Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Dersler Güz Yarıyılı Ders Başlangıç : 2 Ekim Ders Bitiş : 12 Ocak

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Dersler Güz Yarıyılı Ders Başlangıç : 2 Ekim Ders Bitiş : 12 Ocak"— Sunum transkripti:

1 Dersler Güz Yarıyılı Ders Başlangıç : 2 Ekim Ders Bitiş : 12 Ocak
Bahar Yarıyılı Ders Başlangıç : 12 Şubat Ders Bitiş : 25 Mayıs Örgün Öğretim : Örgün öğretim dersleri 13:15-16:35 saatleri arasında Yabancı Diller MYO binasında B2 D9 numaralı sınıfta yapılacaktır. İkinci Öğretim : İkinci öğretim dersleri 17:45-21:25 saatleri arasında Edebiyat Fakültesi bölüm panosunda asılı olan ders programında belirtilen dersliklerde yapılacaktır.

2 Devam Durumu Hazırlık sınıfında %70 devam zorunluluğu bulunmaktadır.
Dersler her gün belirtilen saat aralıklarında iki blok şeklinde yapılacaktır. Birinci blok ders 2 saat, ikinci blok ders ise 3 saat olarak kabul edilmektedir. Birinci blok dersin ilk 15 dakikasından sonra devamsızlık listelerine imza atılamayacaktır. Toplamda 150 saat ve üzerinde devamsızlık yapan öğrencilerin hazırlık sınıfını tekrar etmeleri gerekmektedir. Devam durumunuzu 5 haftada bir fakültedeki bölüm panosuna asılacak olan listelerden takip edebilirsiniz.

3 Sınavlar Güz ve Bahar dönemi olmak üzere, her bir eğitim döneminde 2’si sözlü ve 2’si yazılı olmak üzere dört vize sınavı yapılacaktır. Yazılı ve sözlü sınavlar peş peşe iki günde yapılacaktır. Yıl sonunda da 1 adet final sınavı yapılacaktır. Bu sınavdan başarısız olan öğrenciler için ayrıca 1 adet bütünleme sınavı yapılacaktır. Yıl sonu başarı notunuz, final sınavının %50’si, vize sınavlarından elde edilen ortalama puanın %25’i ve yıl boyunca yapılan quiz sınavları, ödev…vb. faaliyetlerden elde edilen puanların %25’i alınarak hesaplanacaktır. Hazırlık sınıfını başarıyla tamamlamak için yıl sonu ortalama puanınızın en az 100 üzerinden 70 olması gerekmektedir. Vizelerin mazeret sınavları asla yapılmayacaktır.

4 Sınav Tarihleri Güz Yarıyılı :
1. Vize Sınavı – 20 Kasım ( Yazılı Sınav ) 21 Kasım ( Sözlü Sınav ) 2. Vize Sınavı – 11 Ocak ( Yazılı Sınav ) 12 Ocak ( Sözlü Sınav ) Bahar Yarıyılı : 3. Vize Sınavı – 02 Nisan ( Yazılı Sınav ) 03 Nisan ( Sözlü Sınav ) 4. Vize Sınavı – 24 Mayıs ( Yazılı Sınav ) 25 Mayıs ( Sözlü Sınav ) Final Sınavı – 1 Haziran ( Yazılı Sınav ) Bütünleme Sınavı – 22 Haziran ( Yazılı Sınav )


"Dersler Güz Yarıyılı Ders Başlangıç : 2 Ekim Ders Bitiş : 12 Ocak" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları