Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Www.teachertube.com. Kullanım Amacı Eğitsel içerikli dosyaların paylaşıldığı bir platformdur. Bu paylaşımlar sayesinde, öğrenciler derslere girmeden.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Www.teachertube.com. Kullanım Amacı Eğitsel içerikli dosyaların paylaşıldığı bir platformdur. Bu paylaşımlar sayesinde, öğrenciler derslere girmeden."— Sunum transkripti:

1 www.teachertube.com

2

3 Kullanım Amacı Eğitsel içerikli dosyaların paylaşıldığı bir platformdur. Bu paylaşımlar sayesinde, öğrenciler derslere girmeden önce konuyla ilgili incelemelerde bulunabilirler. Bu tür çalışmalar aynı zamanda, sınıf içerisinde projektör veya bilgisayarlar aracılığıyla, sınıflarda izletilebilir. Ayrıca yapılan çalışmalara yer ve zaman sınırlaması olmaksızın, dünyanın her yerinden ulaşılabilir. Eğitsel içerikli dosyaların paylaşıldığı bir platformdur. Bu paylaşımlar sayesinde, öğrenciler derslere girmeden önce konuyla ilgili incelemelerde bulunabilirler. Bu tür çalışmalar aynı zamanda, sınıf içerisinde projektör veya bilgisayarlar aracılığıyla, sınıflarda izletilebilir. Ayrıca yapılan çalışmalara yer ve zaman sınırlaması olmaksızın, dünyanın her yerinden ulaşılabilir.

4 Öğretmenler İçin Avantajları Öğretmenler teachertube kullanarak derslerin zaman sınırlamasını en aza indirebilirler. Ayrıca bu platformu kullanarak öğrencilerin extra çalışmalar yapmalarını sağlayabilirler. Öğrenciler, derslerden önceki boş zamanlarında, teachertube sitesini kullanarak, konular hakkında ön bilgi toplayabilirler. Bu durumda eğitim ve öğretim ile ilgili aktarımlar, öğretmen tarafından daha kolay bir şekilde gerçekleştirilebilir. Öğretmenler teachertube kullanarak derslerin zaman sınırlamasını en aza indirebilirler. Ayrıca bu platformu kullanarak öğrencilerin extra çalışmalar yapmalarını sağlayabilirler. Öğrenciler, derslerden önceki boş zamanlarında, teachertube sitesini kullanarak, konular hakkında ön bilgi toplayabilirler. Bu durumda eğitim ve öğretim ile ilgili aktarımlar, öğretmen tarafından daha kolay bir şekilde gerçekleştirilebilir.

5 Öğretmenler İçin Avantajları Ayrıca öğretmenler eğitsel videoları teachertube ortamına aktararak, dosyaların taşınma ve saklanma zorunluluğunu ortadan kaldırmış olurlar.

6 Teachertube Üyelik İşlemleri Teachertube anasayfasında bulunan Free Sign up! linkine tıklanarak üyelik sayfasına gidilir. Teachertube anasayfasında bulunan Free Sign up! linkine tıklanarak üyelik sayfasına gidilir.

7 Teachertube Üyelik İşlemleri Üyelik sayfasındaki gerekli bilgiler doldurultukta n sonra, submit butonuna tıklanır.

8 Teachertube Üyelik İşlemleri Kullanıcının şifresini unutması durumunda, login sayfasında bulunan, Forgot Password hizmetini kullanması gerekmektedir. Kullanıcının şifresini unutması durumunda, login sayfasında bulunan, Forgot Password hizmetini kullanması gerekmektedir.

9 Teachertube Upload İşlemleri Teachertube sayfasında bir Word dosyasını upload etmek için, sayfada bulunan Docs menüsüne tıklanır. Açılan sayfanın sağında My Docs menüsüne gidilir. Ve Upload My Docs alt menüsü seçilir. Teachertube sayfasında bir Word dosyasını upload etmek için, sayfada bulunan Docs menüsüne tıklanır. Açılan sayfanın sağında My Docs menüsüne gidilir. Ve Upload My Docs alt menüsü seçilir.

10 Teachertube Upload İşlemleri Upload sayfasına girildiğinde başlık ve kategorileme gibi seçenekler, upload edilen dosyanın içeriğine uygun bir şekilde doldurulur. Upload sayfasına girildiğinde başlık ve kategorileme gibi seçenekler, upload edilen dosyanın içeriğine uygun bir şekilde doldurulur.

11 Teachertube Upload İşlemleri İzin seçenekleri ve paylaşım seçenekleri yapıldıktan sonra, upload butonuna tıklanır.

12 Teachertube Upload İşlemleri Upload butonuna tıkladıktan sonra, ekranın sağındaki My Docs menüsüne gidilerek, aynı adlı My Docs menüsü seçilir. Upload edilen word dosyaları resimdeki gibi listelenecektir. Upload butonuna tıkladıktan sonra, ekranın sağındaki My Docs menüsüne gidilerek, aynı adlı My Docs menüsü seçilir. Upload edilen word dosyaları resimdeki gibi listelenecektir.

13 Teachertube Dosyalarını Websitelerine Eklemek Teachertube sitesinde bulunan Photos bölümünden alınan bir fotoğraf.

14 Teachertube Dosyalarını Websitelerine Eklemek Ok işaretinin göstermiş olduğu alandaki html kodları, kopyalanarak, bir web sitesine yerleştirildiğinde, aynı fotoğrafın basit bir şekilde yayınlanması sağlanabilir.

15 SERKAN CEYLAN 20092352 CEİT 418 SERKAN CEYLAN 20092352 CEİT 418


"Www.teachertube.com. Kullanım Amacı Eğitsel içerikli dosyaların paylaşıldığı bir platformdur. Bu paylaşımlar sayesinde, öğrenciler derslere girmeden." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları