 HİSSE PAYLARI   Yönetim Kurulu Başkanı :Ali Yıldırım KOÇ(26.03.2015-…..) YÖNETİM KURULU.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ARVENTO MOBİL SİSTEMLER
Advertisements

Marine Logistics Prezentasyon 2013
‘’Önderliğinin bilincinde olan kuruluş’’
ADOPEN.
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
SEM MÜHENDİSLİK & MİMARLIK tel: www. semmuhendislik
“Yenilik ve Yüksek Teknoloji Üretir...”. Kısaca Mobit  Mobit, 1998’den bugüne katma değerli çözümler üreten, sektörel ihtiyaçlara yönelik donanım tedariği.
TARİHÇEMİZ 1976 yılında İstanbul'da kurulan Polin, bugün su kaydırakları ve su parklarının tasarım, üretim ve montajında her kıtada gerçekleştirdiği 2000.
KAREN 2007 yılında mühendislik ve imalat sektöründe faaliyet göstermek amacıyla kurulmuştur. Firmamızın son iki yılda gerçekleştirdiği başarılı mühendislik.
Müşerref Üstek.
Vakko Tekstil ve Hazır Giyim Sanayi A
Gantek Teknoloji AR-GE Faaliyetleri ve bir AR - GE başarı hikayesi Ertuğrul Ağar.
TARİHÇESİ Yıl 1963. Türkiye'de sanayileşmenin başladığı yıllar. Otokar, İstanbul Bahçelievler'deki fabrikasında Türkiye'nin ilk şehirlerarası otobüsünü.
Perakendenin Yükselen Değeri.  1991 den Bugüne 1993 te Konya nın ilk hipermarketini açan Adese, zamanla Konya merkez ve ilçelerinin yanı sıra, Ankara,
BAŞKALLAR OTOMOTİV SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.
İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet.
2013 SAVUNMA SANAYİİ SEKTÖR ÖDÜLLERİ. VERİMLİLİK ÖZKAYNAK YETERLİLİĞİ MADDİ DURAN VARLIK VERİMLİLİĞİ İŞ GÜCÜ VERİMLİLİĞİ TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİ YAN.
24 yıl önce Ankara'da bir otomotiv markasının bayiliğini yapan Durmuş Döven, sıfır araçların Ankara'dan İstanbul'a şoförlerle taşınmasını doğru bulmuyor.
KONU:OTOKAR TARİHÇE FAALİYET ALANLARI VİZYON-MİSYON AR-GE İHRACAT
TÜRKİYE’NİN İLK, EN BÜYÜK VE EN YENİLİKÇİ TEKNOLOJİ GELİŞTİRME BÖLGESİ;
Metron eğitim araştırma prom gıda tur ltd şti
TARİHÇE Dünden bugüne "Marshall" 1954  Topkapı'da, 20 kişilik küçük bir fabrikada Marshall kuruluyor 1958  Türkiye'nin ilk alkid üretimi Marshall.
TEMSA GLOBAL Grup Adı: YEŞİL Grup Üyeleri: Aslınur Dalkılıç
TARİHÇESİ Arzum Elektrikli Ev Aletleri Sanayi ve Ticaret AŞ’nin temelleri, küçük elektrikli ev aletleri, radyo, bisiklet ve televizyon gibi geniş bir ürün.
TARİHÇESİ Yataş’ın temelini oluşturan Süntaş A.Ş., 1976 yılında kurulmuş, Anadolu’nun ilk sünger fabrikasıdır yılında tesis yatırımlarını büyüterek.
OTOKAR.
Prof.Dr.Hüseyin BAŞLIGİL 2012
CVS 1998 deki kuruluşundan beri Türkiye'nin hem içinde ve hem de yurt dışında çelik endüstrisine hizmet vermektedir.
Öğrenci Adı Soyadı/Numarası
Sola Kimya Firma Sunumu. Sola Kimya Firma Sunumu 2013 Ajanda Biz kimiz? Ürünlerimiz Vizyonumuz / Değerlerimiz Motivasyonumuz Stratejik Çerçeve.
Ücret Sistemleri ve Verimlilik Dersi Dönem İçi Çalışması
1954-Topkapı'da, 20 kişilik küçük bir fabrikada Marshall kuruluyor
Yönetim Kurulu Başkanı : Mustafa Feridun Uzunyol
Lezzet, Sağlık ve Güven..
Demirdöküm.
Yavuz Altop:Yönetim Kurulu Başkanı
AHMET SOLAK CANSU ARSLAN SEVCAN EVYAPAN YÜKSEL ERDEM GRUP:İŞİMİZ VAR
TRABZON MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ AR-GE BİRİMİ TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ UYGULAMALARI EFQM MÜKEMMELLİK MODELİ KURULUŞ TANITIMI TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ UYGULAMALARI.
Bize en çok sorulan soru: Ekip Nakliyat neden yalnız ve yalnız,Türkiye - İtalya - Türkiye arasında taşıma yapan bir kuruluştur? Bize hep bu sorulur. İş.
2015 YILI TÜRK SAVUNMA SANAYİİ SEKTÖR ÖDÜLLERİ
İstanbul Su ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği 2015
SANAYİNİN 2023 STRATEJİSİ” ESO Yönetim Kurulu Başkanı
 1993 ’ de 10 kişi ile kurulan temizlik ve ilaçlama firması; bugün 2000 kişiden oluşan ve 5 firmayı barındıran bir grup şirketi…  Türkiye genelinde.
BUSINESS MADE SIMPLE Türkiye ArGe Üssü Olabilir mi? C. Müjdat Altay Genel Müdür, Nortel Netaş.
VİZYON MİSYON Fırsatlar Tehditler Üstünlükler Zayıflıklar
2 SİSTEM 9 DÜNYADA SİSTEM ülkede, 6500’den fazla tamamlanmış proje.
V- Örgüt Yönünün Belirlenmesi VİZYON, MİSYON, AMAÇLAR-HEDEFLER Örgütler kendilerini tanımlarlar. Bireylerin kişisel özellikleri ve hevesleri gibi örgütler.
TARİHÇE Selçuk Yaşar, üretimin daha çok küçük çiftlik ve atölyelerde gerçekleştiği 1970’lerde tarıma dayalı sanayinin önemini keşfederek, 1973 yılında.
OYAK RENAULT Yrd.Doç.Dr. Recep KILIÇ Emre ONAY
Bilişim Ortağınız.
S KURT LOJİSTİK İNŞ. TAAH. TUR. VE SER. HİZ. TİC. LTD. ŞTİ.
4324 sokak no:25/25/A Karabağlar İzmir Türkiye
Marka hikayesi ERDEM OKTAY
TATA MOTORS.
HAZIRLAYAN ve SUNAN Muhammed Dündar
TATA MOTORS.
ALİBABA GROUP Hazırlayan : Mehmet özdemirler
SAAB OTOMOBİL HALİDİN SÖNMEZ
TATA MOTORS Limited Tata motors limited, Hindistan'ın en büyük otomotiv şirketidir. Ticari araçlarda her segmentte lider olup, pikap ve binek araçlarda.
VİZYON MİSYON Fırsatlar Tehditler Üstünlükler Zayıflıklar
Fİ AYAKABI MODEL SUNUMU
KURUMSAL Ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesine çıkaran kuruluşlardan biri olan PETLAS, 1976 yılında kuruldu. Çeşitli girişimlerin ve yoğun çalışmaların.
Ali Osman Konakçı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
SAVUNMA SANAYİİNE YAPILAN TEŞVİKLER
SAĞLIK BİLİŞİMİNİN ÖNCÜSÜ
VİZYON MİSYON AMAÇ-4 AMAÇ-3 AMAÇ-2 AMAÇ-1 AMAÇ-5 HEDEF-1 HEDEF-2 HEDEF-3.
TANITIM SUNUMU.
Makine Metal San. ve Tic. Ltd. Şti. Altınova Mahallesi 2
“Tek PPG” olarak yolumuza devam ediyoruz
AKSULU/ENDLESS AyakkabI FİRMASI BURSA 1959’DAN BU YANA
Sunum transkripti:

 HİSSE PAYLARI

  Yönetim Kurulu Başkanı :Ali Yıldırım KOÇ( …..) YÖNETİM KURULU

  Yönetim Kurulu Başkan Vekili:  Halil İbrahim Ünver( …..)

  Yönetim Kurulu Üyesi,Genel Müdür:  Ahmet Serdar Görgüç( …..)

  Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, 1963'ten bu yana kendi teknoloji, tasarım ve uygulamaları ile müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun özel çözümler sunuyor. Sakarya’daki m²’lik alana kurulu fabrikasında 2000’den fazla çalışanıyla faaliyet gösteriyor. Otokar, toplu taşımacılık alanında otobüs, nakliye ve lojistik sektörü için semi-treyler ve hafif kamyon, savunma sanayii için taktik tekerlekli araçlar ve taktik tekerlekli ve paletli zırhlı araçlar üretiyor. Yüzde yüz Türk sermayeli bir şirket olan Otokar, bugün otomotiv ve savunma sanayiinde fikri mülkiyet hakları kendisine ait ürünleri ile yer alıyor. Türkiye’de otobüs sektöründe ve savunma sanayii kara araçlarında lider olan Otokar, Türkiye’nin milli ana muharebe tankı ALTAY’ın Tasarım ve Prototip Üretimi Projesinde ana yüklenici olarak görev alıyor. OTOKAR HAKKINDA GENEL BİLGİ

 OTOKAR FABRİKASI (SAKARYA)

  Otokar, kendi teknolojisini geliştirerek ürünlerinde yerli ve milli kimlik özelliğini korur; topyekûn mükemmellik felsefesi ile müşterilerinin, çalışanlarının ve ortaklarının memnuniyetinde sürekliliği sağlamayı hedefler. VİZYON

  Otokar'ın ana görevi, ticari araçlar ile çeşitli savunma sanayii mamullerini, müşteri beklentileri doğrultusunda, dünya çapında rekabet gücü olan ürünler olarak tasarlamak, üretmek ve pazarlamaktır. MİSYON

  OTOBÜS  KAMYON   TREYLER  SAVUNMA SANAYİİ ÜRÜNLER

 OTOBÜS

  KISA ŞASİ KAMYON UZUN ŞASİ

 TREYLER

 SAVUNMA SANAYİİ

 RAKİP FİRMALAR

  Kitap ve oyuncak kumbarası projesi  Kıyafet yardımı projesi  Ülkem için projesi  Meslek lisesi memleket meselesi SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ

  2015 Savunma Sanayii Birincilik.  Büyük ölçekli kuruluş, çevre yönetimi ve kurumsal sosyal sosyal sorumluluk ödülü.  Grand Award  Çevre Ödülü (1998)  Teşfik Ödülü (1999) ALDIĞI ÖDÜLLER

  Hazırlayan: Abdullah Melih ERBAY  DİNLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM …