Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

24 yıl önce Ankara'da bir otomotiv markasının bayiliğini yapan Durmuş Döven, sıfır araçların Ankara'dan İstanbul'a şoförlerle taşınmasını doğru bulmuyor.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "24 yıl önce Ankara'da bir otomotiv markasının bayiliğini yapan Durmuş Döven, sıfır araçların Ankara'dan İstanbul'a şoförlerle taşınmasını doğru bulmuyor."— Sunum transkripti:

1

2 24 yıl önce Ankara'da bir otomotiv markasının bayiliğini yapan Durmuş Döven, sıfır araçların Ankara'dan İstanbul'a şoförlerle taşınmasını doğru bulmuyor ve yurtdışında gördüğü araba taşıyan tırları Türkiye'de tasarlayarak, otomobilleri taşımaya başlıyor.

3 Reysaş'ın resmi merkezi İstanbul olup; yönetim şubeleri
Reysaş; 1989 yılında merkezi Ankara' da ticari faaliyetlerine başlamıştır. Reysaş, teknoloji yatırımına önem veren bir firma olarak sektörde, araç takibinde uydu sistemi kullanan ilk firmadır. Reysaş'ın resmi merkezi İstanbul olup; yönetim şubeleri Adapazarı, İzmir, Bursa, Adana, Ankara, Antalya' dadır.

4 REYSAŞ GYO A.Ş. YÖNETİM KURULU BŞK.YRD
Durmuş Döven Yönetim Kurulu Başkanı / İcracı Hasan Rasih Boztepe Yönetim Kurulu Bşk. Yrd. / İcracı GENEL MÜDÜR EGEMEN DÖVEN REYSAŞ GYO A.Ş. YÖNETİM KURULU BŞK.YRD

5 Reysaş Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven
UZAYA GİDEN İLK TÜRK (STRATOSFERE) döneminde satış gelirlerini % 7400 ün üzerinde arttırmayı başararak en hızlı büyüyen şirketler arasında ilk sırayı aldı.

6 ORTAKLIK YAPISI DURMUŞ DÖVEN ( %) RIFAT VARDAR ( %) DİĞER ( 2.19 %) HALKA AÇIK KISIM ( %)

7 _______ _______________________

8 Kurulduğu günden bu yana "Anahtar Teslimi Tedarik Zinciri"
hizmetleri sunmayı hedeflemiş olan REYSAŞ, bugün otomotivden tütüne, akaryakıttan elektroniğe,  kozmetikten gıdaya onlarca farklı sektöre hizmet vermektedir. %100 müşteri memnuniyeti felsefesiyle hizmet veren REYSAŞ, müşterileriyle uzun yıllar kesintisiz olarak çalışmaya devam etmektedir.

9 Globalleşmeye bağlı olarak artan ticaret hacmi, dış kaynak kullanımının yaygınlaşması, üretim tekniklerindeki değişimler sonucu tedarik zincirinin önem kazanması ve uluslararası ticaretin Liberalleşmesiyle üretim ve tüketim merkezlerinin dünyanın farklı bölgelerine dağılması, lojistik sektörünün gelişiminde önemli rol oynamıştır.

10 Lojistik Çözümleri Yurtiçi nakliye ve dağıtım Otomotiv lojistiği Depolama hizmetleri Demiryolu taşımacılığı Uluslar arası hizmetler Akaryakıt lojistiği Antrepo hizmeti

11 2013 yılında Naturelgaz ile Reysaş arasında imzalanan CNG dönüşüm & gaz tedariki işbirliği anlaşması çerçevesinde ilk 30 adet Mercedes Axor çekicinin doğal gaz'a dönüşümü Naturelgaz tarafından gerçekleştirilmiş.

12 Ülke ekonomisine sağladığı döviz getirisinin yanı sıra eğitim konusunda da yapılan yatırım ve yardımlarda da ülkeye katkı sağlamaktadır. 

13 Demiryolu taşımacılığı
Demiryolu Taşımacılığı Reysaş, halka arz sonrası demiryolu taşımacılığı ile ilgili projelerini hızlandırmıştır.

14 EYSAŞ Lojistik tarafından temelleri atılacak ilk özel üniversite, Başiskele sınırlarında yer alacak. ( Kocaeli )

15 REYSAŞ LOJİSTİK TARAFINDAN YAPTIRILN OKUL

16 Ceva lojistik Balnak lojistik Havi lojistik Mars lojistik
EN BÜYÜK LOJİSTİK FİRMALARI RAKİPLER Borusan lojistik Ceva lojistik Balnak lojistik Havi lojistik Mars lojistik Kıta lojistik Ekol lojistik

17 ŞİRKETİ BAŞARILI KILAN FAKTÖRLER
Her yer de özellikle otoban çıkışlarında tırlar için arsa satın alınması. 60 bin noktaya, 6 bin tır ile 180 bin palet yerleştiren bir firma ve her sektör için bilgi sahibi kişilerle çalışma. Türkiye Cumhuriyeti'nin en büyük üçüncü demiryolu işleticisi ve bu kolda gelişmenin öncü şirketlerinden biri. Pazarın sürekli büyüme eğilimde olması. Fiat ve toyota gibi büyük firmalarla çalışması.

18 Reyşas'ın kendi yazılım şirketi var. Türkiye'de ilklere imza attı.
Her zaman yeni olana öncelik veren bir şirket. Reysaş bu kapsamda her zaman yenilikçi ve yaratıcı bir şirket. Reyşas'ın kendi yazılım şirketi var. Türkiye'de ilklere imza attı. Tren- konteynır kombinasyonu gerçekleştirdi; depoları kendi elektriğini üretiyor; çatıdan akan suları topluyor ve yeniden kullanıyor. Bu 170 bin ton su anlamına geliyor. Yeniliklere açık, farklılıkları kovalayan bir şirket.

19 Sosyal Sorumluluk ve Çevreye İlişkin; • Tüm faaliyetlerde toplumsal yarar ve çevreye saygı doğrultusunda hareket edilir. • Tüm faaliyetlerde çevrenin korunmasına özen gösterilir, belli aralıklarla denetim yaptırarak sonuç raporları kamuya açıklanır.

20

21

22 ÖDÜLLER Reysaş Lojistik, LODER ile Mersin Ticaret ve Sanayi Odası tarafından her sene düzenlenen Uluslararası 3. Proje Yarışması’nda çevreye duyarlı firmalar arasında 1.olarak “Yeşil Lojistik” ödülünü almıştır. 10 Ekim 2013 Ekonomi Bakanlığı himayesinde, Taşımacılık ve Lojistik Sektöründe bu yıl 4. kez düzenlenen  Atlas Lojistik Ödülleri yarışmasında Reysaş Taşımacılık ve  Lojistik Şirketi "Yeşil Lojistik Uygulamaları" konulu projesi  ile bir kez daha ödüle hak kazanmıştır. 22 Kasım 2013 Ayrıca 2010 da Avrupa kalite ödülünü almıştır.

23


"24 yıl önce Ankara'da bir otomotiv markasının bayiliğini yapan Durmuş Döven, sıfır araçların Ankara'dan İstanbul'a şoförlerle taşınmasını doğru bulmuyor." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları