Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

RENKLİ VE EĞLENCELİ BİR YOLCULUĞA ÇIKMAYA HAZIR MISINIZ ?

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "RENKLİ VE EĞLENCELİ BİR YOLCULUĞA ÇIKMAYA HAZIR MISINIZ ?"— Sunum transkripti:

1

2 RENKLİ VE EĞLENCELİ BİR YOLCULUĞA ÇIKMAYA HAZIR MISINIZ ?

3 ADEL HAKKINDA  Türkiye’de kalem denince ilk akla gelen ve bir geleneğe dönüşen ADEL, 1967 yılında kurulup 1969’da İstanbul-Kartal’daki fabrikasının açılışıyla faaliyete geçti. ADEL’e ismini veren, şirketin Kamil Yazıcı ve İzzet Özilhan’dan sonra üçüncü ortağı olan Adnan Ellialtı’ydı. Ortaklık uzun sürmese de konulan isimden vazgeçilmedi.  ADEL’in ürettiği kalemler ve kırtasiye ürünleri yüksek kaliteleri ile tüm Türkiye’de tanındı, nesillerin eğitiminde önemli yer aldı. “Adel” markasının yanısıra Faber-Castell’in lisansı ile “Johann Faber” markası altında da milyarlarca kalem üretildi.

4  Kuruluşundan itibaren, Dünyaca ünlü yazım ve boyama gereçleri üreticisi Faber-Castell ile işbirliği içinde olan ADEL için 1995 yılı yeni bir dönüm noktası oldu. Faber-Castell’in şirkete ortak olmasıyla ADEL, hem ürettiği ürünlerde “Faber-Castell” markasını da kullanmaya başladı, hem de Faber-Castell’in Türkiye’deki münhasır distribütörü haline geldi.  1996 yılında halka açılan ADEL’in günümüzde %27.71 hissesi İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’nda işlem görmektedir.

5 VİZYON  Uluslararası operasyonları da olan, Türkiye’nin en büyük Kırtasiye Grubu olmak

6 MİSYON  Değerlerimiz ışığında tüketiciye yüksek kaliteli ve güvenilir ürünleri uygun fiyata sunmak.  Türkiye ve diğer ülkelerde büyümek.

7 DEĞERLERİMİZ  Toplumsal sorumluluk ve çağdaşlık  Yetkinlik ve gelenek  Kalite ve mükemmeli hedeflemek  Yenilikçilik ve yaratıcılık  Takım çalışması ve girişimcilik

8 KALİTE POLİTİKAMIZ  Müşterileri ve süreçleri için mükemmelliyetçi; topluma, çevreye saygılı ve katkıda bulunan; paydaşlarının çıkarlarını gözeten ve adil; çalışanlarının ve ürünlerinin güvenliği için tavizsiz; geleneği unutmadan, çağdaş ve yenilikçi; eğitime ve geleceğe yatırım yapan bir politikadır.

9 Yönetim Kurulu Üyeleri  Genel Müdür(CEO): TANER DURSUN  Yönetim Kurulu Başkanı: SALİH SERDAR BÖLÜKBAŞI  Yönetim Kurulu Başkan Vekili: İBRAHİM YAZICI

10  FABER-CASTELL 251 yıldır aynı ailenin sahip olduğu dünyanın en eski yazım gereçleri firmasıdır. Marka dünya çapında üne sahiptir. Bugün FABER-CASTELL grubunun 15 üretim merkezi ve dünyanın çeşitli yerlerinde 20 satış firması ayrıca 100'ün üzerinde ülkede yetkili distribütörleri bulunmaktadır. Grup dünya çapında yaklaşık 7000 personel çalıştırmaktadır. FABER-CASTELL markasını Türkiye'de ortağı olduğu Adel Kalemcilik temsil etmektedir.

11 Kübra AKIŞ :201120301036 Betül ÜRESİN:201120301116 İşletme(İÖ) B Grubu


"RENKLİ VE EĞLENCELİ BİR YOLCULUĞA ÇIKMAYA HAZIR MISINIZ ?" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları