFEKSİYON İHRACATÇILARI BİRLİĞİ (İHKİB) BAŞKANI TÜRK HAZıRGIYIM SEKTÖRÜ KURUMSAL SOSYAL SORUMLULUK.
DST ELEKTRONİK VE GÜVENLİK SİSTEMLERİ
MODERN PAZARLAMA SİSTEMİ ve PAZARLAMA ÇEVRESİ
34 yıl önce kurulduk.. 34 yıl önce kurulduk. Üretim, ihracat ve istihdam rakamları ile aydınlatma sektöründe Türkiye’nin en büyük üreticilerinden biriyiz.
Bölüm 7 Temel Stratejiler ve Alt Grupları
IĞDIR ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ
1868 yılında Jamsetji Tata tarafından kuruldu.
Ünite 2.
İşletmelerde Tesis Yönetimi
KOHLBERG ve AHLAK GELİŞİMİ Yrd. Doç. Dr. Aysel TOPAN
Öğr. Gör. Dr. İnanç GÜNEY Adana MYO
PROF. DR. ORHAN TORKUL ARŞ. GÖR. M. RAŞİT CESUR
PAZAR ARAŞTIRMASI ÖĞR.GÖR.TAYLAN VURGUN.
Ticari ve Nakit Çözümler Direktörü
Pazarlama Yönetimi Doç. Dr. Hayrettin ZENGİN.
Bu sorunlar neden çözülmeli?
Aşağıdaki kavramları açıklayınız
Kurumsal Yönetimde İç Denetimin Geleceği Esra Aydın
İstanbul Vinç Kiralama Hizmetleri
Uçucu Maddelerin Zararları ve Bu Maddelerden Çocukları Koruma Semineri
BÜTÜNLEŞİK ÖĞRETİM MATERYALİ TASARIMI STEM İLİŞKİLENDİRMESİ
İş Sağlığı ve Güvenliği Çevre Güvenliği ve Kalite Müşteri Memnuniyeti
Cube Organization Presents.
Ticari ve Nakit Çözümler Direktörü
2017 – 2018 Eğitim – Öğretim Yılı Mühendislik Fakültesi STAJ BİLGİLENDİRMESİ STAJ İŞLEMLERİ Burada açıklanan işlemler her staj türü (şantiye, büro, serbest.
Pazarlama tanımları 1970’li yıllardan önce, pazarlama, hemen hemen tüm pazarlama teorisyenleri tarafından, kar amaçlı işletmelerin, ürünleri ve hizmetleri.
GÜRÜLTÜ KONTROLÜ Copyright © PRESMETAL Tüm hakları saklıdır.
Gazi Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü
ISPARTA TİCARET VE SANAYİ ODASI
ESRA ÖNDER İŞLETME 2.ÖĞRETİM
Tedarik Zinciri Yönetimi:
LOJ436 Lojistik Yönetimi Ders – I
İşletme Finansı Doç.Dr. G. Cenk AKKAYA.
İŞLETMENİN FAALİYETLERİNE KAYNAK BULMA: FİNANSMAN
YAT VE MARİNA İŞLETMELERİ
Kuğu End. Tem. Kağ. ve Ürn. Tic. Ltd. Şti
EGEDENİZ TEKSTİL Canias ERP Projesi Ferdi KAYGUSUZER
DENEYSEL TASARIM NEDİR – NE YAPAR ?
İçerik GELİRİN BÖLÜNMESİ DEVAM ( FAİZ, KAR).
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
KURUMSAL SOSYAL SORUMLULUK
2017 – 2018 Eğitim – Öğretim Yılı Mühendislik Fakültesi STAJ BİLGİLENDİRMESİ STAJ İŞLEMLERİ Burada açıklanan işlemler her staj türü (şantiye, büro, serbest.
7. ÜRETİM VE MALİYETLER.
Aziz Filiz Office1 Superstore Genel Müdür
Ürün ve Hizmetler İçin Kapasite Planlaması
Yönetim Kurulu Başkanı Ekonomide ve bankacılıkta reform;
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Sayılarla Türkiye’de Atık Yönetimi
GÜRÜLTÜ KONTROLÜ ÜRETİM HATLARI
ULUSLARARASI İŞLETMECİLİK bölümü
Örgüt Kuramı, Örgüt Tasarımı ve Örgütsel Değişim
Sunum transkripti:

Araçlara Değer Katmak için Yanınızdayız…

NEDEN SİSTEM OTOMOTİV? Donanımlı personeli Taleplere hızlı dönüşleri Tüm Türkiye’ye ulaşan hizmet ağı Sektörde öncü firma oluşu Satış sonrası müşteri memnuniyeti Güçlü mali yapısı Stok Gücü AR-GE’ye verilen önem

TÜM TÜRKİYE’YE ULAŞAN HİZMET AĞI Tüm Türkiye’ye uzanan hızlı ve güçlü lojistik ağı sayesinde 2 gün içerisinde ürün teslim edebilme yetisine sahiptir. Marmara Bölgesi’ne, Sistem Otomotiv araçları vasıtası ile diğer bölgelere ise Türkiye’nin en iyi 5 dağıtım kanalının 4’ü ile işbirliği sağlanarak dağıtım yapılmaktadır.

MÜŞTERİ PORTFÖYÜMÜZ Yalnızca otomobil markalarının yetkilendirmiş olduğu 3S plazalar ve kurumsal firmalar ile çalışılmaktadır.

SEKTÖRDE ÖNCÜ FİRMA Yenilikçi ve araştırmacı yapısı ile sektörde birçok ilke imza atıp zorlu piyasa koşullarında öncü firma konumuna gelmiştir.

DONANIMLI PERSONEL İşteki başarının sürekli eğitimden geçtiği bilinciyle konusunda uzman ve sürekli gelişime açık bir kadro ile çalışılmaktadır.

TALEPLERE HIZLI DÖNÜŞ Yoğun rekabet koşullarında zaman çok önemli bir faktör. Hızlı ürün taleplerinizde her zaman yanınızdayız.

SATIŞ SONRASI MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ Daimi olarak ürünlerimizin arkasında ve sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Siz koltuğunuza yaslanın ve bizimle çalışmanın keyfini yaşayın.

GÜÇLÜ MALİ YAPI Finansal gücümüzle her daim müşterilerimizin yanındayız.

STOK GÜCÜ Boşuna araştırmayın! EVET, o üründe stoğumuzda var.

BARTER Barter Öncesi Barter Sonrası Hareketsiz stoğu alıp, yerine firmanın ihtiyacı olan yeni ürünlerin verilmesi ile piyasa döngüsüne hız katıyoruz.

AR-GE ÇALIŞMALARI Teknik ve ekonomik yönden hızla gelişen, dinamik bir çevre içinde faaliyet gösteren işletmelerin, varlıklarını sürdürebilmeleri ve amaçlarını gerçekleştirmek için planlı ve sistematik şekilde AR-GE faaliyetlerinde bulunulması gerektiği bilinciyle hareket ederek bu yönde yatırımlar yapılmaktadır.

SOSYAL SORUMLULUK ÇALIŞMALARI Toplumsal gelişmeye destek olabilmek için çevre ve eğitim konularında sosyal sorumluluk projelerine destek vermektedir.

OTO BAKIM ve TEMİZLİK ÜRÜNLERİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK ÜRÜNLER ÜRÜN GRUPLARI DONANIM ÜRÜNLERİ AKSESUAR ÜRÜNLERİ OTO BAKIM ve TEMİZLİK ÜRÜNLERİ SARF MALZEMELER GÜVENLİK ÜRÜNLERİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK ÜRÜNLER YEDEK PARÇA

DONANIM ÜRÜNLERİ Trafik Seti Halı Paspas Kauçuk Paspas 3D Paspas Türkiye’de trafiğe çıkan her 9 araçtan 1’inde Sistem Otomotiv’in üretmiş olduğu trafik setleri kullanılıyor. Halı Paspas Tüm marka ve modeller için hızlı üretim kapasitesi Kauçuk Paspas Tüm marka ve modeller için hızlı üretim kapasitesi 3D Paspas Tüm marka ve modeller için hızlı üretim kapasitesi

ISI ve SES İZOLASYON GRUBU ÜRÜNLERİ Bagaj Eşik İzolatörü Kaput İzolatörü Bagaj İzolatörü

AKSESUAR ÜRÜNLER Yan ve Arka Basamak Cam Rüzgarlığı Shark Anten Spoiler

AKSESUAR ÜRÜNLER Bagaj Havuzu Tavan Çıtası Port Bagaj Body Kit

OTO BAKIM ve TEMİZLİK ÜRÜNLERİ Firmaya özel kutu tasarımı yapılmaktadır. KUTU İÇERİĞİ Sprey Cila 500 ml. Motor Temizleyici Sprey 500 ml. Döşeme Temizleyici Sprey 500 ml. Jant Temizleyici Sprey 500 ml. Lastik Parlatıcı Sprey 500 ml. Oto Şampuanı 1000 ml. Antifirizli Cam Suyu 1000 ml. Buğu Önleyici Sprey 250 ml. Kar ve Buz Çözücü Sprey 400 ml. Kristal Boncuklu Oto Kokusu 150 gr. Uygulama Süngeri 2 Adet

Kimyasal Ürün Grupları Koruyucu Sarf Malzemeler Cam Suyu Soğutucu Akışkanlar Koruyucu Sarf Malzemeler

Yangın Söndürme Tüpleri Kar Patinaj Zincirleri GÜVENLİK ÜRÜNLERİ Yangın Söndürme Tüpleri Kar Patinaj Zincirleri Motor Koruma Sacı

ELEKTRİK – ELEKTRONİK ÜRÜNLER YEDEK PARÇA Osram Ampüller Photon Ampüller Park Sensörleri Filtre Grubu Silecek Grubu

TEŞEKKÜRLER…