Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

MYGBIT CLOUD MINING 2017 Yılı Mart ayında T.C. Bursa Ticaret Sicil Müdürlüğü’ne Ticaret Sicil numarası ile TL yerel sermaye ile %100.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "MYGBIT CLOUD MINING 2017 Yılı Mart ayında T.C. Bursa Ticaret Sicil Müdürlüğü’ne Ticaret Sicil numarası ile TL yerel sermaye ile %100."— Sunum transkripti:

1

2

3 MYGBIT CLOUD MINING 2017 Yılı Mart ayında T.C. Bursa Ticaret Sicil Müdürlüğü’ne Ticaret Sicil numarası ile TL yerel sermaye ile %100 Türk girişimciler tarafından Bursa’da kurulmuştur. Madencilik uzmanı ekibimiz tarafından size sunulan yeni bir bulut madencilik servisidir. Bizim vizyonumuz yaş, lokasyon, yatırım, teknik bilgi veya tecrübe gibi zorunluluklar olmadan tüm kullanıcıların erişebileceği bir madencilik hizmeti sağlamaktır. Müşterilerimizin kripto para madenciliği ile Ethereum kazanmaları için fırsat tanımak istiyoruz. Daha geniş bir ölçekte, madencilik servislerinin gelişimine katkı sağlamayı ve daha sonra hem para birim hem de ekonomik sistem olarak gelişen Ethereum'a katkı sağlamayı hedefliyoruz.

4 BULUT MADENCİLİK NEDİR?
Bulut madencilik uzaktan donanım gücü kullanılarak yapılan kripto para (örneğin, Bitcoin ya da Ethereum) kazım işlemidir. Bu madencilik modelinin oluşmasının sebebi kazım işleminin zorluğunun artması ve bundan dolayı madencilik meraklılarının ev ortamında yaptıkları Ethereum kazımlarının artık kazanç sağlamamasıdır. Bulut madencilik insanlara donanıma büyük miktarlarda yatırım yapmadan ya da herhangi teknik bilgisi olmadan kripto para madenciliğine başlama imkanı sağlar.

5

6

7 * 10 Statüden her hangi bir paket ile giriş yapabilirsiniz.
* Ödemenizi yalnızca Ethereum veya Bitcoin ile gerçekleştirebilirsiniz.

8 *Buradaki statülerin amacı, ekip gelirlerinden faydalanırken belirlenen Derinlik
ve Eşleşme Bonuslarından gelir elde etmeniz için uyarlanmıştır.

9 * Ödeme tamamlandıktan sonra, ilk sayacınız çalışır ve
15 günden geriye doğru sayar. * 15 günlük süre sizin madencilik havuzunuzun oluşturulma süresidir. * Yatırımcılar 15 gün içerisinde cayma hakkına sahiptirler. * 15 günden sonra ikinci sayacınız çalışır ve 1095 günden geriye doğru saymaya başlar. * Artık Ethereum madenciliğine başlamışsınız demektir. * Madencilikten elde ettiğiniz Ethereum’lar 30 günde bir cüzdanınıza yüklenecektir. * INACTIVE paketinde WEB Panel bedeli 130$’dır. Diğer paketlerde 30$ olarak tek sefer alınır.

10 1 - DOĞRUDAN YÖNLENDİRME BONUSU
2 - EKİP DERİNLİK BONUSU 3 - EŞLEŞME BONUSU 4 - LİDERLİK BONUSU

11 * Size bağlı ilk kayıtlarınızdan hangi statüde olursanız olun %10 Doğrudan Yönlendirme Bonusu kazanırsınız. * Bonuslar hafta başında Ethereum olarak ödenir.

12 * Statünüze bağlı olarak size bağlı en direkt çalışma arkadaşlarınızın girişinden Derinlik Bonusu kazanırsınız. * Ödemeler her hafta başında Ethereum olarak yapılır.

13 *Statünüze bağlı olarak binary ağacınızda kısa ayak üzerinden eşleşme alırsınız. Eşleşme tutarı dolar kuru üzerinden o gece 00:00 saatlerindeki Ethereum kuru üzerinden hesaplanır. Ödemeler her hafta başında Ethereum olarak yapılır. * Direk kendinize bağlı, sağ ve sol kolunuzda birer kayıt zorunludur. * Eşleşmelerden alacağınız kazanç, paket tutarı kadardır. * Kısa kol üzerinden 1.000$ eşleşme yapmış olmak zorunludur.

14 Origin Sophisticated Succest Bronze Silver Gold Diamond Black Diamond
* Binary ağacınızın kısa kolundan, yandaki tabloda belirtilen eşleşmelerden Liderlik Bonusu almaya hak kazanırsınız. * Liderlik Bonusu paket tutarının, maksimum iki katı kadardır. * Liderlik bonusu, sadece size bağlı ciro baz alınarak hesaplanır. * Liderlik Bonusu’nu alabilmek için, direkt kendinize bağlı sağ ve sol kolunuzda ikişer kayıt zorunludur. * Ödemeler 30 günde bir ve Ethereum olarak yapılır.

15 PROMOSYON

16

17


"MYGBIT CLOUD MINING 2017 Yılı Mart ayında T.C. Bursa Ticaret Sicil Müdürlüğü’ne Ticaret Sicil numarası ile TL yerel sermaye ile %100." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları