Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Vet-Hek ŞİRKET PROFİLİ MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ ÜRÜNLERİMİZ

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Vet-Hek ŞİRKET PROFİLİ MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ ÜRÜNLERİMİZ"— Sunum transkripti:

1

2 Vet-Hek ŞİRKET PROFİLİ MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ ÜRÜNLERİMİZ
SATIŞ BÖLGELERİMİZ

3 ŞİRKET PROFİLİ Vet-Hek yılında Veteriner Hekimler  tarafından BURSA da kurulmuştur. % 100 yerli sermaye ile kurulan bir Türk firmasıdır. Veteriner ilaçlarının üretimi ve ithalatı  alanlarında faaliyet göstermektedir. Ülkenin ve Veteriner Hekimlerin ihtiyacı olan ilaçları en modern ortamlarda , en yüksek teknoloji ile üreterek en kaliteli şekilde Veteriner Hekimlerin ve Hayvan Besicilerinin kullanımına sunmaktadır. Üretim aşamasından satışa kadar olan süreçte kalite kontrol hizmetleri uzman personelimiz tarafından , analiz ve sentezlerimiz ise Uludağ Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Bölüm Başkanlığı tarafından yapılmaktadır.

4 MİSYONUMUZ Vet-Hek’in güvenilirliği şirketin geleceğidir.

5 Bu prensipten yola çıkarak tüm çalışanlarımız ile birlikte amacımız Türk Veteriner ve Hayvan besicilerine en iyi ve ilki sunmak için çalışmalarımızı devam ettirmekteyiz.

6 Hayvan sağlığı Vet-Hek’in en temel ve öncelikli sorumluluğudur
Hayvan sağlığı Vet-Hek’in en temel ve öncelikli sorumluluğudur.İşin her detayında, bu sorumluluk bilinciyle yüksek kalite standartlarını hedeflemekteyiz.

7 Ürünlerimiz ile hem kaliteyi hem de güvenilirliği üst seviyede tutarak ilacı bir ticari araç olarak değil, ilacı ilaç olarak görmekteyiz.

8 Enjektabl,Oral Solüsyon ve Tozlar,Tabletler ve Merhemleri ile Türk Veteriner ilaç pazarına geniş ürün skalası ile hizmet vermektedir.

9 VİZYONUMUZ ÜRETİCİ (VET-HEK) PAZARLAMA DEPO VE BENZERİ OLUŞUMLAR
VETERİNER KLİNİKLERİ VE HAYVAN HASTANELERİ PAZARLAMA NİHAİ TÜKETİCİ

10 SATIŞ BÖLGELERİMİZ

11 “Çabamız değişime uymak değil değişimi yönlendirmek için varız”

12 Yaklaşık 20 yıldır Türk Veteriner ve Hayvancılığına hizmet eden Vet-Hek olarak yeni ve yenilikçi ürünlerle her gün daha fazla gelişime yatırım yapıyoruz. Hedeflerimizi gerçekleştirmede bir adım daha atmanın gururunu yaşıyoruz. Yeni bir yıla…. Saygılarımızla, Vet-Hek İlaç

13

14

15

16


"Vet-Hek ŞİRKET PROFİLİ MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ ÜRÜNLERİMİZ" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları