Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

ARVENTO MOBİL SİSTEMLER

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "ARVENTO MOBİL SİSTEMLER"— Sunum transkripti:

1 ARVENTO MOBİL SİSTEMLER

2 TARİHÇESİ 2005 yılında mobil takip sistemleri üretmek amacıyla yüzde yüz yerli sermaye ile kurulan Arvento Mobil Sistemler A.Ş., ’in üzerinde müşteri ve ’in üzerinde araç referansı ile Türkiye’de araç takip ve filo yönetim sistemleri alanında Pazar Lideri konumundadır.

3 Arvento Mobile Systems Genel Müdürü Özer Hıncal

4 HAKKINDA Arvento Mobil Sistemler A.Ş. mobil teknolojiler üretmek amacıyla yüzde yüz yerli sermaye ile Türkiye’de kurulmuş bir teknoloji şirketidir. Özellikle Araç Takip Sistemi konusunda uzmanlaşan Arvento Türkiye'nin en yaygın satış ve satış sonrası ağı ile bugün ülkemizde kendi alanında lider konumundadır.  Türkiye'nin pazar lideri müşteri ve araç referansı ile Türkiye'de Pazar Lideri konumunda olan ve bugüne kadar Türkiye’nin en büyük araç takip projelerini gerçekleştiren Arvento, yurtiçinde ve yurtdışında yeni projelere imza atmaya devam etmektedir.

5 NEDEN ARVENTO? Referansları: ’in üzerinde müşteri ve ’in üzerinde araç referansı ile Türkiye’nin en büyük araç takip markası ve pazar lideri. Tecrübesi: Türkiye’nin önde gelen mühendislerinden oluşan alanında başarılı projelere imza atmış deneyimli AR-GE kadrosu.

6 Teknolojisi ve Kalitesi: Uluslararası sertifikalara sahip cihazları, gelişmiş yazılım teknolojileri ve ISO , ISO 14001, ISO kalite sertifikalarına sahip organizasyonu. Ürün Çeşitliliği: Kullanıcı ihtiyaçlarına ve sektörlere özel çözümler, akıllı yazılım ve uygulamalar; Web ve Desktop yazılımları, Cep Bilgisayarı, BlackBerry, Nokia, iPhone, iPad, Android ve SMS uygulamaları. Satış ve Servis Ağı: Türkiye’nin 81 ilinde hizmet veren, konusunda tecrübeli ve sertifikalı, alanının en geniş yetkili servis ve bayi ağı. Garanti Süresi: 2 yıllık standart garanti süresi ve sonrasında abonelik süresince devam eden cihaz ve yazılım garantisi.

7 Teknoloji ihraç ediyor
Araç takip sistemi alanında Türkiye'nin Teknoloji Lideri de olan Arvento, alanında çok sayıda teknolojik yeniliğe ve ilke imza atmıştır ve atmaya devam etmektedir. Arvento, Türkiye'de ve dünyada yazılımını ve donanımını kendisi üreten ve bunu paket halinde müşterilerine sunan sayılı şirket arasında yer almaktadır. Arvento, araç takip sistemi alanında teknolojisi ve hizmet kalitesi ile dünya pazarının önemli oyuncuları arasındadır. Dünyaya teknoloji ihraç eden bir Türk markası olma amacıyla çalışan Arvento, bugün itibari ile ürünlerini 22 ülkeye ihraç etmektedir.

8

9 Büyümeye devam ediyor Türkiye’nin İlk 500 Bilişim Şirketi” sıralamasında, ”Mobil Uygulama Gelirleri Kategorisinde” son üç yıldır en yüksek gelire sahip ilk beş bilişim şirketi arasında yer alan Arvento, yıldan yıla yükselen bir grafik çizmeye devam ediyor. 2010, 2011 ve 2012 yıllarında "Deloitte Fast 50" listesinde yer alan Arvento, 2011 European Business Awards organizasyonunda kendi kategorisinde Avrupa’nın en başarılı 10 şirketi arasında yer alarak önemli bir başarıya imza atmıştır.

10 Arvento, Türkiye’nin İlk 500 Bilişim Şirketi Arasında Yükseliyor

11 Ödüllendiriliyor Arvento projeleri yılları arasında Türkiye’nin en büyük GSM Operatörü Turkcell tarafından üst üste Türkiye’nin “En Başarılı Kurumsal Veri Uygulaması” ödülüne layık görülmüştür. T.C. Orman Bakanlığı, Orman Genel Müdürlüğü için geliştirilen “Yangın Yönetim Sistemi” projesi, TÜSIAD ve Türkiye Bilişim Vakfı tarafından, “Türkiye’nin En Başarılı e-Devlet Uygulaması” ödülüne layık görülmüştür. T.C. Sağlık Bakanlığı için geliştirilen “112 Acil Operasyon Yönetim Sistemi” projesi ise IBM Tarafından“ Yılın Projesi” ödülüne layık görülmüştür.

12 Araç ve konteyner takip sistemleri
Kişi ve nesne takip sistemleri

13

14

15

16 Sosyal Sorumluluk Projeleri
Mobil teknolojiler, kişi ve araç takip sistemleri alanında faaliyet gösteren, tamamen Türk mühendislerin üretimi ile pazarda Türkiye'nin en hızlı büyüyen bilişim şirketleri arasına girmeyi başaran Arvento, sosyal sorumluluk alanına hız vererek planladığı projelerini hayata geçirmeye başladı. Bu anlamda Arvento'nun attığı ilk adım ise Arama Kurtarma Derneği (AKUT) ve Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) ile işbirliği oldu. Projeye göre Arvento tarafından AKUT'a ve LÖSEV'e kişi ve araç takip sistemi konusunda destek verilecek.

17 CÜNEYT BOZTAŞ FARUK ÇİFTÇİ


"ARVENTO MOBİL SİSTEMLER" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları