Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

‘’Önderliğinin bilincinde olan kuruluş’’

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "‘’Önderliğinin bilincinde olan kuruluş’’"— Sunum transkripti:

1 ‘’Önderliğinin bilincinde olan kuruluş’’

2 TARİHÇEMİZ 1954 yılında MKE,TZDK, Ziraat Bankası, Tariş, Çukobirlik ve Minneapolis-Moline arasında imzalanan bir ön protokolle kurulmuştur. 1960 ve sonraki yıllarda yönetim Türk personelden oluşmuştur. 1979 yılında ilk ihracatını Pakistan'a gerçekleştirmiştir. 12 Eylül 1992 tarihinde bütün kamu hisseleri Koç Topluluğu'na devredilmiştir. 1998 yılında New Holland firmasıyla ortaklığa gidilmiştir ve 2011 yılında hisseler %50-50 eşitlenmiştir. Koç Holding ve dünyanın en büyük traktör ve zirai ekipman üreticilerinden CNH ortaklığı bulunmaktadır.

3 Traktör ve tarım makineleri üreticisi CNH, Koç Holding’in 1995 yılında pamuk toplama makinelerinin ithalatını üstlenmesiyleTürkiye pazarına girdi. Tarım ülkesi Türkiye'de sektördeki potansiyeli fark eden CNH, 1998 yılında Koç Holding iştiraklerinden Trakmak Traktör ve Ziraat Makineleri Ticaret A.Ş'ye ortak oldu. 

4 ‘’İLK TRAKTÖRÜMÜZ’’ 8 Mart   1955

5 VİZYONUMUZ: Modern tarıma yön veren şirket olma vizyonuyla hareket eden TürkTraktör, Türkiye’nin en büyük üreticisidir. New Holland ve Case-IH marka traktörleri aynı anda üretebilme özelliğine sahiptir. MİSYONUMUZ : TürkTraktör,traktör ve tarım ekipmanları pazarlarında liderliğini ve yıllar içerisinde yakaladığı büyümeyi sürdürmeyi, bayi yapılanmasını daha da güçlendirmeyi, servis ve satış sonrası destek hizmetlerini müşteri talepleri doğrultusunda sürekli olarak geliştirmeyi ve Türk çiftçisini yeni ürün ve hizmetler ile tanıştırmayı devam ettirmeyi hedeflemektedir.

6 ORTAKLIK YAPIMIZ

7 YÖNETİM YAPIMIZ Osman Turgay Durak - Yönetim Kurulu Başkanı
Yönetim Kurulu Başkan Vekili Franco Fusignani Yönetim Kurulu Üyesi - Genel Müdür Marco Votta

8 ÜRÜNLERİMİZ

9 TRAKTÖR EKİPMAN

10 Tarlayı Kendi Kendine Süren Yarım Milyarlık Traktör
390 beygir gücüne sahip New Holland modeli dev traktör, normal traktörlerin 10 tanesinin yaptığı işi tek başına daha az süre ve maliyetle kendi kendine iş yapabilme özelliğine sahip. Söz konusu traktör, uydudan aldığı sinyallerle tarlayı sürüyor.

11

12 TRAKTÖR

13 EKİPMAN

14 RAKİPLERİMİZ

15 SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİMİZ
Tarımsal üreticinin ekonomik ve sosyal yaşamına değer katmak amacıyla 14 Mayıs - 17 Eylül 2009 tarihleri arasında hayata geçirilen Tarım Seferberliği projesi ve bu kapsamda hayat bulan "1,000 Köye 100,000 Kitap" projesi.

16  Koç Topluluğu bayilerinden 35’i de, “Ülkem İçin” 46 projeyi hayata geçirdi. Bu projelerden 33’ü eğitim, dördü sağlık, altısı sosyal sorumluluk projeleri adı altındaydı. Koç Topluluğu şirketlerinden New Holland Trakmak, Şanlıurfa, Şırnak ve Manisa'daki köy okullarına eğitim materyalleri gönderdi. Aynı zamanda Türk Traktör çalışanlarının LÖSEV için yaptığı kan ve para bağışı ise diğer çalışmalarına örneklerdir.

17 ÇİFTÇİLERİN TİYATROSU ANADOLU TURNESİNDE PROJESİ
 New Holland Trakmak A.Ş., sosyal sorumluluk projesi kapsamında oluşturduğu New Holland Trakmak Tiyatrosu, Türkiye’nin en uzun tiyatro turnesine çıktı. Üç ay boyunca köy köy dolaşan New Holland Trakmak Tiyatrosu, açık havada, köy meydanlarında ücretsiz olarak sergilediği oyunuyla çiftçilere hem tiyatro keyfini yaşattı hem de eğlendirdi. New Holland Trakmak Tiyatrosu turne sonunda 90 binden fazla çiftçi ve ailelerine ulaştı.

18 ÖDÜLLERİMİZ TürkTraktör, 16. Kalite Çemberleri Paylaşım Konferansı’nda, Kaizen ödülünü aldı.  TürkTraktör’ün ödüle lâyık görülen “PPA (Noktasal Proses Analizi) İleri Kaizeni” çalışması, makine kaynaklı arızaları ortadan kaldırıyor. Türkiye tarım sektörünün lider ismi TürkTraktör, kalite ve mükemmellik konusunda çalışmalar yürüten KalDer tarafından, Kaizen ödülünü almaya layık bulundu.

19 TürkTraktör’ün 2011 yılı Faaliyet Raporu tasarımı, dünyanın en prestijli tasarım ve yaratıcılık ödüllerinin sahibi oldu. Tüm TürkTraktör çalışanlarının yer aldığı ve “57. Yıl Senfonisi” temasıyla hazırlanan raporda kullanılan enstrümanların tamamı, traktör parçalarından hazırlandı. Amerika merkezli uluslararası Mercomm Şirketi tarafından verilen Uluslararası ARC Ödülleri’nde, “Otomotiv Sektörü” ve “Genel Değerlendirme” kategorisinde bronz ödül kazandı.

20 Türktraktör, yıllarında en yüksek düzeyde vergi ödeyen ve ihracat yapan firmalar arasında yer alarak, Ankara Ticaret Odası tarafından düzenlenen "Vergi Rekortmenleri" listesinde 4 ödül aldı.TürkTraktör, kurumlar vergisi kategorisinde, 2010 yılında 47.7 milyon lira ve 2009'da 6.5 milyon lira tahakkuk tutarı ile en yüksek düzeyde kurumlar vergisi ödeyen şirketler arasında yer aldı.

21

22

23

24

25 TÜRK TRAKTÖR NEWHOLLAND SALİHLİ BAYİİ

26 NEWHOLLAND SALİHLİ BAYİİ

27 ‘’MODERN TARIMA YÖN VEREN ŞİRKET’’


"‘’Önderliğinin bilincinde olan kuruluş’’" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları