Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Halk Sağlığı Müdürlüğü

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Halk Sağlığı Müdürlüğü"— Sunum transkripti:

1 Halk Sağlığı Müdürlüğü
T.C ESKİŞEHİR VALİLİĞİ Halk Sağlığı Müdürlüğü ÖZLÜK MODÜLÜ TANITIM SLAYTI

2 Müdürlüğümüz ve bağlı kuruluşlarında görev yapan tüm personelimiz 15
Müdürlüğümüz ve bağlı kuruluşlarında görev yapan tüm personelimiz tarihinden itibaren izin işlemlerini internet sayfamızda "Dosyalar" başlığı altında bulunan "özlük modülü"nden yapacaklardır.

3 İzin talep eden personel kendi kullanıcısıyla özlük modülü linkinden giriş yaparak düzenlediği izin kağıdını sistemden alacak ve ilgili birim amirlerine imzalattıktan sonra bağlı bulunduğu birime tekrar teslim edeceklerdir. Tüm personelimize adı ve soyadı ile boşluk bırakılmadan oluşturulan kullanıcı adı tanımlanmış ve şifre ilk kayıt için 1 olarak belirlenmiştir. (Türkçe karakter kullanılmayacaktır.)

4 Giriş yapıldıktan sonra ilk olarak sağ üstte ok ile gösterilen yere tıklanarak altında açılan pencereden Hesap Ayarlarına girilerek şifre değişikliği yapılmalıdır.

5 Hesap ayarlarına girdikten sonra ilk olarak Değiştir butonuna basılarak açılan pencerede eski şifre ve yeni şifre girildikten sonra Kaydet butonuna tıklanarak şifre değiştirme işlemi tamamlanır.

6 Şifre değiştirildikten sonra ana ekranda aşağıdaki gibi mause Özlük Yönetimi üzerine getirilerek aşağıda ok ile gösterilen yere tıklanarak açılan pencereden İzin Talepleri bölümüne girilir. 1.Adım 2.Adım

7 1.Açılan izin talepleri penceresinde Personel Adı bölümünün yanındaki ok işaretinden liste açılması sağlanır. 2. Listede çıkan isim seçilir.

8 Personel adı seçildikten sonra yandaki kırmızı alandan izin türü seçilir.

9 İzin türü seçildikten sonra yandaki izin süresi kısmına istenilen izin günü yazılır. Eğer izin türü olarak yıllık izin seçilirse aşağıdaki gibi tabloda izin bilgileri görüntülenir.

10 İzin süresi seçildikten sonra iznin başlangıç tarihi yandaki takvime tıklanarak seçilir ve okla gösterilen hesapla butonuna tıklanır.

11 1.Hesapla butonuna basıldıktan sonra aşağıdaki tabloda izin bilgileri yenilenir.
2.İsteğe bağlı olarak izin açıklaması ve izindeki iletişim adresi yandaki yerlere girilir.

12 Aile hekimleri ve aile sağlığı elemanları izin kağıdı hazırlarken vekalet kısmını mutlaka doldurmalıdır. Vekalet edecek personel yoksa bağlı bulunduğu toplum sağlığı merkeziyle irtibata geçip vekaletsiz izin kağıtlarını yetkili kullanıcılar tarafından hazırlatarak, yine sistem üzerinden alabileceklerdir.

13 1. Vekalet Ata butonuna bastıktan sonra açılan bu sayfadan Kişi Ekle yazısına tıklanır ve açılan listeden isim seçilir. 2.Kişi ekle yazısına tıklayarak birden fazla vekalet eden kişi seçilebilir ve Çıkar yazısına tıklayarak kişiler listeden çıkartılabilir.

14 1.Vekalet edecek kişilerin başlangıç ve bitiş tarihleri takvimden seçilir.
2. Son olarak Kaydet butonuna basılarak vekalet atama işlemi tamamlanır.

15 Son adım olarak kaydet butonuna basılarak kayıt tamamlanır.

16 Personel Bilgileri yazısına tıklayarak her personel kendi sicil ve görev bilgilerini görüntüleyebilecektir. Sisteme ilk girişte bu bilgilerin kontrol edilmesi ve yanlışlıkların bağlı bulundukları birime iletilmesi; kimlik ve iletişim bilgilerinin değişikliği halinde güncellenmesi için Müdürlüğümüze bildirmesi gerekmektedir. Kimlik ve iletişim bilgilerinin değişikliği konusunda tüm personel kendi bilgilerini güncel tutmakla sorumludur.

17 Sayfa üzerindeki ok ile gösterilen üç çizgiye tıklanarak izin geçmişi görüntülenir.

18 Açılan izin geçmişi penceresinde istenilen izin seçilerek ok ile gösterilen yerden izin raporu görüntülenir.

19 İzin raporunu yazdırmak için aşağıdaki ok ile gösterilen şekile tıklanır ve ardından altında açılan Yazdır yazısına tıklanır.

20 Yazdır yazısına tıklandıktan sonra açılan bu pencerede ok ile gösterilen yere tıklanır.

21 1. Açılan yandaki ekranda Dışa Aktar butonuna basılarak raporun indirilmesi sağlanır.
2. Dışa Aktar butonuna basıldıktan sonra tarayıcının altında çıkacak olan CrystalViewer.pdf in yanındaki ok işaretine basılarak Sistem görüntüleyici ile aç seçeneği seçilir.

22 Açılan pencerede ok ile gösterilen yere tıklanarak belgenin yazdırılması tamamlanır.

23 Sistemden çıkış yapmak için sağ üst köşede bulunan ok ile gösterilen yere tıklanıp altta açılan Çıkış butonuna tıklanır.


"Halk Sağlığı Müdürlüğü" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları