Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

TARİHÇEMİZ 1976 yılında İstanbul'da kurulan Polin, bugün su kaydırakları ve su parklarının tasarım, üretim ve montajında her kıtada gerçekleştirdiği 2000.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "TARİHÇEMİZ 1976 yılında İstanbul'da kurulan Polin, bugün su kaydırakları ve su parklarının tasarım, üretim ve montajında her kıtada gerçekleştirdiği 2000."— Sunum transkripti:

1

2 TARİHÇEMİZ 1976 yılında İstanbul'da kurulan Polin, bugün su kaydırakları ve su parklarının tasarım, üretim ve montajında her kıtada gerçekleştirdiği 2000 su parkı projesiyle bir Dünya Lideri’dir. Su parkı üreticisi Polin, 82 ülkede 2 bin projeye imza atmış, sektöründe dünya lideri olmuş bir Türk şirketi. Alanında en tanınan marka, su parklarında dünya trendlerini o belirliyor.

3 Polin, yüzde 100 Türk şirketi, Enver Pakiş tarafından kurulmuş, bugün 3 oğlu Başar, Barış ve Bilge Pakiş ve onların eşleri tarafından yönetiliyor. Hedefler büyük, şirket sadece su kaydırağında hiç ithalat yapmadan gerçekleştirdiği 50 milyon dolarlık ihracatını kısa vadede 100 milyon dolara çıkarmayı ve Avrupa'dan başlayarak tüm dünyada kendi su parklarını kurmayı hedefliyor.

4

5 Avrupa'nın, Afrika'nın, Orta Doğu’nun en büyük su parkları Polin tarafından hayata geçirilmiştir. Rusya, Ukrayna, Türkiye, Yunanistan, Vietnam, İran, Suriye, Çek Cumhuriyeti, İtalya gibi sayısız ülkenin en büyük ve ödüllü su parklarında Polin imzası vardır.

6 Vizyonumuz Dünya Su Kaydırakları sektöründe Farklılığını, uzmanlığını, güvenilirliğini, kalitesini kanıtlayarak müşterileri, işbirliği içinde olduğu partnerleri ve çalışanlarınca daima tercih edilen lider şirket olmaktır. Misyonumuz Sektörümüzdeki gelişmelere öncülük ederek; Daima en üst kalitede ve uygun fiyatta, güvenilir ürünler ve hizmetler sunarak; müşterilerimizin, partnerlerimizin beklentilerini aşarak; üretim ve ihracatımızı sürekli arttırarak; sektör ve ülke gelişimine katkıda bulunmaktır.

7 Değerlerimiz Polin’i Sahiplenme Dürüstlük Güvenilirlik Liderlik
Başarı Odaklılık Dinamizm Doğruluk Değer Verme Müşteri Odaklılık Üstün Kalite Takım Çalışması

8 ÜRÜNLER VE HİZMETLER SU PARKLARI ÇOCUK ANİMASYONLARI

9 CREEK SURFING AQUAPARKLAR

10 YÖNETİM SİSTEMLERİ POLİTİKAMIZ
Polin olarak yönetim sistemleri politikamız; Tüm organizasyon ve çalışanlarımızın sürekli gelişimini sağlayarak belirlediğimiz çevre, iş sağlığı ve güvenliği ile kalite hedeflerine ulaşmak; Müşterilerimizin ve partnerlerimizin bugünkü ve geleceğe dönük, tüm ihtiyaç ve beklentilerini, güvenilirliğimizi kanıtlayarak; EN YÜKSEK KALİTEDE, EN KISA SÜREDE, GÜVENİLİR TEKNİK HİZMETLE, UYGUN FİYATA ve TAM ZAMANINDA Gerçekleştirmek, en üst düzeyde müşteri memnuniyetini yakalamak ve sürekliliğini sağlamak; Saygı, sorumluluk, dürüstlük ve karşılıklı güven temelinde dünya pazarında daima ilklere imza atmayı hedefleyerek sektörün lider firmalarından biri olmak; Meslek hastalığı ve iş kazaları ile çevresel kirlenmeleri önlemek, mevzuatın öngördüğü bütün yükümlülükleri yerine getirmek, doğal kaynakları verimli kullanmak ve sürekli iyileşmeyi sağlamak;

11 NEDEN POLİN ? DENEYİM VE UZMANLIK KNOW-HOW DÜNYA ÇAPINDA REFERANSLAR
YÜKSEK KAPASİTELİ ÜRETİM MÜKEMMEL BİR EKİP GÜÇLÜ ARGE ODAĞI MÜŞTERİ ODAKLILIK GÜÇLÜ TEDARİKÇİ AĞI KOLAY İLETİŞİM COĞRAFİ KONUM VE KÜLTÜR

12 KURUMSAL SOSYAL SORUMLULUK
MNG kargo ile yapılan ‘Kargo Poşetleri Kutuya, Çocuklar Okula’ Kampanyamız… Mehmetçik Vakfına bağış kampanyamız… Kızılay’a kan bağışı kampanyamız… Beta Ayakkabı ile ihtiyaç sahiplerine ayakkabı… TNT Lojistik ile yapılan kitap kampanyamız… Polin olarak, toplumsal sorumluluğu en önemli vizyonlarımızdan biri olarak görüyor, çalışanlarımızı da dahil ettiğimiz Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projelerimiz ile topluma katma değer sağlamanın mutluluğunu ve haklı gururunu yaşıyoruz.

13 BASINDA POLİN KOSGEB tarafından düzenlenen ‘Kobi ve Girişimcilik Ödülleri’ töreninde Polin Dış Ticaret yılın ihracatçı ödülünü aldı.

14 Alman Kirmes&Park Revue magazine tarafından düzenlenen "Avrupa'nın En İyileri" ödül gecesinde Polin Su Kaydırakları ve Havuz Sistemleri tarafından tasarlanmış ve üretilmiş 'King Cobra' su kaydırağı Avrupa'nın en iyi su kaydırağı ödülüne layık görüldü.

15 Kocaeli’nin Gebze ve Çayırova ilçelerinde faaliyet gösteren Polin Su Parkları’nın geleneksel haline getirdiği futbol turnuvası düzenlendi.

16 HAZIRLAYANLAR SERPİL ÖZER SİNEM AKSU


"TARİHÇEMİZ 1976 yılında İstanbul'da kurulan Polin, bugün su kaydırakları ve su parklarının tasarım, üretim ve montajında her kıtada gerçekleştirdiği 2000." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları