Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

MYENGLISHLAB ONLINE Kayıt Kılavuzu.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "MYENGLISHLAB ONLINE Kayıt Kılavuzu."— Sunum transkripti:

1 MYENGLISHLAB ONLINE Kayıt Kılavuzu

2 http://www.myenglishlab.com sitesine gidiniz.
sitesine gidiniz. Öncelikle, programı sağlıklı kullanabilmeniz için, sistem gerekliliklerini bilgisayarınızda test eden sol alt taraftaki BROWSER TUNE-UP linkine tıklayınız. Yüklenmesi gereken programlar varsa, adım adım sizi gerekli linklere yönlendirerek bunları yüklemenizi sağlayacaktır. Yüklemeleri yaptıktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatmanız tavsiye edilir.         sitesine gidiniz. 1.Öncelikle, programı sağlıklı kullanabilmeniz için, sistem gerekliliklerini bilgisayarınızda test eden sol alt taraftaki Browser Tune-Up linkine tıklayınız. 2.Yüklenmesi gereken programlar varsa, adım adım sizi gerekli linklere yönlendirerek bunları yüklemenizi sağlayacaktır. 3.Yüklemeleri yaptıktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatmanız tavsiye edilir.

3 4.Şimdi, kayıt işlemine başlamak için sol üstteki Register yazan yere tıklayınız.

4 5.Lisans sözleşmesinin alt kısmındaki I Accept (Kabul Ediyorum) bölümünü tıklayınız.

5 6. Access Information bölümünde No seçeneğini işaretleyiniz (DİKKAT: Daha sonra farklı bir programa ya da seviyeye kayıt yaptırırken burada YES seçerek, ilk oluşturduğunuz kullanıcı bilgilerini girmeniz gerekecektir) 7.Bir giriş ismi (Login Name) ve şifre yaratınız. Şifrenizde mutlaka harflerin yanı sıra rakam(lar) da olmalı ve en az 8 haneden oluşmalıdır. 8. Harfler arasında BOŞLUK bırakmayınız, Türkçe karakter kullanmayınız. MUTLAKA KULLANICI ADI VE ŞİFRENİZİ NOT EDİNİZ!!!  

6 9. Size verilen şifreleri kullanarak Access Code bölümünü doldurunuz ve Next butonuna tıklayınız.

7 10. Adınızı, Soyadınızı ve geçerli, kullandığınız adresinizi giriniz 11. Menülerden Türkiye ve Üniversitenizi seçerek Next butonuna basınız

8 12. Kaydınız gerçekleştirildi
12. Kaydınız gerçekleştirildi. Onay ve kayıt bilgilerinizi basıp saklayabilirsiniz. Şimdi, kendi sınıfınıza kaydınızı tamamlamanız gerekmektedir. Log In Now butonuna basınız.

9 13. Biraz önce oluşturduğunuz Giriş isminizi ( Login Name ) ve Şifrenizi ( Password ) kullanarak giriş yapınız.

10 14. Açılan yeni pencerede sol üst bölümde bulunan Enroll In a Course butonunu tıklayınız

11 15. Öğretmeniniz tarafından verilen; şubenize ait Kurs Bilgisini (Course ID) yazarak Submit butonuna basınız. 16. Şube bilgilerinizi kontrol ederek Confirm butonuna basınız.

12 17. Çalışmaya hemen başlamak icin ENTER COURSE NOW butonuna basınız 18
17. Çalışmaya hemen başlamak icin ENTER COURSE NOW butonuna basınız 18. Tebrikler! Sanal sınıfınıza kaydınız yapılmış ve tüm çalışmalarınız ve performans değerlendirmeniz öğretmeniniz tarafından izlenmektedir. 19. Programa 1 kez kayit yaptirdiktan sonra, adresindeki LOGIN bölümünden kitabınızın adını secerek (Örn: Top Notch / Language Leader / Northstar vb.) kullanıcı adı ve şifrenizle ana çalışma sayfanıza ulasabilirsiniz.

13 TEL: 0 212 347 00 39 TURKIYE TEKNIK DESTEK MERKEZI: E-MAIL:
TEL: (direk hat- 09:00-17:00 saatleri içinde ulaşılabilir) ÖNEMLİ NOT: Lütfen, teknik destek isterken, kullanıcı adı, şifreniz, hangi online ürünü kullandığınız, Üniversiteniz ve Şubeniz gibi bilgileri aracılığıyla vermeniz gerektiğini hatırlayınız.


"MYENGLISHLAB ONLINE Kayıt Kılavuzu." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları