Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

2012 www.prodev.com.tr.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "2012 www.prodev.com.tr."— Sunum transkripti:

1 2012

2 ProStyle – Profesyonellerin Stili
ProStyle kişisel bakım sektöründe hizmet veren kuaför ve güzellik merkezlerinin sistemli ve müşteri odaklı çalışmalarına yardımcı olmak amacıyla hazırlanmış bir paket çözümdür.

3 ProStyle – Profesyonellerin Stili
ProStyle kullanım kolaylığı ve anlaşılırlığı ile hem işletmenizin verimliliğini hem de rekabet gücünü artıracaktır.

4 ProStyle’in firmanıza kattıkları…
Rakiplerinizden farklılaşırsınız. Bilgi bankanızı oluşturursunuz. Müşterilerinizin gözünde marka kalitenizi arttırırsınız. Kampanya veya özel günlerde SMS gönderebilirsiniz Ürünlerinizi kontrol altında tutarsınız. İşletmenizin, şubelerinizin, personellerinizin performanslarını takip edebilirsiniz. Toplam Kalitenizi Ölçebilirisiniz. Müşteri Sadakatini Geliştirirsiniz.

5 ProStyle’in Özellikleri…
Detaylı Müşteri Bilgileri ve Finans Takibi Müşteri kartında detaylı kişisel bilgilerin yanı sıra müşterinin satın aldığı ürün ve hizmetleri inceleyebilirsiniz. Finansal takip yapabilirsiniz Müşteri Sadakat Kartı Manyetik kart okuyuculu sistem sayesinde müşterilerinize markanızın logusu bulunan üyelik kartları verebilir, müşterilerinize kazandıracağınız puanlarla firmanıza olan sadakatlerini arttırabilirsiniz. Hizmet ve Ürün Satışı (Adisyon) Personel bazında hizmet ve ürünlerinizin müşteriye satışını gerçekleştirebilir, ayrı ayrı (nakit ve kredi kartı ödemeleri) ödeme alabilir ve kalan borcu istediğiniz gibi takip edebilirsiniz. Randevu Takibi Randevu ekranında personelinize göre müşterilerinize randevu verebilir ve bu randevular üzerinde sürükle bırak yöntemiyle değişiklikler yapabilirsiniz. Randevusu gelen müşterilerinize SMS gönderebilirsiniz. Herhangi bir güne ait randevuları Excel’e aktarabilir , günlük, 5 günlük, 7 günlük randevu dağılımını tek bir ekranda görebilirsiniz.

6 ProStyle’in Özellikleri…
Ürün Stok Yönetimi (Barkodlu) Firmanızda kullandığınız ve satışını gerçekleştirdiniz ürünlerinizi barkod sistemi sayesinde hızlı ve kolay bir şekilde tanımlayabilir, stok girişlerini yapabilirsiniz. Ürün aldığınız firmaların cari hareketlerini takip edebilir, stok girişleri ve iade edilen ürünlerinizin çıkışını yapabilirsiniz.Minimum, maksimum, ve kritik stok seviye kontrollerini yapabilirsiniz. Kasa – Banka – Gelir Gider Yönetimi Firmanızın kasa, banka, gelir ve gider hareketlerinin girişlerini yapabilir ve firmanızın kâr durumunu görebilirsiniz. İstediğiniz tarih aralığına göre rapor alabilirsiniz. Personel Maaş ve Performans Takibi İstediğiniz tarih aralığında personelinizin hangi hizmeti veya ürünü verdiğini, maaş - avans hareketlerini  firmanıza ne kadar kazandırdığını görebilir ve primini rahatça hesaplayabilirsiniz. Ayrıca personel giriş-çıkış zamanlarını kontrol edebilirsiniz.

7 ProStyle’in Özellikleri…
Online Adisyon İzleme Penceresiyle aktif adisyonlar ve yapılan işlemler kolay ve hızlı olarak izleyebilirsiniz. Randevu işlemleri ekranı ile aylık, haftalık ve günlük olarak randevu takibi yapabilirsiniz.

8 ProStyle’in Özellikleri…
Yönetici Analiz ekranı sayesinde anlık toplam bilgilerine kolayca ulaşabilirsiniz. Kiosk Desteği Sayesinde Departmanlarda Kolay ve Esnek Kullanım Kullanıcı Bazında Yetkilendirme ve İşlem Takibi Gelişmiş ve Esnek Raporlama Müşteri Memnuniyet Analizi Cari, Stok, Kasa, Banka Takibi Gelişmiş Adisyon Takibi Çoklu Şube Desteği Etkin Analiz İmkanı Barkod Desteği Geriye dönük hareket takibi sayesinde hem müşteri geçmişini analiz edin hem de daha önce yapılan işlemleri tüm detaylarıyla kolayca inceleyin.

9 ProStyle Raporları… Personel performans raporları
Ürün/Hizmet Raporları Personel ciro dağılım raporu Müşteri ciro dağılım raporu Müşteri listesi Müşteri ziyaret analizleri Gün sonu raporu Müşteri - Hizmet analizleri En çok servis yapan personel analizleri En çok,en az yapılan hizmetler analizleri Minimum stok kontrolü Salon, personel performans analizleri

10 ProStyle – Profesyonellerin Stili
Teşekkürler…


"2012 www.prodev.com.tr." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları