Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Hayal Edin Kendi paranızı ürettiğinizi ve bu paranın tüm dünyada

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Hayal Edin Kendi paranızı ürettiğinizi ve bu paranın tüm dünyada"— Sunum transkripti:

1

2 Hayal Edin Kendi paranızı ürettiğinizi ve bu paranın tüm dünyada
herkes tarafından kullanıldığını Hayal Edin

3 Sadece 4 ayda 11 ülke Türkiye Yunanistan Slovenya Almanya Belçika
Hollanda Norveç Kanada A.B.D. Pakistan Avustralya

4 Hayal Edin Ürettiğiniz bir parayı her yerde
harcayabildiğinizi ve değerinin her geçen gün arttığını Hayal Edin

5 %90 kazandırdı. intexcoin, yaklaşık 3 ayda yatırımcısına 25 Mayıs 2016
31 Ağustos 2016 1 intexcoin = 0.095

6 Gerçek olduğunu düşünün…
…ve şimdi tüm bunların bir hayal değil Gerçek olduğunu düşünün…

7 Bu sizin paranız...

8 BİR KRİPTO PARA OLAN INTEXCOIN;
NASIL TASARLANDI? Alternatif coinler incelendikten sonra, var olan sorunlar tespit edilip, topluluğun geliştirdiği en güvenli ve güncel kodlar referans alındı. INTEXCOIN, mümkün olan tüm analizler de yapıldıktan sonra üretilmiş yeni bir kripto paradır.

9 NEDEN INTEXCOIN? Yeni bir Kripto para olduğu için, madencilik çok karlı bir yatırımdır. ( Bilindiği üzere, artık kişisel imkanlarla kripto para madenciliği son derece zor ve pahalı bir süreçtir. ) Intexcoin madenciliği için hiçbir teknik bilgiye ihtiyaç duymazsınız. ( Tüm madencilik süreçleri sizin adınıza yürütülür. Sizler sadece Intexcoin’lerinizi biriktirirsiniz.) Topluluğumuzun büyümesine katkıda bulunursanız ayrıca ödüllendirilirsiniz. Intexcoin’lerinizi; Takas platformumuzda veya ürün ve hizmet alımlarında kullanarak yeni ekosistem’ in bir parçası olursunuz.

10 1 2 3 4 5 6 INTEXCOIN TEKNİK ÖZELLİKLERİ 9 yıl
POW / Scrypt Algoritması 1 2 3 Her 3 dakikada bir blok keşfi Blok Başına 700 Intexcoin Zorluk hedefleme 24 saat 4 5 6 Toplam 2.5 milyar Intexcoin Madencilik 2085 yılına kadar devam edecek Blok ödül yarılanma zamanı 9 yıl

11 Basitçe gönderebilirsiniz.
intexcoin’lerinizi Kimliğiniz gizli kalarak, Dünyanın her yerine, Hiçbir aracı kurum olmadan, Zaman sınırı olmadan, Limit sınırı olmadan, Birkaç dakikada, E-posta gönderir gibi, Basitçe gönderebilirsiniz. Merkezi oterite

12 intexcoin mobil cüzdan ile anında ödeme ve transfer
Intexcoin Wallet

13 Paranızı intexcoin takas platformu ile anında bozdurun.

14 Kazançlarınızı hızla banka hesabınıza aktarın.
1 2

15 DÜNYADA BİR İLK Sadece kripto paranın kullanıldığı
ilk Güvenli ( get) E-ticaret sitesini açtık

16 Tüketici olarak; Tüccar olarak;
Ürettiğiniz para ile ürün ve hizmetleri satın alabilseydiniz nasıl olurdu? Tüccar olarak; Değeri günden güne artan bir para ile ticaret yapmayı kim istemez?

17 intexplace Eticaret Platformu Büyümeye Devam Ediyor
Onlarca farklı kategoride yüzlerce ürünün satıldığı intexcoin’de altın satışı başladı.

18 intexcoin kabul noktaları artıyor,
tüccarlar kazançlarına kazanç katıyor INTEXCOIN BU ÇIKARTMAYI GÖRDÜĞÜNÜZ HER YERDE..!

19 intexcoin kabul noktaları
GÜVEN İŞ CENGİZ KÖSENLİ HALE BAYSAL TRAVEL VE SİGORTA HİZMETLERİ

20

21 DÜNYADA BİR İLK intexcoin, Nordic Drinks ve Nayax iş birliği ile kripto para dünyasında yeni bir dönem başlıyor. Gelecekte tüm ödeme sistemlerinde kullanılabilecek bir alt yapı bugünden oluşturuldu.

22 İhtiyacınız olan araçlar
PARAYI ÜRETMEK TİCARET YAPMAK EK GELİRLER KAZANMAK ÖDÜLLER KAZANMAK BU BÜYÜK VİZYONA KATILMAK için İhtiyacınız olan araçlar

23 Karar verin ve başlayın..!
Siz bir YATIRIMCI mısınız? ( İnternet çağının modern yatırımcıları arasına girmenizi sağlıyoruz. ) Minex’ lerden kiralayarak ( 1 – 50 adet ) Intexcoin madencisi olursunuz. Siz bir TÜCCAR mısınız? ( İnternetin sınırsız gücünü kullanmanızı sağlıyoruz. ) Sadece Intexplace alırsınız ve Intexcoin ile ürünlerinizi, hizmetlerinizi satarak, Intexcoin ekosisteminin bir parçası olabilirsiniz. Siz bir TAKIM LİDERİ misiniz? ( Topluluğumuzun büyümesine katkı sunan liderlerimize, sürekli artan pasif gelirlere ulaşmasına imkansağlıyoruz. ) Liderlik yaparak, büyük bir organizasyon kurabilirsiniz. Bu sayede kariyer basamaklarını hızla çıkar, alternatif kazançlar ve değerli ödüller kazanabilirsiniz.

24 Ticaretinizi tüm dünyaya taşıyın. INTEXPLACE – 250 € + KDV / 250 BV
Yıllık kiralanır. 50 adet ürün konulabilir Her bir ürün için en fazla 10 resim eklenir Sınırlı olarak ürün açıklamaları eklenir Farklı dillerde açıklamalar konabilir. Ticaretinizi tüm dünyaya taşıyın. Güvenli alış veriş sistemi vardır. Satışlar Intexcoin ile yapılmaktadır. Alınan Intexcoin sanal cüzdanda birikir ve Exchange sistemimizde € olarak takas edilir.

25 Sizin için hergün para üretir. MINEX – 500 € + KDV / 500 BV
Intexcoin madencilik aracıdır. Yıllık olarak kiralanır. Bir kişi en fazla 50 adet Minex alabilir. Minex başına günlük üretim, madenciliğin zorluk seviyelerine bağlı olarak düşecektir. Üretilen Intexcoinler, kişinin sanal cüzdanında biriktirilecektir. Üretilen ve kazanılan tüm Intexcoin’ ler, üretim tarihlerinden başlayarak 75 gün blokede kalacaktır. Bloke süresi biten Intexcoin’ ler sıra ile serbest kalacaktır. Sizin için hergün para üretir.

26 Potansiyelini harekete geçir,
takımını kur, işini büyüt, ödülleri kap.

27

28 www.intexcoin.com | www.intexcoin.org
Teşekkürler |


"Hayal Edin Kendi paranızı ürettiğinizi ve bu paranın tüm dünyada" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları