Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Tedarikçi Firma Sunumu

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Tedarikçi Firma Sunumu"— Sunum transkripti:

1 Tedarikçi Firma Sunumu
/orjimall.com /orjimall.com /orjimall.com /orjimall.com /orjimall.com /orjimall.com

2 Orjimall Nedir ? Orjimall; kelime anlamı olarak
“Orji(heyecanlı ve coşkulu)’’ ile İngilizce “Mall (Alışveriş Merkezi)” sözcüklerinin birleşiminden oluşmuştur. Gelişime açık, güncel ve dinamikleri takip eden global bağlamda hizmet vermeyi hedefleyen bir network marketing oluşumudur. Bu oluşumun amacı yalnızca ürün satmak veya kişileri belirli ağlar içerisine hapsetmek değildir. Amaç; her üyeyi satılan her ürün üzerinden kar ortağı yaparak, tedarikçiye, tüketiciye ve ekonomiye destek sağlamaktır.

3 Amaçlarımız Firmaları yurt içi ve yurt dışı pazarlarına açarak, ürünlerini tanıtmak ve bu ürünleri global bağlamda pazarlayacak firmalara gelir kaynağı sağlamaktır. Sanal dünyanın gücü ile birlikte çalışacağımız firmalara doğru ve kitlesel anlamda büyük müşteri potansiyelini oluşturmayı hedefliyoruz.

4 Hedeflerimiz Orjimall sâfi kar amacı gütmez, tüm gücünü tedarikçilerinden, her biri potansiyel müşteri olan üyelerinden ve onların oluşturduğu üye ağaçlarından alır. Hedefimiz ; tedarikçi firma sayımızı artırarak ürün çeşitliliği ile bu bağlamda artacak müşteri taleplerini karşılamak ve aylık periyotlarda yapılan satış değerlerine göre her dönem için tedarikçiler adına %10 kar artışı sağlamaktır.

5 Orjimall Farklıdır. Neden mi ?
Standart e-ticaret sitelerinde üyeler sürekli bir tüketime ve harcamaya itilmektedir. Bu sebepten insanlar yalnızca ihtiyacı olduğunda, ihtiyacı olanı alır ve çıkar. Ancak Orjimall döngüsel anlamda üyelerini ,tedarikçinin sattığı ürünler üzerindeki kar payına ortak yapmakta ve üyelere alışveriş yaparken veya yaptırırken oransal bazda kâr dağılımı yapmayı hedeflemektedir.

6 Orjimall Farklıdır. Neden mi ?
Orjimall sistemi içerisinde bir ağ yapısı mevcuttur. Üyeler kendi alışveriş ağını kurarak dijital pazarlama yapacak, bu sayede tedarikçi firmanın ürünleri satılırken,üyeler de satılan ürünlerin kar oranı üzerinden pay sahibi olacaktır.

7 Tedarikçi Firma Kimdir?
Tedarikçi Firma; Orjmall üzerinden ürünlerini satmak, reklamını yapmak ve firma ismini marka haline getirmek isteyen kurum ve kuruluşlardır. Orjimall bu firmalara kendi sistemi içerisinde bir mağaza açarak bu sistem içerisinde ürünlerini girebileceği, siparişlerini takip edebileceği ve sistem üzerinden yapılan geri dönüşleri görebileceği bir alan vermektedir. Ayrıca Orjimall bu firmalara sanal ödeme imkanı ile kredi kartı yardımıyla alışveriş imkanı vermektedir.Böylelikle üyeler kredi kartıyla firma ürünlerini satın alabileceklerdir.

8 İstatistiksel Veriler

9 Orjimall da Nasıl Para Kazanılır ?
Orjimall alışveriş yapmanın yanı sıra üyelerine alışveriş yaptıkça para kazandıran bir sistemdir. Her üyenin kendine ait bir referans kodu vardır. Üye referans kodu aracılığı ile 10 kişiyi daha orjimall alışveriş sitesine üye olmaya davet edebilir. Davet ettiği her üyenin yaptığı alışveriş tutarı üzerinden %5 oranında kazanç sağlayabilmektedir. Üyenin davet ettiği her bir katılımcı da kendine ait referans kodu ile yeni üyeler davet edebilir. Bu sayede sisteme giren her katılımcının altına geniş bir üye ağacı oluşmaktadır. Her üyenin davet ettiği diğer bir üye belli bir sisteme göre azalan kar payına ortak olacaktır.

10 Orjimall Kazanç Grafiği
İlk Üyelik ve Aşağı Doğru Diğer Üyelerden Alınan Kâr Oranları %5 %5 %5 %5 %5 %5 %5 %5 %5 %5 İlk On Üyeden 2. Üye Alt Kollarından %4.5 %4.5 %4.5 %4.5 %4.5 %4.5 %4.5 %4.5 %4.5 %4.5 3. Üye Alt Kollarından %4 %4 %4 %4 %4 %4 %4 %4 %4 %4 4. Üye Alt Kollarından %3,5 %3,5 %3,5 %3,5 %3,5 %3,5 %3,5 %3,5 %3,5 %3,5 5. Üye Alt Kollarından %3 %3 %3 %3 %3 %3 %3 %3 %3 %3 6. Üye Alt Kollarından %2.5 %2,5 %2,5 %2,5 %2,5 %2,5 %2,5 %2,5 %2,5 %2,5 7. Üye Alt Kollarından %2 %2 %2 %2 %2 %2 %2 %2 %2 %2 8. Üye Alt Kollarından %1.5 %1,5 %1,5 %1,5 %1,5 %1,5 %1,5 %1,5 %1,5 %1,5 9. Üye Alt Kollarından %1 %1 %1 %1 %1 %1 %1 %1 %1 %1 10. Üye Alt Kollarından %0,5 %0,5 %0,5 %0,5 %0,5 %0,5 %0,5 %0,5 %0,5 %0,5 Üyelerin daveti ile sistemde alışveriş yapan diğer üyelerden üyemizin kazandığı kar oranı şirketin karının %5 ’i ile başlayıp % oranına kadar inmekte bundan sonra devam eden üyeliklerden % oranı üyemizin hak edişi olarak hesabına geçmektedir. Yukarıdaki her bir kutu bir üyeyi temsil etmekte ve her üye sistemin içerisine 10 üye davet edebilmektedir.

11 Orjimall ile Piramit Sistemler Arasındaki Farklar
Orjimall para yada mal varlığı ortaya koymak karşılığında daha çok para ya da mal varlığı kazancı sağlamayı hedefleyen bir sistem değildir. Orjimall bir alışveriş sitesidir. Sistem ürün ya da hizmetlerin satın alınmasını sağlayan aracı bir kurumdur. Orjimall da üyelik sistemi kazancı herhangi bir zorunluluk ya da rütbe/ünvan ilişkisine dayanmamaktadır. Bütün üyeler eşittir. Üyelerle paylaşılan kâr payı oranı şirketin üyelerine sunmuş olduğu tavsiye ikramiyeleridir. Piramit Sistem

12 Orjimall ile Piramit Sistemler Arasındaki Farklar
Sistemin üyelerine para kazandırma bütçesi reklam giderleri için ayrılmış bütçeden karşılanmakta ve böylelikle yapılacak tavsiyeler ile marka bilinirliğini yükseltmeyi hedeflemektedir. ‘’Piramit Sistem’’ adı verilen yapılarda üyeler belli satış kotalarına zorunlu bırakılmaktadır. Bu insanların bir rekabet ve stres ortamında kalmalarına neden olur. Orjimall da ise herhangi bir kota sistemi yoktur. Kişiler maximum 10 üyeyi sisteme dahil edebilirler. Böylelikle üyeler arasında herhangi bir stres ve rekabet ortamı oluşmamaktadır. PİRAMİT SİSTEMLERDE REKABET VARDIR. Sisteminde Rekabet Yoktur

13 Sizi de Aramızda görmek istiyoruz
Orjimall Nedir ? Sizi de Aramızda görmek istiyoruz

14 Tedarikçi Firma Sunumu
/orjimallcom /orjimallcom /orjimallcom /orjimallcom /orjimallcom /orjimallcom


"Tedarikçi Firma Sunumu" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları