Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Restaurant Yönetim Sistemi

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Restaurant Yönetim Sistemi"— Sunum transkripti:

1 Restaurant Yönetim Sistemi
SentezREST Restaurant Yönetim Sistemi

2 SENTEZEXCELLENT YÖNETİM BİLGİ SİSTEMİ

3 SentezEXCELLENT Yönetim Bilgi Sistemi
MUHASEBE Muhasebe Tüm modüllerin muhasebe ile online çalışma özelliği sayesinde, cari hesap hareketleri, faturalama, çek/senet, banka v.b. işlemlerinizin muhasebe kayıtlarını manüel olarak girmenize gerek kalmadan, karşılık gelen tahsil, tediye ve mahsup fişlerine otomatik olarak aktarabilirsiniz.

4 SentezEXCELLENT Konfeksiyon Yönetim Sistemi
HESAP PLANI Hesap Planı kod yapısını istenilen bazda düzenleyebilir, hesap seviyeleri bazında tüm raporları alabilirsiniz. Tanımlanan hesapları 10 değişik özel kod ile takip edilebilir ve bu bazda her türlü raporları alabilirsiniz. Hesapların, genel bazda bakiye takibini TL ve döviz olarak yapabilirsiniz.

5 HESAP PLANI Ay bazında borç, alacak ve bakiye takibi yapabilirsiniz.
SentezEXCELLENT Yönetim Bilgi Sistemi HESAP PLANI Ay bazında borç, alacak ve bakiye takibi yapabilirsiniz. Hesapların ay bazında grafiksel dağılımlarını görebilirsiniz.

6 SentezEXCELLENT Yönetim Bilgi Sistemi
MUHASEBE FİŞİ Muhasebe hareketlerini TL ve dövizli olarak yapabilir, istenilen bazda rapor ve dökümlerini alabilirsiniz. Diğer modüllerden yapılan entegrasyon fişine gelmesini istediğiniz arda, muhasebe entegrasyon açıklamalarını tanımlayabilirsiniz. Kayıt girişlerinde, satır kopyalama, sütun kopyalama, otomatik KDV ayırma, ve fiş bakiyesi eşitleme özelliği sayesinde, bilgi girişlerini daha seri bir şekilde yapabilirsiniz.

7 SentezEXCELLENT Yönetim Bilgi Sistemi
MİZAN Mizan, genel mizan, hesap ekstresi ve finansal tablo dökümlerini TL ve istenen döviz cinsi bazında alabilirsiniz.

8 SentezEXCELLENT Yönetim Bilgi Sistemi
HESAP EKSTRESİ Girilen fiş türlerine göre muavin hesaplarınızın borç/alacak ve bakiye takibini TL ve istenilen döviz cinsi bazında detaylı olarak yapabilirsiniz.

9 SentezEXCELLENT Yönetim Bilgi Sistemi
MUHASEBE FİŞİ DÖKÜMÜ Fişlerinizin borç/alacak ve açıklama bilgilerini, fiş tipi bazında detaylı olarak görebilirsiniz.

10 SentezEXCELLENT Yönetim Bilgi Sistemi
FİNANS Finans Dönem bazında ve istenilen tarihler arasında Bilanço Tablosunda, Gelir Tablosu, Fon Akım Tablosu ve Kar Dağıtım Tablosu gibi finansal tabloları otomatik olarak hazırlayabilirsiniz.

11 SentezEXCELLENT Yönetim Bilgi Sistemi
BİLANCO TABLOSU Şirket bazında ayrı ayrı finansal tablolar hazırlayabilir, master tablo üzerinden kopyalama yaparak istenilen yapıda yeni tablolar alabilirsiniz. Finansal tablolarınızı istenilen dil, döviz cinsi ve döviz kuru bazında alabilirsiniz.

12 CARİ HESAPLAR Cari Hesaplar
SentezEXCELLENT Yönetim Bilgi Sistemi CARİ HESAPLAR Cari Hesaplar Ticari ilişkilerde bulunduğunuz tüm alıcı ve satıcılar için cari hesap kartı tanımlayabilir, cari hesapların tek kart üzerinden TL ve istenen döviz cinsine göre hareket girişlerini yapabilirsiniz. Ayrıca Çek/Senet, Banka, Stok ve Fatura modüllerinde yaptığınız tüm işlemleri online veya isteğe bağlı olarak Cari Hesaplara entegre edebilirsiniz. .

13 SentezEXCELLENT Yönetim Bilgi Sistemi
CARİ HESAP KARTI Cari hesaplarınız için grup tanımlaması yapabilir. Cari hesap grubu bazında rapor ve istatistikler alabilirsiniz. Vade Opsiyonu tanımlayarak vade bazlı işlemler yapabilirsiniz. Cari hesaplara ilişkin Risk Limiti tanımlayabilir, cari hesap risk raporu sayesinde cari hesaplarınızın toplam riskini takip edebilirsiniz. Cari hesaplar için farklı kur tipi tanımlayabilir, hareket girişlerinde cari hesaba özel kur üzerinden işlem yapabilirsiniz.

14 SentezEXCELLENT Yönetim Bilgi Sistemi
CARİ HESAP KARTI Tanımladığınız adres telefon bilgileri doğrultusunda cari hesap adres listeleri ve etiket dökümü alabilirsiniz. Cari hesaplara alfa nümerik ve nümerik özel kodlar tanımlayabilir,bu bazda detaylı ve kümülatif raporlar alabilirsiniz. Hesap Planı kod yapısını istenilen bazda düzenleyebilir, hesap seviyeleri bazında tüm raporları alabilirsiniz.

15 SentezEXCELLENT Yönetim Bilgi Sistemi
CARİ HESAP KARTI Cari hesaplarınızın ay bazında borç, alacak ve bakiye takibini TL ve döviz olarak yapabilirsiniz. İzlenebilirlik özelliği sayesinde cari hesaplarınızın hangi kullanıcılar tarafından takip edilebileceğini belirleyebilirsiniz.

16 SentezEXCELLENT Yönetim Bilgi Sistemi
CARİ HESAP FİŞLERİ İstenilen döviz cinsi üzerinden fiş girişi yapabilirsiniz. Fiş girişi anında cari hesap bakiye bilgilerine ulaşabilirsiniz.

17 SentezEXCELLENT Yönetim Bilgi Sistemi
CARİ HESAP ANALİZ KÜPÜ Cari Hesap Analiz Küpü sayesinde istediğiniz alan ve kısıtlamalara göre dilerseniz gruplayarak, dilerseniz istediğiniz alanlarda filtreleme yaparak çok boyutlu analizler yapabilirsiniz.

18 SentezEXCELLENT Yönetim Bilgi Sistemi
ÇEK / SENET Çek/Senet Çek/senet giriş ve çıkış işlemlerinizi detaylı olarak gerçekleştirebilir, Çek/senetlerinizin ciro, tahsil edildi, protesto vb. gibi durum değişikliklerini kolaylıkla yapabilirsiniz. Online entegre çalışma özelliği sayesinde girişi yapılan çek/senet hareketlerini cari hesap, muhasebe, ve banka modülüne entegre edebilirsiniz.

19 SentezEXCELLENT Yönetim Bilgi Sistemi
ÇEK / SENET BORDROSU Çek/senet girişlerini istenilen döviz cinsi ve kuru üzerinden yapabilirsiniz. Çekin tüm hareketlerini (ciro,  portföyde vb.) bordro üzerinden takip edebilirsiniz.

20 SentezEXCELLENT Yönetim Bilgi Sistemi
ÇEK / SENET BORDROSU Otomatik Çek/Senet Üretme seçeneği ile aylık veya günlük bazda çek/senet üretebilir aynı işlemleri tekrar tekrar yapmadan bilgi girişlerini daha seri hale getirebilirsiniz. Çek/Senet ciro işlemini kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Bankaların çek formatına göre kesilen çek/senetlerinizin dökümlerini otomatik olarak alabilir, çek/senetlerinizin vesaik toplamı, ortalama gün ve toplam tutar bilgilerini takip edebilirsiniz

21 ÇEK / SENET KARTLARI LİSTESİ
SentezEXCELLENT Yönetim Bilgi Sistemi ÇEK / SENET KARTLARI LİSTESİ Tanımladığınız adres telefon bilgileri doğrultusunda cari hesap adres listeleri ve etiket dökümü alabilirsiniz. Aynı anda birden fazla çek/senedin durumunu değiştirebilirsiniz. Çek/senet tarihçelerini detaylı olarak takip edebilir, çek/senet pozisyonu bazında güncel veya geçmişe dönük raporlar alabilirsiniz.

22 SentezEXCELLENT Yönetim Bilgi Sistemi
BANKA Banka Bankalar arası EFT işlemleri, gelen veya gönderilen havaleler, nakit para çekme, nakit para yatırma, banka kredileri, repo dönüşümleri ve ihracat bedel karşılığı gibi banka işlemlerini kolaylıkla yapabilirsiniz. Online entegre çalışma özelliği sayesinde girişi yapılan Gelen Havale, Gönderilen Havale, Nakit Para Çekme/Yatırma gibi hareketleri cari hesap ve muhasebe modülüne entegre edebilirsiniz.

23 SentezEXCELLENT Yönetim Bilgi Sistemi
BANKA KARTI Bankalar ile ilgili şube, hesap numarası, telefon v.b. gibi bilgileri tanımlayabilir, tek bir kart üzerinden bankanın TL ve istenen döviz cinsi bazında girişlerini yapabilirsiniz. Bankalar ile ilgili kredi marj limitleri ve yıllık faiz oranları tanımlayabilirsiniz. Hesap türlerine göre ayrı ayrı ve genel toplam olarak bakiye takibi yapabilirsiniz.

24 SentezEXCELLENT Yönetim Bilgi Sistemi
BANKA FİŞİ Bankalar ile ilgili tüm hareket girişlerini kolaylıkla yapabilir, girişi yapılan işlemlere ait raporları detaylı olarak alabilirsiniz. Kayıt girişlerinde, satır kopyalama, sütun kopyalama v.b. gibi özellikler sayesinde, bilgi girişlerini daha seri bir şekilde yapabilirsiniz.

25 MÜŞTERİ SİPARİŞ YÖNETİMİ
SentezEXCELLENT Yönetim Bilgi Sistemi MÜŞTERİ SİPARİŞ YÖNETİMİ Müşteri Sipariş Yönetimi Müşteri sipariş girişlerini TL ve istenen döviz cinsi bazında detaylı olarak gerçekleştirebilir, cari hesap stok bazında açık/kapalı sipariş takibi yapılabilirsiniz. Sipariş bölümünde girişi yapılan satın alma ve müşteri siparişleri doğrultusunda otomatik olarak irsaliye ve fatura oluşturarak, irsaliye ve fatura girişlerini daha hızlı bir şekilde yapabilirsiniz.

26 SentezEXCELLENT Yönetim Bilgi Sistemi
SİPARİŞ FİŞİ Müşteri siparişlerinizi rezerve edebilir, yeni sipariş girişlerinde serbest stok durumuna göre işlem yapabilirsiniz. Müşteri siparişleriniz için temrin tarihi belirleyebilir, açık/kapalı siparişlerinizi takip edebilirsiniz. Müşteri siparişleri ile stok durumunu karşılaştırabilir, sipariş miktarına göre stok durum analizi yapabilirsiniz.

27 SATIN ALMA SİPARİŞ YÖNETİMİ
SentezEXCELLENT Yönetim Bilgi Sistemi SATIN ALMA SİPARİŞ YÖNETİMİ Satın Alma Sipariş Yönetimi Satın alma siparişlerinizi (satın alma talep ve satın alma onay) iki aşamalı olarak takip edebilir, istenen TL ve döviz cinsi bazında sipariş verebilirsiniz. Satın alma siparişleri doğrultusunda otomatik olarak irsaliye ve fatura oluşturarak, irsaliye ve fatura girişlerini daha hızlı bir şekilde yapabilirsiniz.

28 SentezEXCELLENT Yönetim Bilgi Sistemi
TALEP FİŞİ Farklı birimlerden aynı ürün ve/veya ürün grubu bazında satın alma talepleri için tek bir satın alma siparişi verebilirsiniz. Satın alma talepleri, departman, stok, tedarikçi, temrin tarihi, isteme tarihi v.b. gibi kriterlere göre takip edebilirsiniz.

29 TALEP ONAYLAMA İŞLEMLERİ
SentezEXCELLENT Yönetim Bilgi Sistemi TALEP ONAYLAMA İŞLEMLERİ Oluşan satın alma talepleri, satın alma yöneticisi tarafından siparişteki koşullar ve birimin tedarik ihtiyacına göre değerlendirerek onaylayabilirsiniz. Onaylanan talepler otomatik olarak satın alma siparişine dönüştürülebilir, onay sırasında sipariş koşulları istenirse satın alma yöneticisi tarafından değiştirilebilir.

30 TALEP ONAYLAMA İŞLEMLERİ
SentezEXCELLENT Yönetim Bilgi Sistemi TALEP ONAYLAMA İŞLEMLERİ Talepler doğrultusunda verilen satın alma siparişleri otomatik olarak irsaliye ve faturaya dönüştürülebilir. Kritik stok miktarı altına düşen stoklarınız için otomatik olarak satın alma siparişi oluşturabilirsiniz.

31 SentezEXCELLENT Yönetim Bilgi Sistemi
FATURA Fatura Fatura girişlerini TL ve istenilen döviz cinsi bazında yapabilir, cari hesap veya stok bazında alış ve satış istatistikleri alabilirsiniz.  Stok-fatura bağlantısı ile; stok bölümünden girilen alış ve satış irsaliyeleri otomatik olarak fatura ekranına aktararak, irsaliyeden fatura oluşturma işlemi yapabilirsiniz. Faturalarınızı, cari hesap, stok ve muhasebe modüllerine on-line entegre edebilirsiniz.

32 SentezEXCELLENT Yönetim Bilgi Sistemi
FATURA FİŞİ Fatura girişlerini TL ve dövizli olarak işleyebilir, aynı fatura içerisinde farklı döviz cinsi ve kuru üzerinden işlem yapabilirsiniz. Açık/Kapalı fatura girişleri yapabilir, kapalı faturalar için kasa girişi yapabilirsiniz. Stok bölümünden işlenen irsaliyeler doğrultusunda, otomatik olarak irsaliyeden fatura işlemi yapabilir, tek bir fatura üzerinden birden fazla irsaliyeyi faturalaştırabilirsiniz.

33 SentezEXCELLENT Yönetim Bilgi Sistemi
FATURA FİŞİ Faturaların toplam değeri üzerinden fatura masraflarını, ıskonto yüzdesi veya tutarını tanımlayabilirsiniz. Satış faturaları için otomatik belge sıralattırabilirsiniz.. Sipariş modülünden girişi yapılan satın alma ve müşteri siparişleri bazında otomatik olarak alış veya satış faturaları düzenleyebilir tek bir fatura üzerinden birden fazla siparişi aktarabilirsiniz.

34 STOK KONTROL Stok Kontrol
SentezEXCELLENT Yönetim Bilgi Sistemi STOK KONTROL Stok Kontrol Stoklara ilişkin tüm giriş/çıkış irsaliyelerini düzenleyebilir, ambarlar arası stok transferi ve sayım işlemlerini kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Stoklarınızı belirli gruplar altında toplayabilir, stok grupları bazında detaylı ve kümülatif stok takip raporları alabilirsiniz. Depolar arası stok transferi yaparak, ayrı depolardaki stok durumları veya tüm depolardaki stok durumlarını tek bir rapor üzerinden takip edebilirsiniz. Stok maliyetleri isteğe bağlı olarak LIFO, FIFO, Eldeki-OBF, Giriş-OBF maliyet türlerine göre yapılabilir ve istenen maliyet türüne göre maliyet raporları alabilirsiniz.

35 SentezEXCELLENT Yönetim Bilgi Sistemi
STOK KARTLARI Stoklarınızı gruplar altında toplayabilir, grup bazında rapor ve istatistikler alabilirsiniz. Stok barkot numaralarını programa otomatik olarak sıralattırabilirsiniz. Stoklarınız için kritik ve optimum stok miktarları tanımlayarak stok tedarik listeleri alabilirsiniz.

36 SentezEXCELLENT Yönetim Bilgi Sistemi
BANKA KARTI Bankalar ile ilgili şube, hesap numarası, telefon v.b. gibi bilgileri tanımlayabilir, tek bir kart üzerinden bankanın TL ve istenen döviz cinsi bazında girişlerini yapabilirsiniz. Bankalar ile ilgili kredi marj limitleri ve yıllık faiz oranları tanımlayabilirsiniz. Hesap türlerine göre ayrı ayrı ve genel toplam olarak bakiye takibi yapabilirsiniz.

37 SentezEXCELLENT Yönetim Bilgi Sistemi
STOK FİŞİ Tüm giriş/çıkış irsaliyelerini istenen döviz cinsi bazında düzenleyebilir, aynı irsaliye üzerinde farklı döviz cinsi ve kuru üzerinden işlem yapabilirsiniz. Verilen satın alma ve müşteri siparişleri doğrultusunda giriş/çıkış irsaliyelerini otomatik olarak hazırlayabilirsiniz.

38 SentezEXCELLENT Yönetim Bilgi Sistemi
STOK DURUM FİŞİ Sayım işlemlerini kolaylıkla yapabilir, sayım işlemleri sırasında çıkan eksik yada fazla ürünleri, ekran üzerinde farklı renklerde pratik bir şekilde takip edebilirsiniz.

39 SentezEXCELLENT Yönetim Bilgi Sistemi
STOK ANALİZ KÜPÜ Stok Analiz Küpü sayesinde istediğiniz alan ve kısıtlamalara göre dilerseniz gruplayarak, dilerseniz istediğiniz alanlarda filtreleme yaparak çok boyutlu analizler yapabilirsiniz.

40 SentezEXCELLENT Yönetim Bilgi Sistemi
ÜRETİM Üretim İmalatı yapılan tüm mamul ve yarı mamul stoklar için reçete tanımları yapabilir, üretim reçeteleri doğrultusunda sipariş ve planlama bazında hammadde ihtiyaç tabloları alabilirsiniz. Mamul maliyetlerini istenen maliyet türü bazında (LIFO, FIFO, Giriş-OBF, Eldeki OBF) hesaplatabilirsiniz.

41 SentezEXCELLENT Yönetim Bilgi Sistemi
MAMUL REÇETE KARTI Mamul ve yarı mamul stoklar için reçeteler oluşturabilirsiniz. Reçete bazında üretim giderleri tanımlayabilir, gider payını, tutar ve maliyet yüzdesine göre hesaplattırabilirsiniz.

42 SentezEXCELLENT Yönetim Bilgi Sistemi
ÜRETİM FİŞİ Reçetesi tanımlanan mamul ve yarı mamullerin üretimlerinin yapabilirsiniz. Üretim işlemlerini otomatik olarak gerçekleştirebilirsiniz.z. Mamul üretiminde kullanılan hammaddelerin sarfiyat ve maliyetlerini fatura bazında yapabilirsiniz.

43 SentezEXCELLENT Yönetim Bilgi Sistemi
ÜRETİM FİŞİ Kendi üretim adetlerinizi belirleyerek Üretim İhtiyaç Planlama Tablosu alabilirsiniz

44 SentezEXCELLENT Yönetim Bilgi Sistemi
DEMİRBAŞ Demirbaş Her demirbaş için kart açarak demirbaş alış/satış bilgileri ve giriş maliyeti bilgilerini detaylı olarak tanımlayabilirsiniz. Amortisman defteri, alış/satış raporları, gider listesi ve KDV bilgilerini detaylı ve kümülatif olarak demirbaş grubu ve bölümü bazında alabilirsiniz.

45 SentezEXCELLENT Konfeksiyon Yönetim Sistemi
DEMİRBAŞ KARTI Demirbaşlar için grup ve bölüm tanımlaması yapabilir, grup ve bölüm bazında tüm demirbaş raporlarını alabilirsiniz. Demirbaş alış kaydı amortisman tahakkuku, demirbaş gider girişlerini ve satış işlemlerini yapabilirsiniz.

46 SentezEXCELLENT Konfeksiyon Yönetim Sistemi
PERSONEL Personel Personel sicil bilgilerini detaylı olarak tanımlayabilirsiniz. Ücret ödemelerini net veya brüt üzerinden otomatik olarak hesaplatabilirsiniz. Ek ödeme ve kesintiler üzerinde formül tanımlamaları yapabilir, otomatik gelir ve kesintiler ekleyebilirsiniz. Ay sonu devri yapabilir, istenildiği takdirde ay sonu devrini geri alabilirsiniz. Aylık ve dört aylık sigorta bildirgesi formlarının dökümlerini alabilir, EK-! Ve Ek-2 giriş-çıkış bildirgelerinin dökümünü program tarafından hazırlanan formlarla alabilirsiniz.

47 SentezEXCELLENT Yönetim Bilgi Sistemi
SİCİL KARTI Personellerin sicil bilgilerini detaylı olarak tanımlayabilirsiniz. Departman bazında işçi takibi yapabilirsiniz. Ücret ödemelerini aylık, günlük ve saat bazında Personelin tahakkuk sonrası oluşan rakamlarını ve mesai kazançlarını kontrol edebilirsiniz. Ücret ödemelerini aylık, günlük ve saat bazında yapılacak seçime göre; brüt veya net olarak hesaplatabilirsiniz.


"Restaurant Yönetim Sistemi" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları