Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

TeacherTube User's Guide

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "TeacherTube User's Guide"— Sunum transkripti:

1 TeacherTube User's Guide
Bu şablon fotoğraf albümü için bir başlangıç dosyası olarak kullanılabilir.

2 Öğrenciler açısından faydaları
İÇİNDEKİLER Sitenin Amacı Öğrenciler açısından faydaları İlerideki öğretmenlik hayatımızda bu sitenin ne gibi faydaları olacak Siteye adım adım üye olmaK Siteye Upload yapmaK Sitenin genel görünümü

3 TeacherTube Nedir? Teachertube’ın amacı öğretmenlerin eğitsel videoları paylaşacakları bir platform oluşturmaktır. Siteye eklenmiş olan video dosyası, projeksiyon ve bilgisayar ile öğretmenin sınıfta kullanabilmesine olanak sağlamaktadır. Böylece öğrenci katılamadığı dersleri daha sonra takip edebilmektedir.

4 TeacherTube Nedir? Öğrenciler her an istedikleri dersi izleyebilir, çektikleri video dersleri hızlıca paylaşabilir, dersi anlayana kadar inceleyebilirler.Bu siteyi öğrencilere büyük bir anlamda yardımcı bir site olarak değerlendirebiliriz. Öğretmenler ve Öğrenciler ders videolarını Upload ederek arşivi de güçlendiriyor ve öğrenimi daha kalıcı hale getirmektedirler. Ayrıca Resim,Ses Dosyası,Doküman gibi dosyaları da paylaşabilirler.

5 TeacherTube Nedir? İleriki öğretmenlik yaşamımızda;
Öğretmenlere ve Öğretmen adaylarına çok büyük bir kolaylık sağlayacağını düşünüyorum.Öğretmenler burada ders videolarını paylaşabilirler ve öğrenciler de evlerinde öğrenime devam edebilirler. Sınıfta anlamadıklarını evde pekiştirebilir ve konuyu iyice anlayabilirler. Daha sonra öğrenciler sınıfa konuya hakim bir şekilde gelince öğretmen de daha iyi konularını işleyebiliyor.

6 TeacherTube sayfasının genel bir görünümü.
Genel Görünüm Anasayfa Facebook’taki Hayranları Fotoğraflar TeacherTube sayfasının genel bir görünümü.

7 Öncelikle Siteye Üye Olalım 1.Adım
Kayıt Ekranı Free Sign Up yazan yere tıklıyoruz ve Karşımıza bu ekran geliyor.Burada Kullanıcı Adımızı,Şifremizi,sonra şifremizi doğrulamamız için tekrar şifremizi,daha sonra adresimizi,Adımızı,Soyadımızı,Cinsiyetimizi,Doğum Tarihimizi,Ülkemizi sırasıyla yazıyoruz.

8 Öncelikle Siteye Üye Olalım 2.Adım
Bu ekranla karşılaştığımız zaman üyelik işlemimiz neredeyse tamamlanmış demektir. Burada CONTINUE tıklayarak devam ediyoruz.

9 Öncelikle Siteye Üye Olalım 3.Adım
Burada Kullanıcı adımızı ve Şifremizi girerek Submit’e tıklıyoruz.

10 Öncelikle Siteye Üye Olalım 4.Adım
Evet artık bir hesabımız oluştu. Artık video ekleyebilir,başka kişilerin ekledikleri videolara yorum yapabilir ve daha birçok özelliği kullanmaya başlayabiliriz.

11 UPLOAD yapalım Burada Title Kısmına Videomuzun adını yazıyoruz. Daha sonra DESCRİPTİON kısmına açıklama yazıyoruz ve Videomuz için bir kategori seçiyoruz.

12 Continue… Public veya Private özelliklerinden birini seçiyoruz ve videomuza yorum yapmalarını isteyip istemediğimizi seçiyoruz. Ve CONTINUE tıklıyoruz.

13 Son olarak… BROWSE tıklayarak istediğimiz video dosyasını seçiyoruz ve UPLOAD seçeneğine tıklıyoruz…

14 Upload İşlemi…

15 Evet, videomuz yüklendi ve site yöneticileri tarafından kontrol edilip, 24 saat içinde sitede görüneceğini bize mesaj olarak veriyor.

16 TEACHER STUDENT SLİDE TUBE SCHOOL EVERYTIME

17 Eğitim Amaçlı Video Paylaşım Siteleri
TeacherTUBE SlideShare

18 HÜSEYİN ADSIZ


"TeacherTube User's Guide" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları