Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

TARİHÇESİ Arzum Elektrikli Ev Aletleri Sanayi ve Ticaret AŞ’nin temelleri, küçük elektrikli ev aletleri, radyo, bisiklet ve televizyon gibi geniş bir ürün.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "TARİHÇESİ Arzum Elektrikli Ev Aletleri Sanayi ve Ticaret AŞ’nin temelleri, küçük elektrikli ev aletleri, radyo, bisiklet ve televizyon gibi geniş bir ürün."— Sunum transkripti:

1

2 TARİHÇESİ Arzum Elektrikli Ev Aletleri Sanayi ve Ticaret AŞ’nin temelleri, küçük elektrikli ev aletleri, radyo, bisiklet ve televizyon gibi geniş bir ürün yelpazesinin ithalatçılığını yaparak ticarete atılan, Kolbaşı ailesinden üç kardeşin 1953 yılında Güney İthalat Kolektif Şirketi’ni kurmasıyla atılmıştır.Kazım koyuncu kardeşleri Kemal ve İbrahim kolbaşı tarafından kurulmuştur. Aile üyeleri 1966 yılında “Arzum” adıyla kendi markalarını tescil ettirmiş ve küçük ev aletleri pazarını odak noktası olarak belirlemiştir.İlk ürün gırgır süpürgedir.

3 Arzum; yiyecek hazırlama, pişirme ve kızartma, içecek hazırlama, temizlik, kişisel bakım, ütü, bebek ürünleri ve aksesuarlar olmak üzere 8 ürün kategorisinde; 250 ürünü barındıran Arzum ve felix markalarına sahiptir. Yenilikçi, tutkulu, samimi ve özenli olmak şeklinde sıraladığı değerleriyle Arzum, kurulduğundan beri müşterilerine en iyi teknolojiyi ve ürünleri sunmaktadır.

4 Arzum, Şirket misyonuna uygun olarak tüm müşterilerinin yaşamını kolaylaştırmak için yenilikçi ve güvenilir ürünler sunmaktadır. Bugün dünya çapında 10 milyondan fazla evde Arzum ürünleri kullanılmaktadır. Tüketicilerin ürün ihtiyaçlarını belirledikten sonra endüstriyel tasarım şirketlerinden hizmet alarak yerli ve yabancı bir çok tasarımcıyla projelere imza atılmıştır. Arzum Cezve, Fritella , Tostino , Fırrın gibi ödüllü tasarım ürünleri ile bir yandan tüketicisinin hayatını kolaylaştırırken diğer yandan da evlerini şıklaştırmaya devam etmektedir

5 En DEĞERLİ küçük ev aletleri GRUBU olmak
VİZYON En DEĞERLİ küçük ev aletleri GRUBU olmak

6 Küçük FARKLARLA büyük RAHATLIK yaratır ve yaşatırız
MİSYON Küçük FARKLARLA büyük RAHATLIK yaratır ve yaşatırız

7 RAKAMLARLA ARZUM Küçük ev aletlerinde faaliyet gösteriyor
Arzum ve felix markalarının sahibi Cironun 3’te 1’i Felix’ten geliyor Yerli –yabancı 100 fabrikada üretim yapıyor Mutfak robotu,çay ve kahve makineleri ve tost makinelerinde pazar lideri Türkiye’de küçük ev aletleri firmaları arasında ilk beş içinde Sekiz ürün grubunda 125 arzum modeli,75 Felix modeli vardır.

8 YÖNETİM KURULU BAŞKANI: Murat Kolbaşı
ORTAKLIK YAPISI: %51 aile bünyesinde %49 Ashmore

9 Sosyal sorumluluk Arzum‘da sosyal sorumluluk aktiviteleri, çalışanların bu yöndeki istekleri doğrultusunda başladı yılında şirket içerisine yerleştirilen dilek ve öneri kutularına, sosyal sorumluluk komitesi kurulmasına dair istekler atıldı sonrasında yönetim bu fikri beğendi ve birkaç çalışanın gönüllü olması ile birlikte Kurumsal Sosyal Sorumluluk Komitesi kuruldu.

10 Bu komite, yakın çevreden tanınan maddi imkanları yetersiz kişilere ürün vb. yardımlar yapmaya, yine maddi imkansızlıklar nedeniyle okula gidemeyen öğrencilere öğrenim bursları vermeye, köy okullarına yardımda bulunmaya başladı. Bu aktiviteleri gerçekleştirirken gerek yönetim desteğiyle, gerek çalışanlara duyurusunu yaparak çalışanlardan bağış toplama yöntemiyle ilerliyordu.

11 Başlardaki bu amatör ruh, zaman geçtikçe daha kurumsal bir hale bürünmeye başladı yılının sonunda, Kör Liderler Projesinin sponsoru olundu. Bu projeye başlanmasından sonra ise Arzumun kurumsal sosyal sorumluluk konusundaki rotası netlik kazanmaya başladı.

12 PROJE VE AKTİVİTELERİ Özgürlüğüm için arzum baston projesi
YGA ve kör liderler projesi Radyo tiyatrosu projesi Mektup kardeşliği projesi

13 ÜRÜN KATEGORİLERİ Gıda hazırlama Pişirme ve kızartma İçecek hazırlama
Temizlik Kişisel bakım Şofben Bebek bakımı aksesuarlar


"TARİHÇESİ Arzum Elektrikli Ev Aletleri Sanayi ve Ticaret AŞ’nin temelleri, küçük elektrikli ev aletleri, radyo, bisiklet ve televizyon gibi geniş bir ürün." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları