TEKLİF KABULÜ SIRA NO: 437/2015

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
DENETÇİ BELGESİ VİZE İŞLEMİ
Advertisements

Sözleşmelerde Damga Vergisi
Genel sekreterlik Genel Sekreterlik, bir Genel Sekreter ile en çok iki Genel Sekreter Yardımcısından ve bağlı birimlerden oluşur. Genel Sekreter, üniversite.
MTA BALIKESİR KUZEYBATI ANADOLU BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ
4734 sayılı Kamu İhale Kanununa Göre
Yeterlilik Belgeleri ve Yeterlilik Kriterleri (Mali Hizmetler Uzmanı)
Amaç Yeni yetişen nesillerde vergi bilincini oluşturmak ve belge alma alışkanlığını kazandırmak amacıyla Gelir İdaresi Başkanlığımızca "Ülkemi Seviyorum.
AŞIRI DÜŞÜK SORGULAMASI
Bolu Obm. İmi Şube Müdürü
SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU SİNOP İLİ KAMU
1 TÜRKİYE YÜKSEK İHTİSAS EĞİTİM VE ARAŞTIRMA SAĞLIK İŞLETMESİ.
2013 YILI BESİLİK ERKEK SIĞIR DESTEKLEMESİ Ali ŞAHİN Veteriner Teknikeri-Tarım Danışmanı.
İhaleleri Uygulama Yönetmeliğinde Yapılan Değişiklikler
Kamu İhale Mevzuatı YAPIM İŞLERİNDE İŞ DENEYİM BELGELERİ.
HOŞ GELDİNİZ KAMU İHALE MEVZUATI TEMEL EĞİTİMİNE Alattin ÜŞENMEZ
4734 SAYILI KAMU İHALE KANUNU
 İdareler ve sektörden gelen taleplerin değerlendirilmesi sonucunda katılım ve rekabeti artıracak şekilde yapım işleri ihalelerini ilgilendiren önemli.
4734 Sayılı Kanun Madde 10’da Yer Alan “İhale Dışı Bırakılma Durumları”  İle İlgili Sunulacak Belgeler ve Temin Yerleri.
SOSYAL GÜVENLİK KURUMU
MARMARİS TİCARET SİCİLİ MÜDÜRLÜĞÜ
4734 Sayılı KAMU İHALE KANUNU.
NİHAL GÖZDE ERAKALIN SİNEM VASFİYE ÜNAL
Mükelleflerin İzahat Talepleri
Strateji Geliştirme Başkanlığı
Plan Program Dairesi Başkanlığı Görev Tanımları Genel Müdürlüğümüzün yıllık bütçesini, yatırım programlarını hazırlamak ve uygulanmasını sağlamak, Genel.
İHALE İŞLEM DOSYASI DİZİNİ
HESAPLARIN SAYIŞTAYA VERİLMESİ
Hariçte İşleme Rejimi Nedir?
ÇED İZİN VE DENETİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
KESİN HESAP.
Manisa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü
KOSGEB KREDİ FAİZ DESTEĞİ PROGRAMI
ESKİŞEHİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
T.C MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI STRATEJİ GELİŞTİRME BAŞKANLIĞI
Mart 2012 tarihinde Türkiye genelinde gerçekleştirilecek Fen Liseleri, Sosyal Bilimler Liseleri, Güzel Sanatlar ve Spor Liseleri İle Her Türdeki.
AÇIK İHALE USULÜ İhale Ön Oluru Komisyon Teşekkülü İdari Şartname Sözleşme Taslağı Standart Formları Hazırlama Komisyonu Yaklaşık Maliyet Tespit Komisyonu.
T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU
1. SINAV İTİRAZLARI. 2 MEB Merkezi Sistem Sınav Yönergesinin Sınav itirazları konulu 20. maddesi; Başvurusu/sınavı geçersiz sayılan, sınava girmeyen,
Yıllı SODES Uygulama Süreci
OKUL VE KURUMLARDA DEVİR TESLİM İŞLEMİ
DOĞRUDAN TEMİN 22 (d).
AÇIK İHALE USULÜ İŞ AKIŞ SÜRECİ
YAPI İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
BİLSEM TANILAMA SÜRECİ
EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ TANILAMA SÜRECİ
SOSYAL GÜVENLİK KURUMU
TRANSİT REJİMİ.
2016 YILI OKUL SÜTÜ PROGRAMI
1İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı1 İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI FAALİYET RAPORU 2014 T.C. İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ.
Bandırma Rehberlik ve Araştırma Merkezi
ŞERAFETTİN AYDEMİR KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI STRATEJİ GELİŞTİRME BAŞKANLIĞI ŞUBE MÜDÜRÜ TEL
T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI YATIRIM VE İŞLETMELER GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SEYAHAT ACENTALARINA SAĞLANACAK TURİZM DESTEĞİ İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME.
TEKLİF KABULÜ SIRA NO: 330/2015
TEKLİF KABULÜ SIRA NO: 383/2015
25/01/2017 tarihli değişiklikler
ANKARA BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ Piyasa Gözetim ve Denetim Şubesi
(TEKLİF KABULÜ SIRA NO:153/2017)
Dersler Güz Yarıyılı Ders Başlangıç : 2 Ekim Ders Bitiş : 12 Ocak
PETROL İŞLETME RUHSATI
TEKLİF KABULÜ SIRA NO: 436/2017
TEKLİF KABULÜ SIRA NO: 432/2016
MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ
MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ
BÜRO STAJI MAHMUT ÇIĞ. AUTOCAD K omutlar: Line : çizgi çizimi Move : taşıma Copy: kopyalama Erase : silme Offset : nesneyi belirli.
Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı
2018 KPSS- Ortaöğretim (KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI) GÖREVLİ EĞİTİMİ
KAMU PERSONELİ SEÇME SINAVI (2018 KPPS GK-GY-EB) GÖREVLİ EĞİTİMİ
YABANCI DİL BİLGİSİ SEVİYE TESPİT SINAVI (2018 YDS) GÖREVLİ EĞİTİMİ
SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI
İMAR KOMİSYONU RAPORU ( ).
Sunum transkripti:

TEKLİF KABULÜ SIRA NO: 437/2015 İHALE DUYURUSU TEKLİF KABULÜ SIRA NO: 437/2015 Maliye Bakanlığı B-Blok ile Jeneratör odası damına ait izolasyon ve tamir tadilat işleri yapımı için teklif kabul edilir. (Bu ihaleye Encümene kayıtlı tüm yapı inşaatı sınıf karnesi sahibi müteahhitler katılabilir.) NOT: 1- İhaleye teklif verenler şartnameye göre istenen belgeleri (ihale katılım beyannamesi , geçici teminat mektubu , imza sirküleri veya imza beyannamesi , yetki beyannamesi ve şartname alındı makbuzu ) ve/veya malzemelerle ilgili broşür, katalog ve şartname gereği istenen diğer tüm belgeleri teklifleri ile birlikte verecektir. 2 - Geçici teminatın miktarı İhale Katılımcısı tarafından, Devlet İhale Tüzüğü’nün 11(1). maddesindeki oranlar dikkate alınarak hesaplanacaktır. Teminatsız teklifler dikkate alınmayacaktır. 3- Geçici teminat olarak 41/2001 sayılı Merkez Bankası Yasası altında denetlenen Banka Teminat mektupları geçerli olacaktır. 4- Geçici Teminat mektubunun bitiş süresi en az 04 Şubat, 2016 tarihli olacaktır. 5- Teminat olarak yalnız Banka Teminat mektubu veya Maliye’ye yatırılacak para karşılığı alınan makbuz geçerli olacaktır.(Hangi şekilde olursa olsun kat’i surette çek kabul edilmeyecektir.) 6-Verilecek teklifler KDV’siz olacaktır. 7- İnşaatlarla ilgili Müteahhitlerin 19/98 sayılı Yapı İnşaatı ve Teknik İşler Müteahhitleri “Kayıt ve Denetim Yasası” gereği Encümene kayıt şartı gerekmektedir. Ayrıca Müteahhitler sınıf karnesi fotokopisini teklifler ile birlikte sunacaklardır. Teklifler en geç 06 Kasım, 2015 Cuma günü ö.e.saat 10.00’a kadar Maliye Bakanlığı binasında Merkezi İhale Komisyonu Toplantı Salonu’ndaki teklif kutusuna atılmalıdır. Bu teklifle ilgili bilgi ve şartnameler Gelir ve Vergi Dairesi veznesine yatırılacak 10.-TL+KDV makbuz karşılığında Planlama ve İnşaat Dairesi Müdürlüğü’nden 26/10/2015 tarih saat 15.00’a kadar temin edilebilir. Belirtilen tarihten sonra ihale dosyası verilmeyecektir. Merkezi İhale Komisyonu Başkanlığı MALİYE BAKANLIĞI www.kktcihale.net Yayımlanacak Gazete : Halkın Sesi- Ortam İhalenin Kapanış Tarihi :06/11/2015 Ebat : ¼” Faturanın Gönderileceği Bakanlık/Daire : Maliye Bakanlığı Asım ÖZER Merkezi İhale Komisyonu Başkanı Dağıtım: 1) Maliye Bakanlığı 2) Sayıştay Bakanlığı 3)Planlama ve İnşaat Dairesi