Ticari genişletilmiş kasko. Ticari kasko ürünü Ürünümüzün sunduğu teminatlar; Aracınızın çarpması ya da aracınıza çarpılması Aracınızın çalınması Aracınızın.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
SÜPER AİLE KONUT SİGORTASI
Advertisements

İŞYERİM PAKET SİGORTALARI
SİGORTA ŞİRKETİ (Taner AKDEMİR). Sigorta Şirketi İş Kuralları 1.Sigortalının (Müşterinin) sisteme kaydedilmesi 2.Sigortası yapılacak ürünün kategorisinin.
DEVLET DESTEKLİ TARIM SİGORTALARI SONUÇLARI ( )
İŞ KAZALARI VE MESLEK HASTALIKLARINDAN DOĞAN HUKUKİ SONUÇLAR
DOĞAL AFETLER Kendiliğinden olan ,can ve mal kaybına neden olan olaylara “DOĞAL AFETLER DENİR”. DOĞAL AFETLER.
ENFLASYON.
Pernet Uzmanlarından Yol Gösteren Deneyimler Uluslararası bir firmada yakın zamanda Bordrolamada yapılan küçük bir hatanın TL ceza ve İK ekibinin.
 ERGO. EN FAZLA İKİ PARÇADA OLAN ÖLÇÜ SINIRI OLMAYAN KÜÇÜK HASAR ONARIMINIZI AUTO KİNG FİRMASINDA 500 TL YE KADAR YAPAR. HASAR DOSYASI AÇILMAZ. HASARSIZLIK.
1- Deprem Yer kabuğu içindeki kırılmalar nedeniyle ani olarak ortaya çıkan depremler önemli can ve mal kaybına neden olan afetlerdendir.Depremin yol açtığı.
Serbest muhasebeci mali müşavir sigortası. Serbest muhasebeci mali müşavir sorumluluk sigortası Bu sigorta ile Sigortacı, Sigortalının vermekte olduğu.
Konu 19: DEVLET DESTEKLİ TARIM SİGORTALARI NEDEN SİGORTA SİSTEMİ? Mevcut sistemlerin verimsizliği Planlama-Bütçe disiplini Uluslar arası ilişkiler.
Avukatlık sözleşmesi. Sözleşmenin tarafları Bu sözleşmenin tarafları; baro levhasına kayıtlı ve işten yasaklanmamış avukat ile ondan hukuksal yardım talep.
Dinamik sağlık sigortası. Yatarak tedavi planı dinamik sağlık sigortası Poliçeye giriş yaşı 6 ile 44 arasında olan ve geniş sigortalılık süresine sahip.
DOĞAL AFETLERAyten IŞILDAĞ1 DOĞAL AFETLER. Ayten IŞILDAĞ2 DOĞAL AFETLER Kendiliğinden olan,can ve mal kaybına neden olan olaylara “DOĞAL AFETLER DENİR”.
 Veteriner mesleki sorumluluk sigortası.   Sigorta Süresi  Tarife fiyatları yıllık sigorta esasına göre belirlenmiştir. Bir yıldan kısa süreli sigortalarda.
 Tıbbi Laboratuvar Sorumluluk Paket Poliçesi.   çalışan Başına Net Prim: Asgari Prim:  Teminat çalışan başına prim  TL 300 TL  TL.
©McGraw-Hill Education, 2014
 HİZMETİN AYIPLI OLDUĞUNUN KABUL EDİLMESİ KOŞULLARI  HİZMETİN AYIPLI OLDUĞUNUN KABUL EDİLMESİ KOŞULLARI TÜKETİCİNİN HAKLARI AYIPLI HİZMETTE SORUMLULUK.
BUSİNESS CONTRAT. Bu kontrat Uluslararası satış ve alımda tarafların yükümlülüklerini gösterir. En temel husus bu kontrat ile tarafların zarar görmemesini.
İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku. İŞ HUKUKU Toplumda bireylerin iş ilişkilerini düzenleyen Uyulması zorunlu kuralların bütünü… *İş sözleşmesi (hizmet akdi)
ÖZÜRLÜ VATANDAŞLARIMIZA YÖNELİK YAPILAN YENİLİKLER AKOFiS İYİ GÜNLER DİLER.
KISA VADELİ İHRACAT KREDİ SİGORTASI
TIBBİ ATIK KAZALARI ANKARA’DA HASTANE ÖNÜNDE TIBBİ ATIK TAŞIYAN KAMYONDA PATLAMA Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbni Sina Hastanesi'nin.
İDEALİSTKENT 2. ETAP SİTE YÖNETİMİ
TEMEL İLKYARDIM EĞİTİMİ
BÖLÜM 4: SİGORTA GEREKSİNİMİ VE TEMEL PRENSİPLER
HAFTA 4: TAZMİNAT İLKESİ
II.BALKAN SAVAŞI (29-30 HAZİRAN 1913).
DOĞAL AFETLER.
Konu 5: Reasürans Anlaşmalarının genel özellikleri
FORFAITING Dr. ÇAĞATAY Orçun.
SİGORTANIN TEMEL PRENSİPLERİ
SİGORTANIN TARAFLARI Sigortada dört taraf bulunmaktadır. Bunlar;
YAPI KALİTESİ Bitmiş bir yapının kalitesini, yani servis ömrü boyunca güvenliğini belirleyen dört ana unsur; PROJE KALİTESİ Zemin özellikleri dikkate alınmış,
Sosyal Sigorta ile Özel Sigorta Arasındaki Farklılık
PRİM İADELİ HAYAT SİGORTASI KAMPANYASI
5510 Sayılı Kanuna Göre Sigortalı Sayılanların Borçlanabilecekleri Süreler Nelerdir ? 5510 Sayılı Kanuna tabi sigortalıların borçlanabilecekleri süreler.
Kırınım, Girişim ve Müzik
HASAR ETKİN FON YÖNETİMİ AÇISINDAN HASAR ÖDEMESİ VE HASAR BİRİMLERİ ARASINDA KOORDİNASYON.
Ücret Kavramı ve Ücret Türleri
ACİL DURUM PLANI.
FİNANSAL PİYASALAR VE KURUMLAR
DOĞAL AFETLER Kendiliğinden olan ,can ve mal kaybına neden olan olaylara “DOĞAL AFETLER DENİR”. DOĞAL AFETLER.
KAYSERİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ BİRİMİ
Madde ve Maddenin Özellikleri
DOĞAL AFETLER Kendiliğinden olan ,can ve mal kaybına neden olan olaylara “DOĞAL AFETLER DENİR”. DOĞAL AFETLER.
2018 Yılında Uygulanacak Teşvikler ve Yapılacak Diğer Çalışmalar
BÖLÜM 22 MÜHENDİSLİK SİGORTALARI
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Benim Eşsiz Yuvam B Değerlendirme
İş Sözleşmesinin Sona Ermesinin Sonuçları
Kiralık araçlar.
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
19. Diğer Dönen Varlıklar 19. Diğer Dönen Varlıklar 190 Devreden KDV
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Kuyumcu Paket Sigortası.
MÖHUK m.47 (Yetki Anlaşması)
İŞKUR PASİF İSTİHDAM POLİTİKALARI
NEDEN MANİPÜLASYON.
İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku
2018 Yılında Uygulanacak Yeni Teşvikler
İş Hukukunun Kapsamı İSTİSNALAR.
Teknoloji Mesleki Sorumluluk Sigortası
Hayat Sigortalı ile Hayat Dışı Sigortalar Arasındaki Farklılıklar
Sunum transkripti:

Ticari genişletilmiş kasko

Ticari kasko ürünü Ürünümüzün sunduğu teminatlar; Aracınızın çarpması ya da aracınıza çarpılması Aracınızın çalınması Aracınızın yanması Grev, lokavt, kargaşalık, halk hareketleri, kötü niyetli hareketler ve terörden dolayı aracınızda meydana gelebilecek zararlar Aracınızda deprem, toprak kayması, fırtına, dolu, yıldırım veya yanardağ püskürmesi nedeni ile meydana gelebilecek zararlar Aracınızda sel ve su baskını nedeni ile meydana gelebilecek hasarlar Yetkili olmayan kişilerin aracınızı çekmesi durumunda meydana gelebilecek hasarlar Sigara ve benzeri maddelerin aracınıza vereceği yangın dışındaki zararlar Kemirgen ve ek sözleşmede belirtilen durumlar dahilinde diğer hayvanların vereceği zararlar Hasarınızın ek prim talep edilmeden kesintisiz ödenmesi Yardım hizmetleri 3. şahıslara verebileceğiniz zararların trafik poliçenizin limitleri üzerinde kalan kısmı Herhangi bir kaza sonucunda sizin ya da aracınızdakilerin vefat etmesi ya da sürekli sakat kalması Aracınızı kullanımınızdan doğabilecek hukuki anlaşmazlıklara ait hukuki masraflar Hasarlanan parçaların yeni değerlerinin ödenmesi Anahtar kaybı Anahtar ile araç çalınması

Ticari kasko özellikleri Aracınız için ek olarak isteyebileceğiniz teminatlar; Aracınızın kullanım tarzına bağlı olarak 2. el yerine anahtar teslim değerinin ödenmesi Taşınan yük teminatı Kaza sonucu sizin ya da aracınızda bulunan kişilerin tedavi masrafları Muafiyet / Müşterek Sigorta (hasara katılım) Hasarsızlık indiriminiz için koruma teminatı Kasko sigortalı aracınızın T.C. sınırları dışındaki bazı ülkelerde teminat altına alınabilmesi için yurt dışı ek teminatı Not: Teminatlar ve limitler poliçenize bağlı olarak değişiklik gösterebilir.

Kasko avantajları Tek bir poliçeyle aracınızı,sizi, çalışanlarınızı ve taşıdığınız yükleri güvence altına alıyoruz Sıfır km aracınızın tamamen kullanılamaz olması durumunda yeni ikame bedeli ödenir. Aracınızı kullanımınızdan doğabilecek herhangi bir hukuki anlaşmazlık durumunda ortaya çıkacak vekalet ücreti, savcı, icra masrafları gibi harcamalar teminat kapsamındadır Lastiğinizin patlamasını, benzininizin bitmesini, aracınızın bozulmasını dert etmeyin, gece gündüz yardım hattımızı arayın. Anahtarınız kaybolsa da aracınız güvence altında Zabıtla belgeli %100 rüculu hasarlar, 1 radyo teyp, 1 cam kırılması hasarı hasarsızlık indiriminizi etkilemiyor Dilerseniz hasar anında küçük bir katılımı göze alarak ödeyeceğiniz poliçe priminde indirim avantajı Hasarlı aracınızı yurt çapında yaygın anlaşmalı servislerimize götürmeniz durumunda hiçbir ücret ödemeden aracınızı yaptırabilirsiniz.