Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

İDEALİSTKENT 2. ETAP SİTE YÖNETİMİ

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "İDEALİSTKENT 2. ETAP SİTE YÖNETİMİ"— Sunum transkripti:

1 İDEALİSTKENT 2. ETAP SİTE YÖNETİMİ
Sakinleri için Bankacılık Teklifleri Akbank Çekmeköy Şubesi Şube Müdürü Göksel BÖLÜKBAŞI (0216) Müşteri İlişkileri Yöneticisi Hatice GÜNDÜZ (0216) Zeynep ŞAHİNOĞLU (0216) Siz değerli müşterilerimizin tüm bankacılık ihtiyaçlarına sizin için özelleştirilmiş çözümler bulmayı hedefliyoruz. Bu bilgilendirmede yer alan tüm hizmetler ve daha fazlası için Çekmeköy Şubemizle irtibata geçmenizi rica ederiz. İhtiyaç, Konut, Taşıt Kredisi Evlilikten elektronik eşyaya, ev eşyasından tatile, beyaz eşyadan eğitime veya sağlık harcamalarına kadar her türlü nakit ihtiyacınız için ihtiyaç krediniz; ister sıfır ister 2.el hayalinizdeki otomobil için taşıt krediniz; düşlediğiniz ev için konut krediniz; Akbank’ın siz İdealistkent 2. Etap Site Yönetimi sakinleri özel faiz oranlarıyla artık çok yakın. Otomatik Fatura Talimatı Akbank’tan otomatik fatura ödeme talimatı verin, son ödeme tarihini kaçırma ya da faturanızın ödenmeme riskini ortadan kaldırın. Üstelik, Kredi Kartınızdan vereceğiniz talimatlarınız için, FATURA yazıp 4566’ya gönderin, 1 yeni faturanız için 15 TL, 3 yeni faturanız için 50 TL, 6 ve daha fazla faturanız için tam 100 TL chip-para kazanın. Banka Kartı Avantajları Hafta içi restoran harcamalarınızın %10’u kadar indirim kazanmak için "NEO" yazarak 4566’ya SMS göndermeniz yeterli. Bir işlemde en fazla 5 TL, tüm kartlarınızla toplamda 50 TL indirim kazanabilirsiniz. Kredi Kartları 30 Haziran’a kadar Axess kredi kartı sahibi olanlar, her ay yapacakları ilk 3 alışverişte %10 chip-para; ayda 50 TL, 8 ay boyunca toplamda 400 TL’ye varan ekstra chip-para kazanıyor. Başvuru için AXESS yazıp 5990’a göndermeniz yeterli. Detaylı bilgi akbank.com Yurt dışında yapacağınız 100 TL ve üzeri her alışverişinize 10 TL, toplam 50 TL chip-para hediye! Kampanyaya katılmak için yurt dışına çıkmadan önce GEZ yazın 4566’ya SMS gönderin. Kampanya 31 Aralık 2016 tarihine kadar geçerlidir. Mutlu Yarınlar: Sizin İçin “Mutlu Yarınlar Menüsü” ile Akbank hizmetlerinin ayrıcalığını yaşayın! BES’e kat kat katkı Akbank’ta! 1 Ocak 2013’ten itibaren başlayan %25 Devlet Katkı Payı uygulamasına ek olarak, Mutlu Yarınlar Menüsü ile Avivasa Bireysel Emeklilik yaptıran müşterilerimize, Akbank kredi kartından düzenli ödeme talimatı vermeleri durumunda 50 TL chip-para hediyesi Akbank’tan!

2 İDEALİSTKENT 2. ETAP SİTE YÖNETİMİ
Sakinleri için Bankacılık Teklifleri Akbank Çekmeköy Şubesi Şube Müdürü Göksel BÖLÜKBAŞI (0216) Müşteri İlişkileri Yöneticisi Hatice GÜNDÜZ (0216) Zeynep ŞAHİNOĞLU (0216) Kredim Akbank’ta! İhtiyaç kredisi Tüm nakit ihtiyaçlarınız için kredinizi Akbank’tan kullanın, hayallerinizi gerçekleştirin! Örnek Ödeme Tablosu Kredi Tutarı Vade Faiz Oranı Taksit Tutarı Kredi Tahsis Ücreti Sigorta Ücreti Yıllık Toplam Maliyet Oranı Toplam Geri Ödeme Tutarı TL 36 ay 1,25% 361,52 TL 50 TL 138,20 TL 19,30% 13.014,86 TL Kredi tahsis ücreti kredi tutarının %0,5’i kadardır. Faiz oranları ay vadede geçerlidir. 3 ay ertelemeli kullanım olması durumunda oluşacak fark faizi ilk taksitten önce toplu olarak tahsil edilecektir. Ertelemeli krediler max. 33 aya kadar kullanılabilir. İlgili tutar ve vade aralıgı dışındaki talepleriniz için şubelerimizle görüşebilirsiniz. Banka gerekli görülmesi halinde ek bilgi / belge ve kefil isteme, kredi koşullarında değişiklik yapma ve kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar. Toplam geri ödeme tutarı kredi taksitlerinin toplamı ve tahsis ücretini içermektedir. Kredi Hayat Sigortası ortalama yıllık prim tutarı kredi tutarının binde 13,82’si kadardır, müşteri özelinde değişiklik gösterebilir. Taşıt kredisi Taşıt kredinizi Akbank’tan kullanın, hayallerinizdeki otomobile hemen sahip olun! TL için Örnek Ödeme Tablosu Vade Faiz Oranı Taksit Tutarı Kredi Tahsis Ücreti Yıllık Toplam Maliyet Oranı Toplam Geri Ödeme Tutarı 48 ay 1,27% 590,51 TL 100 TL 19,89% 28.344,68 TL Belirtilen Yıllık Maliyet Oranlarına; Kredi Tahsis Ücreti dahil edilmiştir. Kredi Tahsis Ücreti kredi tutarının binde 5'i oranında tahsil edilecektir. Ferdi Kaza Sigorta ücreti yıllık ortalama yaklaşık 110 TL kadardır, kredili müşteri özelinde değişiklik gösterebilir. Kasko Bedeli yıllık ortalama yaklaşık TL kadardır, kredili müşteri özelinde değişiklik gösterebilir Banka gerekli görülmesi halinde kredi koşullarında değişiklik yapma ve kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.​

3 Yıllık Toplam Maliyet Oranı Toplam Geri Ödeme Tutarı
İDEALİSTKENT 2. ETAP SİTE YÖNETİMİ Sakinleri için Bankacılık Teklifleri Akbank Çekmeköy Şubesi Şube Müdürü Göksel BÖLÜKBAŞI (0216) Müşteri İlişkileri Yöneticisi Hatice GÜNDÜZ (0216) Zeynep ŞAHİNOĞLU (0216) Kredim Akbank’ta! Konut kredisi Büyük Kırmızı Ev'den konut kredinizi hemen alın, ev sahibi olmanın keyfini yaşayın! TL için Örnek Ödeme Tablosu Vade Faiz Oranı Taksit Tutarı Kredi Tahsis Ücreti Sigorta Ücreti Yıllık Toplam Maliyet Oranı Toplam Geri Ödeme Tutarı 120 ay 0,99% 1.427,78 TL 500 TL 903,40 TL ​​14,43%​ ,72 TL Faiz oranı kredi kullanacak kişiye ve konuta göre münferiden düşebilmektedir. * Kredi Tahsis ücreti, kredi tutarının binde 5’idir. ** Diğer ücretler : 153,40 TL Taşınır Taşınmaz Rehin ücreti ve 750 TL Ekspertiz ücreti toplamıdır. Ekspertiz ücreti avans olarak alınıp, gerçekleşen fatura tutarına göre tahsil edilir. ***Aylık ve yıllık maliyet oranı hesaplamasına Kredi Tahsis, Ekspertiz ve Taşınır Taşınmaz Rehin ücreti dahil edilmiştir. - Konut sigortası yıllık ortalama 180 TL, DASK prim ücreti yıllık ortalama 120 TL’dir. Konut sigortası ve DASK prim tutarı ortalama olarak alınmıştır; bu tutar lokasyona ve m²'ye göre değişiklik göstermektedir. -Kredi Hayat Sigortası ortalama yıllık prim tutarı kredi tutarının binde 13,82’si kadardır, kredili müşteri özelinde değişiklik gösterebilir. -Banka gerekli görülmesi halinde ek bilgi / belge ve kefil isteme, kredi koşullarında değişiklik yapma ve kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.


"İDEALİSTKENT 2. ETAP SİTE YÖNETİMİ" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları