Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Esnek Yan Haklar www.esnekyanhaklar.com.tr.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Esnek Yan Haklar www.esnekyanhaklar.com.tr."— Sunum transkripti:

1 Esnek Yan Haklar

2 Tanım “Çalışanın yan haklardan oluşan hak edişinin bir kısmını ya da tamamını kişisel ihtiyaçlarına göre tekrar düzenleyen bir insan kaynakları platformdur.”

3 Türkiye’de verilen yan haklar
Hayat Sigortası Cenaze Masrafları Mesleki Dergi Üyeliği Maluliyet Sigortası Yemek / Ticket Mesleki Dernek Üyeliği Ferdi Kaza Sigortası Kıdeme Bağlı Ödüller Evde İnternet Üyeliği Sağlık Sigortası Şirket Ürünleri Yabancı Dil Yardımı Göz Şirket Ürünlerinde İndirim Ev-İş Servisi Diş Eğitim Yardımı Giyim Çeki Check - up Tatil Çeki Hobi Kurslarına Üyelik Kritik Hastalıklar Sigortası Sosyal Etkinlik Biletleri Bayram Yardımı Kulüp Üyeliği Yakacak Yardımı Seyahat Sigortası Kreş Yardımı Yol Parası Şirket Arabası Yılbaşı Yardımı Benzin Parası Hisse Senedi-Ortaklık Kasko Özel Emeklilik Cep Telefonu Kira Yardımı Ücretli İzin Alışveriş Çeki

4 Bizim sunduğumuz yan haklar
Yemek Fişi Özel Sağlık Sigortası Servis Cep Telefonu : .

5 Esnek Yan Haklar / Temel Yan Haklar
Yemek Fişi Özel Sağlık Sigortası Bireysel Emeklilik . Temel (Değişmez) Yan Haklar Şirket Otomobili Hayat Sigortası .

6 Sunabileceğimiz yeni yan haklar
Çalışan Eğitimleri (Master Programı) Bireysel Emeklilik Planı Eş ve Çocuk için Sağlık Sigortası Çocuk okul/anaokul Masrafları Yaz Tatili için Tatil Çekleri Uçak Bileti Fitness Üyeliği Kişisel Gelişim Kursları (İngilizce, NLP) Hobi Klüpleri (yemek, resim, müzik aleti kullanımı, dalgıçlık, avlanma vb) Kulüp Üyeliği (Kombine Kart, ____ Stadyumunda Şirketiniz Locası) Alışveriş Çeki (Yeni evliler için anlaşmalı kurumdan anlaşmalı fiyatla beyaz eşya) Alışveriş Çeki (Teknosa, Darty, MediaMarkt’dan yeni evlilere Plazma TV) Alışveriş Çeki (Migros,Tansaş’dan ör. 6 aylık mutfak harcamaları için çek)

7 Esnek Yan Haklar Platformunun Faydaları
Çalışanlarımız kendi ihtiyacı olan yan hakları seçebilecek Çalışanlarımız ücret paketindeki yan hakların TL değerini bilecek. Farkındalığı artacak. Çalışanlarımız bugün sahip olmadığı bazı yan hakları kurumu sıfır ilave maliyetle alma fırsatını yakalayabilecek. Örnek Bireysel Emeklilik. Çalışanlarımızın kuruma aidiyeti artacak, motivasyonu yükselecek. Şirketimiz, sektöründe tercih edilen işveren olma yolunda kazanımlar sağlayacak. Program IK stratejisi olan Toplam Ödüllendirme yaklaşımımızı tamamlayacak. “Sektöründeki lider firma” unvanımız değer kazanacak.

8 Proje Adımları Fizibilite: Hangi çalışanlara ne tür yan haklar veriyoruz? Bu yan hakların hangilerini sabit tutup (Temel yan hak) hangilerini esnetebiliriz? Tüm çalışanlara mı bazı çalışanlar için mi uygulayacağız? Tasarım: Hangi yan hakkı ne kadar esneteceğiz? Yeni hangi yan hakları programa ekleyeceğiz? Erişim ve kullanım kuralları nasıl olmalı? Portal: Bütün bu tasarımı web üzerinden yada intranet üzerinden çalışanlarımızın kullanımına sunabilmeliyiz. İletişim: Neden esnek yan haklara geçtik, neyi hedefliyoruz çalışana vereceğimiz mesajlar nelerdir? Portal kullanımı hakkında bilgi Proje Süresi: Yapılmış projeler tüm proje süresinin 5-7 ay arasında olduğunu göstermiştir.

9 Özgürlük? Esnek Yan Haklar programı Ocak 2014de burada


"Esnek Yan Haklar www.esnekyanhaklar.com.tr." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları