Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Hiperkitap Kullanıcı Kılavuzu. Kütüphane web sayfanızda yer alan arama kutusunu kullanarak istediğiniz bir aramayı gerçekleştiriniz. Örneğin; fizik. Fizik.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Hiperkitap Kullanıcı Kılavuzu. Kütüphane web sayfanızda yer alan arama kutusunu kullanarak istediğiniz bir aramayı gerçekleştiriniz. Örneğin; fizik. Fizik."— Sunum transkripti:

1 Hiperkitap Kullanıcı Kılavuzu

2 Kütüphane web sayfanızda yer alan arama kutusunu kullanarak istediğiniz bir aramayı gerçekleştiriniz. Örneğin; fizik. Fizik ile ilgili sonuçlar listelenecektir. Kütüphanenizin abone olduğu tüm kaynaklar taranarak bir sonuç listesi hazırlanmıştır. Sonuçlar arasından sadece Hiperkitap (Türkiye’nin tek Türkçe e-kitap veri tabanı) adlı kaynaktan gelen sonuçları da listeleyebilmek mümkün olmaktadır. Sol taraftaki panelin alt kısmında yer alan «Daha Fazla Göster» linkine tıkladıktan sonra listelenen kaynaklar arasından Hiperkitap’ı seçiniz.

3 Böylece sadece Hiperkitap veri tabanı içerisinde yer alan kayıtları listeleyebilirsiniz. Tam metne erişmek için ise «PDF Tam Metin (Full Text)» linkine tıklamak yeterli olacaktır.

4 Açılan sayfanın üst kısmında yer alan okları kullanarak diğer sayfalara geçiş yapılabilmektedir. Ayrıca, sayfanın alt kısmında yer alan açılır menüden istenilen sayfa seçilebilmektedir.


"Hiperkitap Kullanıcı Kılavuzu. Kütüphane web sayfanızda yer alan arama kutusunu kullanarak istediğiniz bir aramayı gerçekleştiriniz. Örneğin; fizik. Fizik." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları