Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Birlikte Düşünelim Hayatta gerçekleştirmek istediklerinize yardımcı olabilir miyiz? ‘‘Eğer hayatınızı değiştirmek istiyorsanız, düşünce tarzınızı değiştirmelisiniz.”

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Birlikte Düşünelim Hayatta gerçekleştirmek istediklerinize yardımcı olabilir miyiz? ‘‘Eğer hayatınızı değiştirmek istiyorsanız, düşünce tarzınızı değiştirmelisiniz.”"— Sunum transkripti:

1

2 Birlikte Düşünelim Hayatta gerçekleştirmek istediklerinize yardımcı olabilir miyiz? ‘‘Eğer hayatınızı değiştirmek istiyorsanız, düşünce tarzınızı değiştirmelisiniz.” Size şu soruyu sormak istiyoruz: Daha önce hiç kendi işinizi kurmayı düşündünüz mü? 1-2 sene sonraki finansal durumunuzu nasıl görüyorsunuz? Şu anda yapmakta olduğunuz işinizden dolayı yapmak isteyip de yapamadığınız veya satın almak isteyip de alamadığınız bir şeyler var mı? Bunlara ulaşabilmek için ne tür bir planınız var? Yeni fikirlere açık bir girişimci misiniz?

3 Alternatifler Sıkça Rastlanan Hayaller Yeni ev veya araba Borçlardan kurtulmak Tasarruf, yatırım Aile ile daha fazla zaman Seyahat Hayır işleri Kariyer, başarı Hayatının kontrolünü elinde tutabilmek Eğer para ve zaman problem olmasa idi, neyi farklı yapardınız, hiç düşündünüz mü? Bazılarının parası bol zamanı yok, Bazılarının da zamanı bol ama, parası yok. Sıkça Rastlanan Engeller Para ve zaman yetersizliği Eğitim veya yetenek eksikliği Olumsuz düşünce Başarısızlık korkusu Destekleyen veya teşvik eden olmayışı Kendine güven eksikliği Gelen fırsatları görememe Alternatifler 1.Engelleri kabullen ve hayallerinden vazgeç. (Çoğunluğun yaptığı ) 2. Hayallerine sarıl ve engellerin üstesinden gel ( Azınlığın yaptığı) Biz size 2. Alternatifi öneriyoruz.

4 Finansal Seçenekler Sol Taraf Para için zaman satar Nüfusun %90’ı Paranın %10’u Limitli olan sermayenizle, nasıl soldan sağa geçilir? Bunun için farklı düşünmek gerekecek... Hayatını kiraya vermek (Kova taşımak) Maaşlı Esnaf/Serbest/ Profesyonel Kurumsal İş Yatırımcı ZAMAN-PARA DENGESİ Sağ Taraf Yatırımları para kazandırır Nüfusun %10’u Paranın %90’ı Hayatının sahibi olmak (Boru hattı sahibi olmak)

5 Ticaret Modelimiz Klasik ticaretteki riskler ve engeller olmadan, soldan sağa geçmek isteyen kişilere, bunun nasıl yapılabileceği konusunda yardım eder. KİŞİYE ÖZEL- Bu fırsat yaşa, eğitime, cinsiyete veya mesleğe bağlı olmaksızın herkese açıktır. Kendi belirlediğiniz çalışma saatlerinde ve tempoda büyütebilirsiniz. KENDİ İŞİNİZ- Bu maaşlı bir iş değil, Kendi işinizin sahibi olmak için bir fırsattır. İNTERNET- İşinizin büyüme potansiyeli, internet altyapısı sayesinde limitsizdir. ALT YAPI- Teknoloji harikası online iş modeli AR-GE, dünya standartlarında üretim, depolama, dağıtım altyapıları hazırlanmış. Binlerce çalışan, binlerce ürün ve tanınmış marka üreticileri ile iş ortaklığı. Mali ve hukuki prosedürler tamamlanmış.

6 Klasik ticarette aracılar nedeni ile maliyet artar. Bu ticaret şekli ise sizi doğrudan imalatçı / tedarikçi ile bağlantıya geçirir. İŞ SAHİPLERİ ÜreticiTüketici Aracıların payı, iş sahiplerine, indirim ve ikramiye olarak ödenir. Eğer iş yerleri müşterilerine, kendilerine yönlendirdikleri referanslar için komisyon ödüyor olsalardı, insanlar çevresindekileri bu iş yerlerine yönlendirmez miydi? Ticaret Şekli Bu ticaretin klasik ticaretten farkı nedir? Üretici %40 Toptancı %30 Tüketici %100 Mağaza %30

7 MADDİ ÖZGÜRLÜĞE KAVUŞMAK İSTER MİSİNİZ? Bana ulaşın! 0 505 899 22 88


"Birlikte Düşünelim Hayatta gerçekleştirmek istediklerinize yardımcı olabilir miyiz? ‘‘Eğer hayatınızı değiştirmek istiyorsanız, düşünce tarzınızı değiştirmelisiniz.”" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları