Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Değerli Eksperimiz, Yeni iletişim platformumuz TARPOST’un bilgisayarınıza yüklenmesi için aşağıdaki adımları izlemenizi rica ederiz. Saygılarımızla, TARSİM.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Değerli Eksperimiz, Yeni iletişim platformumuz TARPOST’un bilgisayarınıza yüklenmesi için aşağıdaki adımları izlemenizi rica ederiz. Saygılarımızla, TARSİM."— Sunum transkripti:

1

2 Değerli Eksperimiz, Yeni iletişim platformumuz TARPOST’un bilgisayarınıza yüklenmesi için aşağıdaki adımları izlemenizi rica ederiz. Saygılarımızla, TARSİM

3 http://www. elearningsolutions
ksperler.zip Yukarıda bulunan linkten bilgisayarınıza zip dosyası indirilir. Kurulumu yapabilmek için bilgisayarınızda Winzip/Winrar Programı kurulu olmalıdır. İndirilen win zip dosyasına çift tıklanarak açılır.

4 Yukarıda ok ile gösterilen Setup dosyasına tıklanır.

5 Açılan ekranda next butonuna basılır.

6 Yükleme yapılırken beklenir
Yükleme yapılırken beklenir. Eğer gelen uyarı olursa Evet/Yes tuşuna basılarak devam edilir.

7 Yukarıda açılan ekrana (TARPOST) Kullanıcı Adı ve Şifreniz girilir ve Giriş yap butonuna basılır. Daha sonra ekran kendini otomatik olarak kapatır. Son yapmanız gereken bilgisayarınızı yeniden başlatmak olacaktır. Kullanıcı adınız «adısoyadı» formatında belirlenmiş olup, şifreniz geçici olarak 1234 olarak tanımlanmıştır. Giriş yaptıktan sonra, ekranın sağ üst köşesindeki kullanıcı panelinden şifrenizi değiştirmenizi rica ederiz.

8 WEB ÜZERİNDEN TARPOST GÖNDERİLERİNE BAKMAK
İnternet tarayıcınızdan adresine giriniz. Bu adresi Sık Kullanılanlar Listenize ekleyebilirsiniz. Açılan ekranda kullanıcı adı ve şifre girilerek giriş butonuna basılır.

9 Karşınıza, TARPOST’un yukarıda gösterilen ana sayfa ekranı gelir
Karşınıza, TARPOST’un yukarıda gösterilen ana sayfa ekranı gelir. Bu sayfada sağ tarafta bulunan mavi ok ile gösterilen bölüm, kullanıcının özet rapor bölümüdür. Kırmızı ok’un olduğu bölüm ise; kullanıcıya daha önce gelen gönderilerin durumları hakkında bilgi veren bölümdür. Burada bulunan gönderilerin üzerine tıklanarak aşağıdaki sayfa açılır.

10 Okun olduğu bölümde gönderi adına tıklandığında adına gelen gönderiyi web üzerinden görüntülemiş olursunuz. (Aşağıdaki resim. )

11

12 MOBİL CİHAZLARDA KURULUM
AppStore ve Android Marketten Connexion isimli uygulama indirilir. Uygulama indirildikten sonra açılır. Kullanıcı adı ve şifre bilgisi girilerek, giriş butonuna basılır. Ayarlar sekmesinde «Okunmuş iletileri göster» seçeneği seçilirse, okunup bilgi alınan iletiler silinmeden mobil cihazda kalır. Ayarlar sekmesinde «Süresi dolmuş iletileri Göster» seçeneği seçilirse gönderinin bir geçerlilik süresi olsa dahi silinmeden mobil cihazlarda kalır.

13 SORULARINIZ İÇİN Aşağıda iletişim bilgileri bulunan firma temsilcisi ile görüşebilirsiniz. Şenay ŞANDA Proje Yöneticisi dahili 116


"Değerli Eksperimiz, Yeni iletişim platformumuz TARPOST’un bilgisayarınıza yüklenmesi için aşağıdaki adımları izlemenizi rica ederiz. Saygılarımızla, TARSİM." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları