PLAYWORLD ADRENALIN MERKEZI

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
EBA BİLİŞİM AĞI TANITIMI VE KULLANIMI. EBA v2 EBAv2 : Eğitimde FATİH Projesinin içerik bileşeni olarak 2012 yılında yayın hayatına başlayan Eğitim Bilişim.
Advertisements

Maliye Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı Operasyonel Planlama Stratejik Yönetim Dairesi.
OEE ve KOBETSU KAIZEN EĞİTİMLERİ Yer : İzmir
Mastarlar.
AVRUPA BİRLİĞİ SİSTEMİNDE ENGELLİLER ve ÖZEL EĞİTİM
COĞRAFYA PROJE ÖDEVİ ÖZGÜR SÖNMEZ 10/A Ulaşım Nedir ?
ARAZİ ROBOTU KAVRAMSAL TASARIMI
Antalya/Muratpaşa SABİHA GÖKÇEN ANAOKULU EFQM KAZANANLAR KONFERANSI ASLI KANBİR OKUL MÜDÜRÜ 24 Şubat 2016 İstanbul Deniz Müzesi.
6.SINIF FEN ÖDEVİ. Uygulanan yalıtım kalınlığına ve kullanılan malzemenin ısı iletkenliğine bağlı olarak, ısı kaybı % oranında azaltılır. Yoğuşma.
İŞ SAĞLIĞI ve İŞ GÜVENLİĞİ KURSU
BÖLÜM 1 TEMEL KAVRAMLAR. BÖLÜM 1 TEMEL KAVRAMLAR.
SPORLA İLGİLİ HAREKETLER DÖNEMİ (7-12 yaş)
PLASTİK ŞEKİL VERME YÖNTEMİ
Sağlıklı Yaşama Kılavuzu Merhaba, işte bu yeşilcan! Sağlıklı olan ne varsa yapar. Zararlı olan her şeyle savaşır. Kötülerin düşmanı, iyilerin dostudur.
Arş.Gör.İrfan DOĞAN.  Bugün otizm tedavisinde en önemli yaklaşım, özel eğitim ve davranış tedavileridir.  Tedavi planı kişiden kişiye değişmektedir,
Öğretim Teknolojileri ve Materyal Geliştirme
SOLUNUM VE GEVŞEME EGZERSİZLERİ İLE ETKİLİ MÜZİK EĞİTİMİ AYŞEN ÜMİT İSTANBUL BİLİM VE SANAT MERKEZİ Müzik Mentoru.
SİMÜLASYONLAR Simülasyonlar Gerçek hayata en yakın yöntem olması, ilginç ve motive edici yönleri nedeni ile diğer yöntemlere göre gittikçe fazla.
1 Şubat 2014 Başbakanlık Müsteşarlık Makamına ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANLIĞI SU YÖNETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ.
Bilgi İşlem Departman Bütçelenmesi-1 Günümüzde Toplam Kalite kavramı yaygın olarak bahsedilmekte ve şirketler tarafından uygulanılmasına çalışılmaktadır.
Hangi Konular Performans Görevi Hangi Konular Proje Olarak Seçilmelidir? MEB 2008.
BASKETBOL TÜRKİYE TURU
Net Satış Tutarı Planı İskonto Yüzdesi Net Satış Tutarı PROSES Yes Net
ERP YAZILIMLARI ERKAN KARATAŞ
Laser TAG NEDİR ? Laser tag 1980'lerden beri oynanan, oyuncuların infrared ışınları gönderen silahlarla birbirlerini vurmaya çalıştıkları elektronik oyuna.
ANKARA İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ ACİL YARDIM VE KURTARMA HİZMETLERİ (112) AMBULANS EKİPLERİNDE ÇALIŞAN SAĞLIK PERSONELİNİN İŞ DOYUMLARININ VE ETKİLEYEN ETMENLERİN.
TEKNOLOJİ VE TASARIM DERSİ
ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Araştırma ve Uygulama Merkezi Stratejik Planı Yrd. Doç. Dr. Günver GÜNEŞ Merkez.
Öğr. Gör. Dr. İnanç GÜNEY Adana MYO
KDV BEYANNAMESİ / MUHTASAR BEYANNAME / KURUMLAR VERGİSİ BEYANNAMESİ / GEÇİCİ VERGİ BEYANNAMESİ’NDE ORTAK ÖZELLİKLER F5 PENCERESİ Beyannamelerde yer alacak.
ARAÇ GEREÇLERİN EĞİTİMDEKİ YERİ VE ÖNEMİ
BARALAR.
Prof. Dr. Nermin ÖZGÜLBAŞ
ÖRNEKLEME.
İŞLETMELERİN KURULUŞU
SAĞLIK HİZMETLERİ ARZI
Ziyafet ve İkram Hizmetleri
Konfeksiyon Yardımcı Malzemeleri
EĞİTİMDE MATERYAL TASARIMI VE HAZIRLAMA İLKELERİ
Dehidrasyon (Doku ve hücredeki fazla suyu alma)
BİLGİSAYAR AĞLARI.
Üretim ve Üretim Yönetimi Temel Bilgileri
BÜTÜNLEŞİK ÖĞRETİM MATERYALİ TASARIMI STEM İLİŞKİLENDİRMESİ
Sunucu Çeşitleri Mehmet Ali Uluekmekçi.
NET 207 SENSÖRLER VE DÖNÜŞTÜRÜCÜLER Öğr. Gör. Taner DİNDAR
AİLE EĞİTİMİ.
Geniş Ölçekli Testler Yrd. Doç. Dr .Ömer Kutlu.
HAZIRLAYAN AHMET KÜÇÜK
Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersi
MAKALE ÖZET VE ÇEVİRİSİ
Eczanede kullanılacak cihaz ve aletler
TS 802 Haziran 2009 BETON TASARIMI KARIŞIM HESAPLARI
Ortak Piyasa Düzeni (OPD) Gerekliliklerine Uyum için Strateji Geliştirilmesi Teknik Yardım Projesi TR2014/AG/10-A1-01/001 Bu proje, Avrupa Birliği ve Türkiye.
Türk Standartlarına göre Beton Karışım Hesabı
İSTASYON YÖNTEMİ.
Temel Bilgisayar Bilimleri Dersinde Online Sınav Uygulaması
ÖZEL ÇEKME HAKKI (SDR) :
Hizmet Pazarlamasında Fiyat Kavramı
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
İŞLETMEDE ARAŞTIRMA VE GELİŞTİRME (AR-GE) İŞLEVİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Bilgilendirme Toplantısı
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Maç Sonucunun Belirlenmesi
Eğitsel Robotların Bileşenleri-2
Hangi Konular Performans Görevi Hangi Konular Proje Olarak Seçilmelidir? MEB 2008.
Sayılarla Türkiye’de Atık Yönetimi
MEDYA OKUR YAZARLIĞI EĞİTİMİ
FİNANS ÜRETİM İŞLETMESİ ÖRNEĞİ
Wiki Eğitim – Artık Hayal Değil
Sunum transkripti:

PLAYWORLD ADRENALIN MERKEZI 7 DEN 70 E ADRENALİN… SAVAŞMA OYNA

TAKIM VE STRATEJİ OYUNU PAINTBALL TAKIM VE STRATEJİ OYUNU

HANGİ PAINTBALL SAHASINI İSTERSİNİZ ? Saha seçimi ve fiyatlandırma : SIRADAN Herkesin yapabileceği 3 varil 5 lastikli bir paintball sahası mı? ORTALAMA Biraz daha görselleştirilmiş ham malzemelerle desteklenmiş bir saha mı ? TEMATİK Temel bir kurgu üzerine şekillendirilip özel dizayn edilmiş bir sahamı ?

Sıradan saha uygulamaları ve maliyet 1200 – 2000 m2 lik sahalar için : Sıradan bir saha yapımında kullanılacak malzemeler saha büyüklüğüne göre yetecek şekilde Sac variller,araba lastikleri,tahta paletler vb materyallerle hazırlanmaktadır. Maliyet yine saha büyüklüğüne ve indoor – outdoor seçeneklerine göre değişmekle birlikte işçilik ve yerinde kurulum giderleriyle birlikte 12.000 TL ile 20.000 TL + KDV olarak fiyatlandırılmaktadır.

Ortalama bir saha kurulumu ve maliyeti 1200 – 2000 m2 lik sahalar için : Ortalama bir saha yapımında kullanılacak malzemeler Sac variller,araba lastikleri,tahta paletler vb materyallere ek olarak hava şartlarına dayanıklı ek malzemelerle saha görselliğinin arttırıldığı özgün tasarımlarla güçlendirilmiş sahalardır. Maliyet yine saha büyüklüğüne göre ve indoor – outdoor seçeneklerine göre değişmekle birlikte işçilik ve yerinde kurulum giderleriyle birlikte 20.000 TL ile 40.000 TL + KDV olarak fiyatlandırılmaktadır.

Tematik saha kurulumu ve maliyeti 1200 – 2000 m2 lik sahalar için : Tematik sahalar tamamen tahsis edilmiş alana özel hazırlanmış , oyun kurgu ve senaryosuyla oyuncuları sahayla birleştiren ve film tadında daha gerçekçi bir oyun kurgusu sağlayan sahalardır.Her şeyi ile size özel tasarlanır ve inşaa edilir. Maliyet yine saha büyüklüğüne göre ve indoor – outdoor seçeneklerine göre değişmekle birlikte işçilik ve yerinde kurulum giderleriyle birlikte 50.000 TL ile 100.000 TL + KDV olarak fiyatlandırılmaktadır.

HANGİ EKİPMANLARI İSTERSİNİZ HANGİ EKİPMANLARI İSTERSİNİZ ? Ekipman ve malzeme seçimi ve fiyatlandırma : 12 Kişilik Paketler 5000 Usd – 9000 Usd fiyat aralığındakı paketlerimizde ihtiyacınız olan tüm malzeme ve ekipmanlar bulunmaktadır.Paketlerimizi resme tıklayarak görebilirsiniz 16 Kişilik Paketler 6000 Usd – 12000 Usd fiyat aralığındakı paketlerimizde ihtiyacınız olan tüm malzeme ve ekipmanlar bulunmaktadır.Paketlerimizi resme tıklayarak görebilirsiniz 20 Kişilik Paketler 7000 Usd – 15000 Usd fiyat aralığındakı paketlerimizde ihtiyacınız olan tüm malzeme ve ekipmanlar bulunmaktadır.Paketlerimizi resme tıklayarak görebilirsiniz

Paintball Türkiye kalitesiyle saha kurulumlarınızda çözüm ortağınız PLAYWORLD PLAYWORLD MEDYA VE EĞİTİM HİZMETLERİ SAN.DIŞ.TİC.LTD.ŞTİ. CUMHURİYET CAD. CEMAL BEY APT. KAT 1 NO 4 MURATPAŞA ANTALYA WWW.PLAYWORLD.COM.TR 05325607782 - 08505327782