Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Satış Noktası Yönetimi

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Satış Noktası Yönetimi"— Sunum transkripti:

1 Satış Noktası Yönetimi
sentez Satış Noktası Yönetimi

2 Satış Noktası Yönetimi
SentezSHOP Satış Noktası Yönetimi SATIŞ NOKTASI YÖNETİMİ Satış Noktası Yönetimi SATIŞLARINIZI PEŞİN VEYA KREDİLİ / TAKSİTLİ YAPABİLİRSİNİZ. REYON BAZINDA STOK VE SATIŞ TAKİBİ YAPABİLİR. İSTATİSTİK RAPORLAR ALABİLİRSİNİZ.

3 Satış anında müşteri bilgilerine ulaşabilirsiniz.
SentezSHOP Satış Noktası Yönetimi SATIŞ YÖNETİMİ Satış anında müşteri bilgilerine ulaşabilirsiniz. Satışlarınızı, reyon veya ürün grubu bazında yapabilirsiniz. Satış anında ürün bilgilerine kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Plasiyer bazında satış takibi yapabilirsiniz. Ürünlerinizi görsel olarak takip edebilirsiniz.

4 SentezSHOP Satış Noktası Yönetimi
SATIŞ DETAYLARI Satışlarınızı Barkotlu yapabilir ve miktarlı (ağırlık,adet) barkot kullanabilirsiniz. Satış sonrası iade işlemlerinizi hızlı bir şekilde yapabilirsiniz. Ödeme veya para üstü işlemlerinizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Satışlarınızı Renk/beden tablosu bazında yapabilir ve detaylı raporlar alabilirsiniz.

5 SentezSHOP Satış Noktası Yönetimi
ÖDEME DETAYI Satışta para üstü işlemlerini otomatik hesaplatabilirsiniz. Nakit, alacak fişi, visa, master card v.b. gibi farklı ödeme tipleri üzerinden ödeme işlemlerini yapabilirsiniz. Iskonto tutarını otomatik hesaplayabilirsiniz. İstenilen döviz cinsi üzerinden ödeme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Satış işlemi sırasında fatura oluşturup fatura formu basabilirsiniz. Taksitlendirme işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

6 ÜRÜN PROMOSYON Ürün promosyon takibi yapabilirsiniz.
SentezSHOP Satış Noktası Yönetimi ÜRÜN PROMOSYON Ürün promosyon takibi yapabilirsiniz. Reyon, ürün, tarih ve saat bazında indirim tanımlayabilirsiniz.

7 Plasiyer bazında ıskonto limiti belirleyebilirsiniz.
SentezSHOP Satış Noktası Yönetimi PLASİYER Plasiyer bazında satış ve prim takibi yapabilir, prim kota ve oranlarını satış ve tahsilat bazında belirleyebilirsiniz. Plasiyer bazında ıskonto limiti belirleyebilirsiniz.

8 SATIŞ ANALİZ Günlük satış analizlerinde
SentezSHOP Satış Noktası Yönetimi SATIŞ ANALİZ Günlük satış analizlerinde Ürünlerin günlük toplam satış tutarlarını, Toplam maliyetlerini, Kar Tutar ve oranlarını görebilirsiniz.

9 Kredili Satış İşlemleri
SentezSHOP Satış Noktası Yönetimi Kredili Satış İşlemleri KREDİLİ SATIŞ İŞLEMLERİNİ TÜM DETAYLARI İLE TAKİP EDEBİLİR, SATIŞ SONRASINDA OLUŞAN MÜŞTERİ TAKSİT VE ÖDEME İŞLEMLERİ HIZLI VE PRATİK BİR ŞEKİLDE GERÇEKLEŞTİREBİLİRSİNİZ.

10 SentezSHOP Satış Noktası Yönetimi
SATIŞ ÖDEME Ödenen taksitleri ekran üzerinde detaylı olarak takip edebilirsiniz. Ödenen, ödemesi geciken veya eksik ödenen taksitleri aynı ekran üzerinde farklı renklerde takip edebilirsiniz. Kredili satış işlemlerini hızlı ve pratik bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

11 SentezSHOP Satış Noktası Yönetimi
ÖDEME GİRİŞİ Gecikmiş taksit tahsilatlarında gecikme faizini otomatik olarak hesaplatabilirsiniz. Esnek taksitlendirme özelliği sayesinde aynı satışın ödemelerini hem çek, hem senet, hem de nakit olarak alabilirsiniz.

12 SentezSHOP Satış Noktası Yönetimi
ÖDEME DÖKÜM Taksitlendirme yapıldığı anda isteğinize göre tanımlayabileceğiniz sözleşme formu, hesap ekstresi, senet formu dökümleri alabilirsiniz.

13 DETAYLI OLARAK TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.
SentezSHOP Satış Noktası Yönetimi Kasa İşlemleri KASA HAREKETLERİNİ HAREKET SEBEPLERİYLE DETAYLI OLARAK TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.

14 SentezSHOP Satış Noktası Yönetimi
KASA HAREKETLERİ Kasa hareketlerini farklı ödeme tipleri üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Kasa giriş/çıkışlarını istenilen döviz cinsi üzerinden yapabilirsiniz.

15 SentezSHOP Satış Noktası Yönetimi
KASA RAPOR Kasa hareketlerini günlük kasa raporları ile özet ve detaylı olarak takip edebilir, kasa giriş/çıkışlarını döviz cinsi ve ödeme tipi dağılımında görebilirsiniz.

16 CRM Müşteri İlişkileri Yönetimi
SentezSHOP Satış Noktası Yönetimi CRM Müşteri İlişkileri Yönetimi

17 SentezSHOP Satış Noktası Yönetimi
CARİ HESAP Müşteri ödemelerinin gecikmesi durumunda, anında kefil bilgilerine ulaşabilirsiniz. Müşterilerinize ait bilgileri detaylı olarak takip edebilirsiniz. Müşterilerinizin özel günlerini (Doğum günü, evlilik yıldönümü v.b.) takip edebilir, kutlama mesajlarınızı yada SMS ile otomatik olarak gönderebilirsiniz. Müşterilerinizin borç durumlarını detaylı olarak takip edebilir, müşteriye ait alışveriş istatistikleri alabilirsiniz.

18 SentezSHOP Satış Noktası Yönetimi
MÜŞTERİ TARİHÇESİ Müşteri tarihçesi sayesinde müşterinizin daha önce ne zaman geldiği ve hangi ürünleri tercih ettiği konusunda bilgi alabilirsiniz.

19 Müşteri Sipariş Yönetimi
SentezSHOP Satış Noktası Yönetimi Müşteri Sipariş Yönetimi

20 SentezSHOP Satış Noktası Yönetimi
MÜŞTERİ SAİPARİŞ Müşteri siparişlerini detaylı olarak takip edebilirsiniz. Sipariş anında ürün resimlerine ve ürün bilgilerine kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Sipariş girişlerinde temrin tarihi belirterek, sipariş teslimatında meydana gelebilecek olası gecikmeleri engelleyebilirsiniz.

21 Satın Alma Sipariş Yönetimi
SentezSHOP Satış Noktası Yönetimi Satın Alma Sipariş Yönetimi SATIN ALMA SİPARİŞLERİNİZİ SİPARİŞ TALEP VE SİPARİŞ ONAY OLMAK ÜZERE İKİ AŞAMALI TAKİP EDEBİLİR, İSTENEN DÖVİZ CİNSİ VE TL BAZINDA VEREBİLİRSİNİZ.

22 SentezSHOP Satış Noktası Yönetimi
SATIN ALMA Kritik stok miktarı altına düşen stoklarınızı takip edebilir ve bu stokların siparişlerini verebilirsiniz. Satın alma siparişlerinize istediğiniz bazda detaylı bilgi girişleri yapabilir, nümerik ve alfa nümerik özel kodlar tanımlayarak tüm detaylı ve kümülatif raporları alabilirsiniz.

23 SentezSHOP Satış Noktası Yönetimi
Stok Yönetimi

24 SentezSHOP Satış Noktası Yönetimi
STOK KARTLARI Merkez ambar ve diğer ambarlardaki stok durumlarını takip edebilirsiniz. Ay bazında toplam alış/satış miktar ve tutarlarını takip edebilirsiniz. Ürünlerinizi detaylı olarak tanımlayabilirsiniz. Stoklarınızı renk/ beden bazında takip edebilirsiniz. Stoklarınıza ait özel fiyatlandırma yapabilirsiniz. Depo bazında toplam giriş/çıkış miktarı ve kalan stok durumunu takip edebilirsiniz.

25 SentezSHOP Satış Noktası Yönetimi
STOK İŞLEMLERİ Ürünlerinize model, renk, beden ve sezon bazında barkot tanımlayabilirsiniz. Hareket gören veya hareketsiz tüm stokların kodlarını değiştirebilir, kart bilgilerini şirketten – şirkete veya aynı şirket içinde kopyalayabilirsiniz.

26 SentezSHOP Satış Noktası Yönetimi
STOK DURUM FİŞİ Sayım işlemlerini kolaylıkla yapabilir, sayım işlemleri sırasında çıkan eksik yada fazla ürünleri, ekran üzerinde farklı renklerde pratik bir şekilde takip edebilirsiniz.

27 SentezSHOP Satış Noktası Yönetimi
Fatura

28 İRSALİYEDE FATURA OLUŞTURMA
SentezSHOP Satış Noktası Yönetimi İRSALİYEDE FATURA OLUŞTURMA Faturalarınıza otomatik olarak belge numarası verebilir, belge numarası kontrolü sayesinde mükerrer kayıt girişlerini engelleyebilirsiniz. İşlenen irsaliyeler doğrultusunda, otomatik olarak irsaliyeden fatura oluşturabilir, tek fatura üzerinde birden fazla irsaliyeyi faturalaştırabilirsiniz. Tüm alış ve satış faturalarınızın TL ve istenen döviz cinsi bazında girişlerini yapabilirsiniz.

29 SentezSHOP Satış Noktası Yönetimi
Cari Hesaplar

30 SentezSHOP Satış Noktası Yönetimi
CARİ HESAP KARTI Cari hesap kartlarına alfa nümerik ve nümerik özel kodlar tanımlayabilir, bu bazda detaylı ve kümülatif raporlar alabilirsiniz. Cari hesaplara risk limiti ve vade opsiyonu tanımlayarak limit ve vade bazlı işlemler yapabilir, cari hesap risk raporu sayesinde cari hesaplarınızın toplam riskini takip edebilirsiniz.

31 SentezSHOP Satış Noktası Yönetimi
CARİ HESAP EKSTRESİ Cari hesap hareketlerini istenilen filtreye göre listeleyebilirsiniz. Cari hesap ekstresinde borç alacak ve bakiye bilgilerini görebilirsiniz. Ekstreden fişi seçip fiş içeriğini görüntüleyebilirsiniz.

32 SentezSHOP Satış Noktası Yönetimi
CARİ HESAP FİŞLERİ Cari hesap fişlerinize alfa nümerik ve nümerik özel kodlar tanımlayabilir, bu bazda detaylı raporlar alabilirsiniz.

33 CARİ HESAP KARTLARI LİSTESİ
SentezSHOP Satış Noktası Yönetimi CARİ HESAP KARTLARI LİSTESİ Cari hesap kartları listesini istediğiniz bazda özelleştirebilir istediğiniz sütuna göre listeleme yapabilirsiniz.

34 SentezSHOP Satış Noktası Yönetimi
Çek/Senet

35 SentezSHOP Satış Noktası Yönetimi
ÇEK SENET BORDRO Online entegre çalışma özelliği sayesinde girişi yapılan çek/senet hareketlerini cari hesap, muhasebe ve banka modüllerine entegre edebilirsiniz. Çek/Senet tarihçelerini takip edebilir, güncel ve geçmişe dönük raporlar alabilirsiniz. Aynı anda birden fazla çek/senet üzerinde durum değişikliği yapabilirsiniz..

36 SentezSHOP Satış Noktası Yönetimi
PORTFOLYO ÇEK/ SENET Cari hesap ve vade bazında çek/senetlerinizin raporlarını ve istatistiklerini alabilirsiniz. Çek/senet raporlarınızı isteğe bağlı olarak sadece çek veya sadece senet, hem çek hem senet olarak alınan ve verilen bazında alabilirsiniz. Bankaların çek formatına göre kesilen çeklerinizin dökümlerini otomatik alabilirsiniz.

37 SentezSHOP Satış Noktası Yönetimi
Banka

38 SentezSHOP Satış Noktası Yönetimi
BANKA KARTI Bankalar ile ilgili şube, hesap numarası telefon vb. gibi bilgileri tanımlayabilir, tek kart üzerinden bankanın TL ve istenen döviz cinsi bazında girişlerini yapabilirsiniz. Bankalar için yıllık faiz oranlarını, senet ve çek karşılığı kredi oranlarını tanımlayabilir, bu bazda takip yapabilirsiniz. Bankalar ile ilgili kredi marj ve limitleri, verilecek senet ve kullanılabilir kredi bilgilerini tanımlayabilirsiniz.

39 SentezSHOP Satış Noktası Yönetimi
BANKA EKSTRESİ Hesap türüne göre ayrı ve genel toplam olarak bakiye takibini yapabilir, ekstre ve bakiye raporlarını alabilirsiniz.

40 SentezSHOP Satış Noktası Yönetimi
Üretim

41 SentezSHOP Satış Noktası Yönetimi
MAMUL REÇETE KARTI Mamul ve yarı mamul stoklar için istenilen maliyet türüne göre reçeteler oluşturabilirsiniz. Hammadde stoklar için alternatif hammadde ve yarı mamul stoklar için alternatif yarı mamul tanımlaması yapabilirsiniz. Reçete bazında üretim giderleri tanımlayabilirsiniz, gider payını tutar ve maliyet yüzdesine göre hesaplattırabilirsiniz.

42 SentezSHOP Satış Noktası Yönetimi
ÜRETİM FİŞİ Üretim işlemlerinizi reçete bazında veya istenilen tarih aralığında toplu olarak yaptırabilirsiniz.

43 SentezSHOP Satış Noktası Yönetimi
ÜRETİM PLANLAMA FORMU Kendi üretim adetlerinize göre ya da müşteri siparişleriniz doğrultusunda mamul üretiminiz için gereken hammadde ve yarı mamul ihtiyaç planlamanızı oluşturabilirsiniz.


"Satış Noktası Yönetimi" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları