Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

SentezDELUX OTEL Yönetim Sistemi

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "SentezDELUX OTEL Yönetim Sistemi"— Sunum transkripti:

1

2 SentezDELUX OTEL Yönetim Sistemi
ACENTE KARTI Fiyat anlaşmalarına, aksiyon ve kontenjanlara acente kartı içinden ulaşabilirsiniz. Belirlenen döviz cinslerine ait kur hesaplamalarını “Günlük” veya “Aylık” olarak yapabilirsiniz. Rezervasyon için opsiyon gün sayısı tanımlayabilirsiniz.Firma veya acente için ıskonto oranı uygulayabilir, acenteye ait fiş giriş/çıkışlarında bu oranı otomatik olarak getirebilirsiniz.

3 ACENTE FİYAT TANIMLAMALARI
SentezDELUX OTEL Yönetim Sistemi ACENTE FİYAT TANIMLAMALARI Fiyat tanımlarını acente, pansiyon türü ve döviz bazında sınırsız olarak yapabilirsiniz. Oda ücreti üzerinden tutar ve yüzde olarak pansiyona pay ayırabilirsiniz.. Oda ücreti üzerinden tutar ve yüzde olarak pansiyona pay ayırabilirsiniz.

4 SentezDELUX OTEL Yönetim Sistemi
ACENTE FİYAT TABLOSU Acente bazında sınırsız fiyat tabloları oluşturabilirsiniz. Acente aksiyon tanımları yapabilirsiniz.

5 ACENTE FORECAST: AIRPORT
SentezDELUX OTEL Yönetim Sistemi ACENTE FORECAST: AIRPORT Acente Ön Forecast’ ını takip edebilirsiniz.

6 SentezDELUX OTEL Yönetim Sistemi
REZERVASYON KARTI Değişik rezervasyon şekilleri (münferit, grup, acente, firma v.b. gibi) tanımlayabilirsiniz. Rezervasyonda pansiyon tipi belirleyebilirsiniz. Rezervasyonda depozit alabilirsiniz. . Daha önce sisteme giriş yaptığınız acente bazında ya da tarih bazında belirlenmiş dönemsel fiyat ve aksiyonlar listelenir, seçim yapıldığında ilgili fiyat seçilen oda tipine göre rezervasyon kartına otomatik gelir.

7 GRUP REZERVASYON KARTI
SentezDELUX OTEL Yönetim Sistemi GRUP REZERVASYON KARTI Acente bazında grup rezervasyon yapabilirsiniz. Otomatik seri rezervasyon girişi yapabilirsiniz.. Oda blokajını hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz

8 SentezDELUX OTEL Yönetim Sistemi
FORECAST CHART Rezervasyon anında acente bazında oda doluluk bilgilerine ulaşabilirsiniz.

9 CHECK-İN KART Otomatik grup check-in yapabilirsiniz.
SentezDELUX OTEL Yönetim Sistemi CHECK-İN KART Otomatik grup check-in yapabilirsiniz. Oda tipine ve özelliklerine göre uygun oda seçimi yapabilirsiniz. Konaklama bilgilerini detaylı olarak tanımlayabilirsiniz.. Oda ve kişi bazında belirli bir periyotta sabit harcama tanımlayabilirsiniz.. Misafir kartlarını takip edebilir, misafire ait tarihçe bilgilerine ulaşabilirsiniz.

10 SentezDELUX OTEL Yönetim Sistemi
ROOM RACK Oda bilgilerine kolaylıkla ulaşabilir, check-out işlemi yapabilirsiniz.

11 DEPARTMAN HASILAT FİŞİ
SentezDELUX OTEL Yönetim Sistemi DEPARTMAN HASILAT FİŞİ Misafirlerin tüm harcamalarını işleyebilirsiniz. Ön kasanın oda müşterileri dışındaki hareketlerini işleyebilirsiniz.

12 ROOM PLAN İstenilen rezervasyon bilgisi üzerinde
SentezDELUX OTEL Yönetim Sistemi ROOM PLAN İstenilen rezervasyon bilgisi üzerinde Rezervasyon Oda Kartına ulaşabilir, yapılan rezervasyon hakkında detaylı bir bilgi alabilirsiniz. Room planı ekranı üzerinde tarih bazında rezervasyon yaptıran kişi veya acenteleri, rezerve edilen oda numarası ve oda tipleri ile birlikte görebilirsiniz.

13 ROOM STATUS Oda durum bilgilerini tüm detayları ile görebilirsiniz.
SentezDELUX OTEL Yönetim Sistemi ROOM STATUS Oda durum bilgilerini tüm detayları ile görebilirsiniz. İstenilen tarihte oda durum bilgilerine ulaşabilirsiniz

14 DEPARTMAN HASİLAT FİŞİ
SentezDELUX OTEL Yönetim Sistemi DEPARTMAN HASİLAT FİŞİ Hasilat, change, krediye kaldırma, krediden tahsilat fişlerini ve misafirlerin departman bazında tüm harcamalarını detaylı olarak işleyebilirsiniz.. Fiş tutarları için 2 ayrı alan açabilir, yiyecek ve içecek tutarlarını raporlarda ayrı ayrı takip edebilirsiniz. Günlük döviz kurlarını girerek, döviz işlemlerini takip edebilirsiniz Fiş girişlerini otomatik olarak ana folyo veya ekstra folyoya aktarabilirsiniz. .

15 SentezDELUX OTEL Yönetim Sistemi
ANA FOLYO DÖKÜMÜ Folioları, departman tanımı veya departman grubu bazında takip edebilirsiniz. Foliolar arası fiş transferi yapabilirsiniz. Departman veya ürün grubu bazında özel fatura formları oluşturabilirsiniz

16 HOUSE KEEPİNG Oda bilgilerine doğrudan ulaşabilirsiniz.
SentezDELUX OTEL Yönetim Sistemi HOUSE KEEPİNG Oda bilgilerine doğrudan ulaşabilirsiniz. Oda bakım bilgilerini takip edebilirsiniz.

17 SentezDELUX OTEL Yönetim Sistemi
RAPOR ÜRETİCİ Rapor üretici sayesinde özel raporlar oluşturabilirsiniz.

18 SentezDELUX OTEL Yönetim Sistemi
VERİTABANI SORGUSU Veritabanı analizi ile dilediğiniz sorguları hazırlayıp her türlü veriyi değişik şekillerde raporlayabilirsiniz. Tüm raporları MS Excel, MS Word formatında saklayabilirsiniz. Oluşturduğunuz raporları istediğiniz alanlara göre gruplayabilir, alt gruplar tanımlayabilirsiniz.

19 SentezDELUX OTEL Yönetim Sistemi
ÖN BÜRO PARAMETRELERİ Parametrik yapı içerisinde işletmeye en uygun bilgi sistemini sağlayabilirsiniz.

20 SentezDELUX OTEL Yönetim Sistemi
MUHASEBE FİŞİ Muhasebe hareketlerini TL ve dövizli olarak yapabilir, istenilen bazda rapor ve dökümlerini alabilirsiniz. Kayıt girişlerinde, satır kopyalama, sütun kopyalama, otomatik KDV ayırma ve fiş bakiyesi eşitleme özelliği sayesinde, bilgi girişlerini daha seri bir şekilde yapabilirsiniz.

21 HESAP EKSTRESİ (MUAVİN)
SentezDELUX OTEL Yönetim Sistemi HESAP EKSTRESİ (MUAVİN) Hesap ekstresi, mizan genel mizan ve finanssal tablo dökümlerini TL ve istenen döviz cinsi bazında alabilirsiniz. Hesap kodu belirterek istenilen hesabın ekstresini alabilirsiniz.

22 SentezDELUX OTEL Yönetim Sistemi
CARİ HESAP KARTI Cari hesaplarınız için grup tanımlaması yapabilir. Cari hesap grubu bazında rapor ve istatistikler alabilirsiniz. Cari hesaplara alfa nümerik ve nümerik özel kodlar tanımlayabilir, bu bazda detaylı ve kümülatif raporlar alabilirsiniz. Cari Hesaplarınızın Cari Hesap, Fatura, Çek/Senet ve Banka işlemlerinden oluşan bakiyeleri ayrı ayrı takip edilebilir. Tanımladığınız adres telefon bilgileri doğrultusunda cari hesap adres listeleri ve etiket dökümü alabilirsiniz . Cari hesaplara ilişkin risk limiti ve vade opsiyonu tanımlayarak limit ve vade bazlı işlemler yapabilir, cari hesap risk raporu sayesinde cari hesaplarınızın toplam riskini takip edebilirsiniz.

23 SentezDELUX OTEL Yönetim Sistemi
STOK KARTLARI Cari hesap ve stok bazında özel fiyatlandırma yapabilirsiniz. Stoklarınızı gruplar altında toplayabilir, grup bazında rapor ve istatistikler alabilirsiniz. Stok muhasebe hesaplarını isteğe bağlı olarak stok bazında, stok grubu bazında veya genel bazda tanımlayabilir, stok-muhasebe entegrasyonunu gerçekleştirebilirsiniz. Stok durumlarını ambar ve genel bazda takip edebilirsiniz. Depo bazında stok durumlarını takip edebilirsiniz. Stoklarınız için kritik ve optimum stok miktarları tanımlayabilir, bu doğrultuda stok tedarik listeleri alabilirsiniz. Ay bazında toplam alış/satış miktar ve tutarlarını takip edebilirsiniz.

24 SentezDELUX OTEL Yönetim Sistemi
STOK DURUM FİŞİ Sayım işlemlerini kolaylıkla yapabilir, sayım sırasında çıkan eksik yada fazla ürünleri ekran üzerinde farklı renklerde pratik bir şekilde takip edebilirsiniz.

25 SentezDELUX OTEL Yönetim Sistemi
MAMUL REÇETE KARTI Mamul ve yarı mamul stoklar için reçeteler oluşturabilirsiniz. Mamul maliyetlerini Giriş-OBF, Eldeki-OBF, LIFO, FIFO maliyet türlerine göre yapabilir, bu bazda tüm maliyet raporlarını alabilirsiniz. Reçete bazında üretim giderleri tanımlayabilir, gider payını, tutar ve maliyet yüzdesine göre hesaplattırabilirsiniz.

26 SentezDELUX OTEL Yönetim Sistemi
DEMİRBAŞ KARTI Her demirbaş için kart açarak demirbaş alış bilgileri, satış bilgileri, giriş maliyeti bilgilerini tanımlayabilirsiniz.

27 SentezDELUX OTEL Yönetim Sistemi
SİCİL KARTI Personellerin sicil bilgilerini detaylı olarak tanımlayabilirsiniz. Departman bazında işçi takibi yapabilirsiniz. Personelin tahakkuk sonrası oluşan rakamlarını ve mesai kazançlarını kontrol edebilirsiniz. Ücret ödemelerini aylık, günlük ve saat bazında yapılacak seçime göre; brüt veya net olarak hesaplatabilirsiniz

28 SentezDELUX OTEL Yönetim Sistemi
SENTEZ BOOKİNG SentezBooking Online Otel Rezervasyon Sistemi, acentelerin veya münferit misafirlerin internet üzerinden otel rezervasyonlarını yapabilecekleri, Sentez Yazılım tarafından geliştirilen bir platformdur. İnternet sitenize verdiğiniz kontenjan doğrultusunda münferit misafirler veya acenteler kendilerine ayrılan kontenjanı görebilir ve rezervasyon işlemini gerçekleştirebilir. İnternet üzerinden girilen rezervasyonlar, online olarak SentezDELUX programında görülür ve internet üzerinden tahsilatı gerçekleşir.


"SentezDELUX OTEL Yönetim Sistemi" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları