Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

“Tıp E ğ itimi Çalıştayı” 27-28 Mayıs 2014 DÖNEM II Koordinatorlük Dr. Aynur KARADEN İ ZL İ Dr. Meltem D İ LL İ O Ğ LUG İ L Dr. Çi ğ dem VURAL.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "“Tıp E ğ itimi Çalıştayı” 27-28 Mayıs 2014 DÖNEM II Koordinatorlük Dr. Aynur KARADEN İ ZL İ Dr. Meltem D İ LL İ O Ğ LUG İ L Dr. Çi ğ dem VURAL."— Sunum transkripti:

1 “Tıp E ğ itimi Çalıştayı” 27-28 Mayıs 2014 DÖNEM II Koordinatorlük Dr. Aynur KARADEN İ ZL İ Dr. Meltem D İ LL İ O Ğ LUG İ L Dr. Çi ğ dem VURAL

2 Dönem II

3

4 Demografik Özellikler

5

6

7 Dönem II: Başarı Durumu Finalsiz geçen ö ğ renci sayısı: 65 (ilk 4 kurula göre)

8

9 Geri bildirim: Kurul de ğ erlendirmeleri

10 Geri Bildirimler Önerilere Teşekkürler!! “Kalbin elektriksel iletim sisteminin biyofizi ğ i ve EKG" dersinin adı de ğ iştirilip “Kalpteki biyoelektriksel olaylar ve EKG” olarak de ğ iştirilmeli “Anatomi dersleri embriyolojiden önce işlenmelidir”

11 Geri Bildirimler ELEŞT İ R İ LER Sınav sonuçları ve analizleri çok geç açıklanıyor! Sınıfın havalandırmasını düzeltin artık so ğ uktan ölmemizi mi bekliyosunuz anlayamadım yani!! Sinavdan önce uzun tatil olmamalı.

12 Geri Bildirimler: Laboratuvarlar Anatomi pratik sınavlarında ek süre lütfen! ….. laboratuarlarını çok verimsiz buluyorum. ………….. lablarının çok faydalı ve çok zevkli geçti ğ ini söyleyebilirim. Bunda da en büyük payın görevli asistanların ö ğ renciyle olan iletişimi ve ö ğ renciye güler yüzlü,içten samimi davranması ve konuyu böyle anlatması oldu ğ unu düşünüyorum..

13 Geri Bildirimler: Laboratuvarlar Bazı anabilim dallarında lab grupları kargaşası devam ediyor. (Grup A4 ler hep ma ğ dur) Pratik sınavlarda gruplar arası zorluk derecesinde farklılıklar var.

14 Geri Bildirimler Bazı hocalar ders slaytlarını vermiyor.. Slaytları okuyan hocalarımız var.. Kurul de ğ erlendirmeler verimli geçmiyor..

15 Geri Bildirimler: Sosyalleşme iste ğ i Bu sene 5 aydır Kocaeli'nde evde kalıyorum bir kere izmit in merkezine indi ğ imi hatırlamıyorum, evet istedi ğ iniz gibi çok çalısıyoruz istedi ğ iniz gibi finale giriyoruz istedi ğ iniz gibi daha çok şey ezberliyoruz ama çok daha az yaşıyoruz. Eskiden tıp fakültesinden nadiren doktor çıkarmış, şimdi tıp fakültesinden anca doktor çıkar.

16 Geri Bildirimler Gizlilik yok onun için vermek istemiyorum ! Umarım de ğ erlendirmelerimiz dikkate alınır.. Geri bildirim internetten olmamali.

17 Sayın Hocalar “Ders geri bildirimlerinizi” Tıp fakültesi sayfasından görebilirsiniz. http://tip.kocaeli.edu.tr

18 Sevgili Ö ğ renciler, Geri Bildirimleriniz bizim için çok önemlidir ve her zaman dikkate alınacaktır. Dönem II Koordinatorlü ğ ü


"“Tıp E ğ itimi Çalıştayı” 27-28 Mayıs 2014 DÖNEM II Koordinatorlük Dr. Aynur KARADEN İ ZL İ Dr. Meltem D İ LL İ O Ğ LUG İ L Dr. Çi ğ dem VURAL." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları