Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

PRİM İADELİ HAYAT SİGORTASI KAMPANYASI

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "PRİM İADELİ HAYAT SİGORTASI KAMPANYASI"— Sunum transkripti:

1 PRİM İADELİ HAYAT SİGORTASI KAMPANYASI
MAPFRE SİGORTA BEŞİKTAŞ BÖLGE

2 PRİM İADELİ HAYAT SİGORTASI KAMPANYASI
Min. 12 yıllık Dolar ya da Euro olarak ödeme yapılmaktadır. Kredi kartından blokesiz çekim yapılır. Müşterileriniz ödediği aylık primler sonucu belirli bir teminat satın alır. 12 yıl içerisinde vefat gerçekleşir ise varislere teminat bedeli ödenir. Vefat gerçekleşmez ise Hayatta Kalma Teminatı devreye girer ve kişiye ödediği tüm prim geri ödenir. Sigorta yaş aralığı 18-58’dir. Min. aylık 10 dolar ödeme olmalıdır. Aylık, 3 aylık, 6 aylık ya da yıllık olarak tahsilat yapılabilir.

3 PRİM İADELİ HAYAT SİGORTASI KAMPANYASI
BU POLİÇEYİ NASIL YAPIYORUZ? Aşağıda yer alan linkden müşterinin bilgilerini yazarak yıllık ödeyeceği tutarı ve Hayatta Kalma teminat tutarını müşteriye iletiyoruz. Onay vermesi halinde ıslak imzalı başvuru formunu, kimlik fotokopisini, , prim tutarının 3.000TL’nin üzerinde olması durumunda ise bunlara ek olarak sigorta ettirene ait güncel bir fatura veya ikametgah belgesi hayat operasyon departmanımıza kurye ile gönderiyoruz. Aynı zamanda mail atmalıyız.

4 PRİM İADELİ HAYAT SİGORTASI KAMPANYASI
Prim iadeli ürünümüzün özel şartları, hayat sigortaları sunumu ve prim hesaplama; check up limitleri ve başvuru formunun yer aldığı excel ektedir. .aspx

5 PRİM İADELİ HAYAT SİGORTASI KAMPANYASI POLİÇE VADESİ SONA ERMEDEN SİSTEMDEN ÇIKILIR İSE UYGULANACAK KESİNTİ ORANLARI

6 PRİM İADELİ HAYAT SİGORTASI VERGİ AVANTAJI
Özellikle bordrolu çalışanlar satışta ikna etme aşamasında vergi avantajını önemli bir silah olarak kullanabiliriz. Aşağıda hayat sigortaları kısmında vergi avantajı nedir tekrar paylaşılmıştır . Üstelik kişi; Prim iadeli hayat sigortasında bahsi geçen sınırlar içinde kalması koşuluyla ödediği primin %100 ünü gider gösterip vergiden düşürebiliyor. Kısaca da örneklendirmek gerekirse; En yüksek vergi dilimine kadar ulaşabilen biri (Yıllık brüt geliri TL. ve üzeri ise yıl sonunda %35’lik dilime girer) aylık 500 USD prim öderse (yıllık USD) bunun yıl sonuna kadar toplamda USD’sini bordrosunda geri almış olacak (vergi dilimi %15-%20-%27-%35 olarak gittikçe artıyor ancak kişiye yıllık dönüşüm tutarları da farkların ödenmesiyle toplamda son vergi dilimi ne ise o oranda olmuş oluyor).

7 PRİM İADELİ HAYAT SİGORTASI VERGİ AVANTAJI
Kurumlar vergisinde limited şirketlerde  bu oran %20’dir. Şirket ltd. değil de şahsi ise yine yukarıdaki oranlarda dönüşüm sağlar. ÖRNEK -Yıllık bütçesinden  gerçekte USD çıkmasına rağmen içeride USD’lik birikim yapmış olacak. Bu kazanç ne Bireysel emeklilik sisteminde var ne de USD’nin banka getirisinde bulunmakta . Ayrıca BES’teki Devlet katkısının tamamına hak kazanabilmesi için en az 10 yıl sistemde kalıp 56 yaşını görmesi lazımken burada ertesi ay bordrosunda devletten geri alacağı tutarı yansımış olarak görebilir!

8 PRİM İADELİ HAYAT SİGORTASI VERGİ AVANTAJI
USD’nin TL. karşısındaki getirisinden de faydalanır! -Süre sonuna kadar kalıp öyle ayrıldığında tüm teminatları aslında herhangi bir ücret ödemeden almış olur! -Kredi çektiğinde poliçe üzerine dain-i mürtehin şerhi ekleterek bankaya hayat sigortası olarak gösterebilir. Yani hayat sigortası için ek bir ödeme yapmaz.

9 PRİM İADELİ HAYAT SİGORTASI VERGİ AVANTAJI

10 PRİM İADELİ HAYAT SİGORTASI VERGİ AVANTAJI

11 MAKSİMUM TRETE KAPASİTESİ
2017 TRETE LİMİTLERİ EURO TL USD MAKSİMUM TRETE KAPASİTESİ VEF, KVEF, KMAL, HMAL ,00 ,00 ,00 HTED 60.000,00 ,00 63.150,00 GTAZ 120,00 446,00 126,00 YDES ,00 ,00 ,00

12 CHECK-UP TALEPLERİ Check-up talep ettiğimiz de, Check-up faturasının ödemesi aşağıdaki belirtilmiştir. Check-up temiz, sigortalı poliçeyi yaptırıyorsa, faturayı Mapfre tarafından ödeniyor Check-up riskli, kişiyi sigortalamıyoruz, faturayı Mapfre tarafından ödeniyor Check-up riskli ama sp ile poliçeyi yapabiliyoruz. Ancak sigortalı prim artışını kabul etmez ise faturayı Mapfre tarafından ödeniyor . Check-up sorunsuz ve müşteri keyfi olarak sigortadan vazgeçiyor ise fatura sigortalı tarafından ödenir.

13 CHECK-UP PANELLERİ YAŞ - TEMİNAT ARALIĞI
≤ TL ≤ EURO ≤ USD TL EURO USD ≥ TL ≥ EURO ≥ USD ≤ 45 Sağlık Beyanı Sağlık Beyanı + Kan Testi Sağlık Beyanı + Genişletilmiş Kan Testi + EKG + Karotid Eko > 45 Sağlık Beyanı + Kan Testi + EKG + Karotid Eko Sağlık Beyanı + Genişletilmiş Kan Testi + EKG + Karotid Eko + Eko Doppler

14 Soru-Cevap Sigortalanma süresi nedir?
Sigortalanma süresi nedir? Sigorta süresi minimum 12 yıl , maksimum 30 yıl olabilir. Sigortalanma yaşı nedir? Sigorta süresi artı yaş 70’i geçmeyecek şekilde sigorta yapılabilir. Teminat hangi durumları kapsar? Özel ve genel şartlar çerçevesinde her türlü vefat durumunu kapsamaktadır.İntahar durumunda teminata hak kazanmak için sistemde en az 3 yıl bulunulmalıdır. Sistemde bir sigortalının birden fazla poliçesi olabilir mi? Toplam trete limitini geçmeyecek şekilde birden fazla poliçeye sahip olunulabilinir.

15 PRİM İADELİ HAYAT SİGORTASI KAMPANYASI
TEŞEKKÜRLER PRİM İADELİ HAYAT SİGORTASI KAMPANYASI


"PRİM İADELİ HAYAT SİGORTASI KAMPANYASI" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları