Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Hakkındaki gerçekler Bitfinancecell

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Hakkındaki gerçekler Bitfinancecell"— Sunum transkripti:

1 Hakkındaki gerçekler Bitfinancecell
1 Hakkındaki gerçekler Bitfinancecell

2 1- Gönderilen Blockchain sisteminin BTC tutarı gönderildiğini gösteren ekran görüntüleri neden sistemimizdir. Mantık nedir? Cevap - Üyelerin, sistemdeki ödemelerini güvence altına almak için ödemelerinin ekran görüntülerini göndermesi gerekiyor. Bu, üyelerin ödemelerini daha güvenli hale getirmek için firmamızın kullandığı çok özel bir sistemdir Sistemden para çekme talebi geldiğinde hesabımı ne kadar sürer? Cevap - Talebi geri çektiğinizde, Hesabınıza gelmek maksimum 24 saat sürer Sistem tüccarlarının belgeleri nelerdir. Ticaret yaptıklarını kanıtlayın. Cevap - Trading botları bitcoin dünyasında oldukça yaygındır, zira çok az tüccar bütün gün grafiklere bakma vakti buluyorlar. Çoğu kimse Trading'te para kaybeder, firmamız otomatik yazılım 24 * 7'de ticaret yapar ve maksimum kar elde eder. Tüm kâr aktif üyelerimize dağıtılıyor. Ticaret için belirli bir belge bulunmamaktadır. Ticaret, belgeye ihtiyaç duymadığı için.

3 4- Pasif kazançla gelen ve ekip kazanarak gelen Para, paket satın almaya yardımcı olabilir. Para kazanma (5 btc gibi) veya 200 günlük ek süre alabilirsem, paketleme gün sayısı 200 gün sabit kalabilir veya hepsi birden toplansın mı? Bir mi? Veya ilk 200 gün geçerlidir? Cevap - Tek bir hesapta sadece bir paket satın alabilirsin, kazanacağın takımdan paketi almak istiyorsan önce fonunu çekip çıkarmalısın, sonra senin için yeni bir hesap yaratmalısın, Orada başka bir paket satın alabilirsin. günden itibaren yeni bir paket satın aldığınızda 200 günlük sisteminiz aktif hale gelir. Her gün 200 güne kadar yatırımınızı geri alacaksınız 5-BTCFinance Şirketin merkezi ABD'dir. Üretim çiftliği nerede? Cevap - Bitfinancecell'in Merkez bölgesi Amerika Birleşik Devletleri'ndedir. Bitfinancecell'in üretim şirketi ABD'nin kendisidir.

4 6-BTCFİNANCE Şirket hangi miktarda bu işe başlamıştır
6-BTCFİNANCE Şirket hangi miktarda bu işe başlamıştır? Bu iş için ne kadar kredi vardır? V Veya ipotek ne kadardır? Cevap – Bitfinancecell 2016'da 1 Milyar $ 'lık bir miktara ulaştı, Bugün Şirket cirosu Madencilik, Ticaret ve Yatırım da dahil olmak üzere 4 Milyar Dolardır. 7- BTC Finansı Üretim devamlı ise neden 200 günlük bir kar var? Cevap – Bitfinancecell, yatırımınıza geri dönüş yapıyor, sadece 200 gün içinde toplam 200%, Şirket her gün% 1 yüksek bir kar oranı sunuyor, bu nedenle paket geçerliliği yalnızca 200 gün için. 8- BTCFinance Blockchain havuzu kodu nedir? Cevap – BitfinanceCell yüksek güvenlik tabanlı bir şirkettir, Üyelerinin güvenliği ile ilgili itibarına sahiptir ve parayı güvende tutar. Blockchain Pool Code'u kullanıcılarla paylaşamayız. Kullanıcılar, paranın güvenliğini sağlamak için anlamak zorundadır ve güvenli şirket kendi benzersiz bir güvenlik sürecine sahiptir. Yakın gelecekte bir madencilik şirketi güvenlik nedeniyle problemlerle karşı karşıya kalıyor, bu nedenle Bitfinancecell'e gelen şeylerden önlem almak için Şirket Madencilik Havuzu kodunu paylaşamıyor.

5 9- BTC Fininance Hediye bonusları için yaptığımız cıvatayı önemli mi
9- BTC Fininance Hediye bonusları için yaptığımız cıvatayı önemli mi? - Veya% 8'lik bir maça dayalı olacak mı? Cevap – Bitfinancecell, pakete göre,% 10-% 14 arası sevk programının dışında,% 8 eşleşen bonus işlemine dayanıyor. 10- BTCFinance Şirketin hedefleri nelerdir? Cevap – Bitfinancecell'in ana hedefi tüm dünyaya yayılmak zorundadır, Bitcoin çok güçlü bir para birimi, Bitcoin, dünya çapında Bitcoin hakkında öğretmek ve halkı Bitcoin'de kazançlı kılmak için moto'suna sahiptir. 11-Şirket sahipleri kimlerdir? CEO kim? Ortakları kimlerdir? Cevap – Şirketin Bay David Crane ve Bay Bryan Omen'in 2 sahibi var. Bunun dışında, şirketin 10 Diamond Leaders, 100 Gold Leader ve 500 Silver Leader'ı var.

6 12-Şirket ne yapıyor? Bu ne işe yarıyor ?
Cevap – Şirket, BATPOOL ile İşbirliği Yaptı, şirkete iyi bir kâr sağladı. Bunun dışında, şirketin ABD'de kendi Madenciliğini başlattığı, Bitcoin'deki toplam Hash bölümünün% 0.7'sini oluşturdu. Artık profesyonel ve deneyimli madencilerimiz sayesinde Bu yüzdeyi arttır . Madencilik Şirketinin dışında Cryptocurrency'da ticaret yapıyorsunuz ve diğer MNC şirketlerine büyük bir yatırım yatırımı var. 13- Eşleme örneği Sol kol 1 BTC Sağ kol, 0,3 BTC ile başlatıldı. Bonus kısa kol tarafına göre verilirse geri kalan kısmı silinecek mi? Cevap – Hayır, silinmeyecek, 0,3 BTC karşılığında% 8 eşleşme bonusu elde edersiniz, kalan 0,7BTC, Sağ kolda Para Taşıma olarak kalacaktır. Sol kolunuz tekrar yatırıma girdiğinde buna göre Eşleştirme Bonusu alacaksınız, Süreç sürekli.

7 13- Günde ne kadar üretiminiz var ve hangi cihazları kullanıyorsunuz?
Cevap – Blockchain'deki Hash Distribution (Hash Dağılımı) hergün sabitlenmediğinden günlük üretim sabit değildir. Bit Donumu madenciliği, verimli Donanımınız varsa, yine de eğlenceli ve kazançlı olabilir, Bitfinancecell en verimli Donanım adını kullanır;- Antminer S Şirketinizde kaç adet madencilik cihazı bulunmaktadır? Cevap – Şu anda 'den fazla maden ocağı donanımı var, bunlar 24 * 7, yılda 365 gün çalışıyorlar. 15- İkili prim ne kadar sürede yansır? Cevap – İkili, kullanıcıların Dashboard'da yansıması için 24 saat sürer 18-Sisteme yatırdığınız parayı 200'den sonra alabilir miyiz? Ödemede bir kesinti var mı? Cevap – Evet, 200 gün içinde% 200, Her gün% 1 alacaksınız, arasında kesinti yok

8 MR. David Crane MR. Bryan Omen CEO BUSINESS PARTNER
BITFINANCECELL.COM

9 TEŞEKKÜR EDERİM


"Hakkındaki gerçekler Bitfinancecell" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları