Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Kuğu End. Tem. Kağ. ve Ürn. Tic. Ltd. Şti

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Kuğu End. Tem. Kağ. ve Ürn. Tic. Ltd. Şti"— Sunum transkripti:

1 Kuğu End. Tem. Kağ. ve Ürn. Tic. Ltd. Şti
Kuğu End.Tem.Kağ.ve Ürn. Tic. Ltd. Şti. kalite yönetim sistemi gereklerinden ödün vermeyen, teknolojik yeniliklere duyarlı, müşteri odaklı, şeffaf yönetim anlayışı, dinamik ve yetkin kadrosunun özverili çalışmaları ile sahip olduğu kalite yönetim sistemini sürekli iyileştirerek sektöründe her zaman en üst sıralarda olacaktır. 150 yıllık bir geçmişe sahip olan dünya hijyen devi CWS ürünlerinin Türkiye distribütörlüğünü yapmaktayız. Yüksek ürün çeşitliliği ve kaliteyi CWS ürünleri ile siz müşterilerimize her zaman en iyi şekilde sunuyoruz… Endüstriyel temizlik malzemeleri, kimyasalları, kağıt grupları ve alanında en başarılı ve en iyi şirketlerden birisi olmak. Müşterilerine ise vermiş olduğu hizmet kalitesinin hazzını yaşatmak, fayda üretmeyi temel alan prensiple hareket ederek ideal olanı ideali isteyenle buluşturan ülke, toplum, müşteri ve çalışanlarımız için değer yaratma çabasını ilke edinen bir kuruluş olmak.. Vizyonumuz Endüstriyel temizlik kimyasal üretim ve satış ile satış sonrası alanında tekniği, kalitesi ve hizmeti ile ülke ekonomisine dolayısı ile ülkesine katma değer yaratan bir marka olmaktır.

2 OTOMATİK KLOZET KAPAĞI TEMİZLEME ROBOTU
Sifona basıldığında anda hijyen robotu içindeki özel dezenfektan sıvısı ile oturağı hijyenik hale getirir, Temizler , dezenfekte eder ve kurutur. OTOMATİK KLOZET KAPAĞI TEMİZLEME ROBOTU Liste fiyatı : 1,400€/adet+kdv Size özel teklifimiz : €/adet+kdv

3 PARADİSE FOREST GREEN SERİSİ
PARADİSE POSH PURPLE SERİSİ PARADİSE SILVERSENSE SERİSİ PARADİSE INDIVIDUALLINE SERİSİ PARADİSE ACTIVE WHITE SERİSİ PARADİSE ROYAL RED SERİSİ PARADİSE BLACK PEARL SERİSİ PARADİSE NAVY BLUE SERİSİ

4 SILVER SENSE SERİSİ

5 HİJYENİK KAPI KOLU

6 HİJYEN SANTRALİ Kırıtik tüm noktaların (hastane , kreşler , okullar , mutfaklar , tuvaletler, imalathaneler, pastaneler , kısaca hijyenik ortamda Olunmak istenilen her yerin giriş ve çıkışında konulması gerekir.

7 AÇIK ALAN KOKU MAKINASI
Fotoselli sistem sayesinde ekonomik kullanım. Geciktirme ayarı yapılabilir,4 kademe ayarlanabilir. Özel motoru sayesinde kokuyu fön makinası gibi hava olarak üfler dolayısı astım bronşit rahatsızlığı ve hassasiyeti olan kişilere zarar vermez. Şeftali ,portakal , limon seçenekleri, Türkiye ‘de ilk, ÜRÜN AVANTAJLARI Kokunun ucuna filtresi takılarak makine kullanıma hazır hale getirilir. Özellikle Otel , Restaurant , Okul , İşletmeler , Genel Müdürlükler ve Hastaneler için ideal bir üründür. Çevre ve insan sağlığına duyarlıdır. Püskürtme yapmadığı için ciğerlerinize herhangi bir kimyasal çekmezsiniz , parke ve mobilyalarınızın cilasını köreltmezsiniz. Özellikle şeftali kokusu ile kendinizi bir şeftali bahçesinde gibi hissedeceksiniz.


"Kuğu End. Tem. Kağ. ve Ürn. Tic. Ltd. Şti" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları