BTC Finans.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
facebook.com/livesmart360turkey Sağlıklı Yaşam ve Kazanç Fırsatına
Advertisements

LEO’ya Hoş geldiniz Potansiyelinizi açığa çıkarın
Esnek Yan Haklar
Başarı FIRSAT ile Başlar!
Yeni İş Platformunuz! Yönetim Bilişim Sistemleri Boğaziçi Üniversitesi.
XTRAFİK’LE HEMEN KAZANMANIN YOLLARI Andre Dindisyan.
T.L. Zone Güncel Ekonomik Sorunlar 26 Şubat 2014 Dr. Okyay UÇAN.
E-Devlet Turgut Gürsoy TÜBİSAD Bilişim Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı.
İŞLETME Toplumdaki bireylerin ihtiyaçlarını karşılamak
 Avrupa Üniversiteler Birliği, Avrupa Üniversitelerini temsil eden tek kuruluştur.  Avrupa genelinde Yükseköğretim kurumlarının bütünleşmesini sağlayarak.
III. KAMU SM E-İmza Platformu Firma Tanıtımı
Bilgi Teknolojisinin Temel Kavramları
Amerikan Ticaret Müsteşarlığı 2013
Türkiye’nin AB Üyeliği Süreci
FARMALİFE GROUP ‘ A HOŞGELDİNİZ….
Yrd. Doç. Dr. Arzdar KİRACI Başkent Üniversitesi
İZCİLİK VE TOPLUMA HİZMET. Bilindiği gibi, İzcilik hareketi izciliğin kurucusu Baden Powell tarafından oluşturulmuş ve onun tarafından belirlenen amaç.
Şirket Tanıtım Sunumu.
English version 1.0 © Unaico All Rights Reserved. İnsanların karşılaştığı yer.
iPara Üyeliksiz Ödeme Altyapısı
Misyonumuz Yenilikçi, bilgili, dürüst, çağdaş koşulsuz müşteri memnuniyeti felsefesini özümsemiş yüksek nitelikli, bilgi, beceri ve potansiyellerini arttırarak.
K3 Toplantımıza Hepiniz
Yeni Medya Turgut Gürsoy TÜBİSAD Bilişim Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı.
Finansal Yönetim Risk Yönetimi Etkin Borç Yönetimi Büyüme Hukuki Danışmanlık Modern Finans; sahip olduğu geniş müşteri portföyü ve güçlü referanslarıyla.
Çalışma Sermayesi Yönetimi
İHTİYAÇLAR VE MESLEK Kazanım: Ekonomik ve toplumsal ihtiyaçların meslek seçimine etkilerini açıklar. 11. Sınıf 93 nolu kazanım etkinliği.
Sedat Uslu / AVG 1991 yılında kurulup cihazları, verileri ve insanları korumak için öncü yazılım ve hizmetler sağlayan bir çevrimiçi güvenlik.
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI
FİNANS DIŞI ALANLARDA ÇALIŞANLAR İÇİN
IĞDIR Ü NİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEKYÜKSEK OKULU.
Bilişim Teknolojileri Alanı
Mali Konular İşletme Maliyetinin Hesaplanması. Mali Konular İşletme Maliyetinin Hesaplanması Küçük işletmelerde muhasebe ve nakit akışı Tanımlama.
BULUT BİLİŞİM İKRAM DARA BİLEM
E- Ticaret Altyapısı.
Proje Adı : Mali Performansa Genel Bakış Bölüm Adı : Sunanın Adı:
Altın hiç bu kadar kazandırmamıştı!
Tedarikçi Firma Sunumu
Örgütsel bilgi kullanımı
NÜFUS HİZMETLERİNİ GÜÇLENDİRME VAKFI
Birlikte Düşünelim Hayatta gerçekleştirmek istediklerinize yardımcı olabilir miyiz? ‘‘Eğer hayatınızı değiştirmek istiyorsanız, düşünce tarzınızı değiştirmelisiniz.”
FutureNet Yönetim Ekibi Roman ZiemianStephan Morgernstern Kurucu & CEO Karolina Górska Uluslar arası Pazarlama Müdürü.
Hedef Analizi Strateji Analizi Paydaş Analizi
MERVE AKTA Ş B NESL İ HAN Ş AH İ NB BETÜL H İ TAYB Ş ÜHEDA GENÇB
Garanti’de İnovasyon 1. Garanti’nin inovasyon anlayışı ve yaklaşımı
Bilişim Ortağınız.
Nu Skin EMEA Varlık Maksimize Edici Satış Kazanç Planı.
DÜNYA BANKASI DÜNYA BANKASI Geçiş ve gelişmekte olan ülkeler için dünyanın en büyük finansman ve bilgi kaynaklarından biridir.
Alacak ve Stok Yönetimi
MyORTAK Satış Ortaklığı Eğitimi Daha fazla detay için tıkla : “ internetten para kazanma “internetten para kazanma Daha fazla detay için tıkla : “ internetten.
İNTERNET KULLANMAYAN KAÇ KİŞİ TANIYORSUNUZ ? DÜNYANIN % 84 Ü İNTERNET KULLANIYOR.
HOŞ GELDİNİZ. Bu güne kadar yaptı ğ ınız alışverişlerden para kazandınız mı? Öyleyse size satış ve pazarlama yaptırmadan para kazandıran sistemini.
1 6 Sigma Finansman Mayıs İzmir. 2 Lean uygulamaları – Sağlanan faydalar adet/adam adet/adam
KULLANIM ADIMLARI Adım 1: Okulunuzu Kaydedin Adım 2: Okul Ayarlarını Keşfedin (ThinkQuest Projects) Adım 3: Hesaplar Oluşturun (ThinkQuest Projects) Step.
Hayal Edin Kendi paranızı ürettiğinizi ve bu paranın tüm dünyada
SAP SE, merkezi Walldorf, Almanya'da bulunan, Avrupa'nın en büyük yazılım şirketidir.
Betül GÜLER
Hakkındaki gerçekler Bitfinancecell
DEĞERLENDİRME KOMİSYONU SUNUMU
MYGBIT CLOUD MINING 2017 Yılı Mart ayında T.C. Bursa Ticaret Sicil Müdürlüğü’ne Ticaret Sicil numarası ile TL yerel sermaye ile %100.
ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ SOSYAL HİZMET BÖLÜMÜ
İŞLETME FİNANSI VE FİNANSAL YÖNETİM
SECURITY HAS NEVER BEEN SIMPLER! Irmak PAKDEMİR / CEO
INVIA WORLD’e HOŞGEDİNİZ!
Şirket Adı Mali Performansa Genel Bakış
İŞLETME FİNANSI VE FİNANSAL YÖNETİM
Para, Banka ve Finansal Piyasaları Niye Çalışıyoruz?
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
İŞLETME FİNANSI VE FİNANSAL YÖNETİM
Sunum transkripti:

BTC Finans

BTC Finans hakkında Bitfinance, Bitcoins'in madenciliği konusunda en son teknolojiyi kullanarak tamamen odaklanmış bir firmadır. Bitcoin madenciliğinin çok dinamik bir işi için 2015'ten beri çalışan uzmanlardan, programcılardan ve ağ pazarlamacılarından oluşan bir ekip tarafından oluşturuldu. Üyelikimiz ile şirket kazançlarından günlük kazanç elde etmek ve yatırımınızı her geçen gün büyütmek için altın bir fırsat elde edeceksiniz. Blockchain teknolojisi ana akım haline geldiğinden, daha fazla insan bitkisel madenciliğe girmeye çalışıyor, Fakat normal ev tabanlı donanım ekipmanlarını kullanırken bu günlerde kripto para birimlerini benimsemem uygun değil, sadece bu insanlara bir çözüm öneriyoruz. Bitfinance'a yatırım yapın ve en ünlü bitkisel maden endüstrisi firmalarından birinin parçası olmanız ve madenlerden alınan kazançlarla kazanma şansını elde edin, Sütun yuvası yapın ve sizi daha fazla alman için para harcamanın keyfini çıkarın. Bitfinance, 2 yılı aşkın süredir en iyi madencilik faaliyetlerinden birinde çalışıyor. Başkalarına da fayda sağlamak için, bitcoin madenciliği kazançlarının bir parçası olmak ve Bitcoin'den kazanç elde etmek isteyen insanlar için küresel bir üyelik platformu geliştirdik. Bitfinance topluluğumuzun dijital varlıklarının büyümesine tamamen ayrılmıştır.

Şirket Hukuki Dokümanı

Kâr Grafiği

Şirket Büyümesi Şirket, son 6 aydan itibaren Bitcoin madenciliği yaptı ve tüm üyelerimize başarıyla dağıtılan 10000'den fazla Bitcoin madenini bulduk. Madencilik şirketinin yanı sıra, her ay milyonlarca kâr sağlayan birçok Firmaya kendi yatırımları bulunmaktadır Tüm karlar, son 6 aydan itibaren tüm Aktif üyelerimize dağıtılıyor. Şirket, üyelerine öncelik veriyor

Iş planı Şirket tüm Üyelerine çok iyi pasif gelir elde etmeleri için muazzam fırsatlar sunar 6 değişik Yatırım paketi var 200 gündür yatırıma göre Günlük% 1 kâr veren Bu da Toplam kârı% 200 Her üye her gün geri çekebilir

Paketler Paketlerin Adı Paket Değeri Günlük dönüş Gün sayısı Toplam kar Royal 10 BTC 0.1 200 20 BTC Gold 5 BTC 0.05 Executive 2.5 BTC 0.025 Club 1 BTC 0.01 2 BTC Advance 0.3 BTC 0.003 0.6 BTC Starter 0.1 BTC 0.001 0.2 BTC

Ortaklık Programı paket BTC Finans çok benzersiz bir Ortaklık programına sahiptir Farklı paketler için farklı komisyonlar var paket Paket Değeri bağlı şirket komisyon Bitcoin'deki değer Royal 10 BTC 14% 1.4 BTC Gold 5 BTC 12% 0.6 BTC Executive 2.5 BTC 10% 0.25 BTC Club 1 BTC 0.1 BTC Advance 0.3 BTC 0.03 BTC Starter 0.1 BTC 0.01 BTC

bağlı şirket Komisyon planı Eğer sen Bağlı Kuruluş Royal paketi % 14 Doğrudan Komisyon alacaksınız Eğer sen Bağlı Kuruluş Gold paketi % 12 Doğrudan Komisyon alacaksınız Eğer sen Bağlı Kuruluş Executive paketi % 10 Doğrudan Komisyon alacaksınız Eğer sen Bağlı Kuruluş Club paketi % 10 Doğrudan Komisyon alacaksınız Eğer sen Bağlı Kuruluş Advance paketi % 10 Doğrudan Komisyon alacaksınız Eğer sen Bağlı Kuruluş Starter paketi % 10 Doğrudan Komisyon alacaksınız

Eşleşen Bonus paket Paket Değeri bağlı şirket komisyon Bitcoin'deki değer Royal 10 BTC 8% 1.2 BTC Gold 5 BTC 0.5 BTC Executive 2.5 BTC 0.2 BTC Club 1 BTC 0.08 BTC Advance 0.3 BTC 0.024 BTC Starter 0.1 BTC 0.008 BTC

Maç Komisyonu Kraliyet Paket üyesiyseniz,%8 Eşleştirme Komisyonu kazanacaksınız Affiliate Gold Paketinizden %8 Maç Komisyonu alacaksınız Bir Affiliate Executive paketiniz varsa,% 8 Eşleştirme Komisyonu kazanacaksınız Affiliate Club paketiniz varsa% 8 Maç Komisyonu alacaksınız. Bir Yardım İlerleme Paketi alıyorsanız,% 8 Maç Komisyonu alırsınız. Affiliate Starter paketindeyseniz,% 8 Eşleştirme Komisyonu kazanacaksınız

Ödülleri Sağ bacakta 100 btc yaparsanız ve bacağınızı terk ederseniz, ödül olarak 10 BTC alırsınız. Sağ bacakta 500 btc yaptıysanız ve bacağınızı terk ederseniz, ödül olarak 50 BTC alırsınız

Ek fayda Sağ bacakta 1000 btc yaparsanız ve bacağınızı terk ederseniz, ödül olarak 50 BTC alırsınız. Ek ödüller, sol bacak ve sağ bacak üzerinde çalışan üyeler için bir araba 1000 BTC

Teşekkür ederim