Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sipariş Takip Programı

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Sipariş Takip Programı"— Sunum transkripti:

1 Sipariş Takip Programı
“Siparişlerini ve Müşterilerinizi programımızla yorulmadan takip edebileceksiniz.”

2 Programımızla Neler Yapabilirsiniz ?
Müşterilerinizi bir kez kayıt ettikten sonra sipariş için arayan müşterinin bütün bilgileri otomatik önünüze çıkar.Her siparişte isim ve adres almaktan kurtulursunuz. Menünüzü sisteme istediğiniz sırada tanımlayabilir.Müşteri aradığında kısa sürede siparişini girebilirsiniz. Müşteri için adisyon çıktısı alabilirsiniz. Gün sonunda kaç adet sipariş aldınız.Bugünkü ciro nedir? Menü bazında günlük siparişler nelerdir?Çalışanın gün sonu hesabı çıkartılabilir. Müşterilerinize özel günlerde mesaj atabilirsiniz. Müşterilerin geçmişteki siparişlerini takip edebilirsiniz. Günlük,aylık,yıllık sipariş raporlarını alabilirsiniz. Müşteriye her siparişinde puan vererek bonus takibi yapılabilir. Kasanızı daha rahat takip edebilirsiniz.Paket servis personelinin hesabını detaylı takip edebilirsiniz.

3 ÇAĞRI İZLEME EKRANI Arayan Müşterilerin izlendiği ekran.Eğer müşteri kayıtsızsa arayan no ekrana düşüyor saatle birlikte. Kayıtlı müşteriyse müşteri bilgileri,adres ve puan bilgisi ekrana geliyor. Kayıtlı müşteriye tek tıklamayla sipariş girebilirsiniz.

4 MÜŞTERİ KAYDI Müşterilerinizi gruplandırarak kayıt edebilirsiniz.
Bir müşteriye birden fazla numara atıyabilirsiniz.

5 SİPARİŞ ALMA EKRANI Müşterinin vermiş olduğu siparişteki ürünleri seçerek siparişi girebilirsiniz. Müşterinin ödeme şeklini(Ticket,K.Kartı…) girebilirsiniz. Hangi çalışanın sipariş aldığı bilgisini girebilirsiniz. Seçmiş olduğunuz menüye göre otomatik fiyat hesabı çıkartılır.müşteriye adisyon fişi çıkartabilirsiniz.

6 SİPARİŞ SORGULAMA Bugün kaç sipariş alındı.Ne kadar ciro yapıldı.Bunlardan ne kadarı masaya,ne kadarı paket servis yapıldı. Alınan siparişleri ödeme şekline göre ve personele göre ayırt edebiliriz.

7 ÜRÜN BAZINDA SİPARİŞ SORGULAMA
Menü bazında siparişleri detaylı takip edebilirsiniz.Örn.bugün kaç pizza siparişi vardı.kaç ayran tüketildi.

8 MESAJ GÖNDERME Programdan istediğinizde istediğiniz kişiye yada toplu sms atabilirsiniz.

9 KASA TAKİBİ Siparişten gelen ödemelerinizi kasaya atıyor.Gün içinde yapmış olduğunuz giderleri sisteme kayıt edip kasadaki bakiyenizi görebiliyorsunuz

10 ADİSYON FİŞİ VE SİPARİŞ RAPORLARI

11 ONLİNE SİPARİŞ SORGULAMA
Sipariş durumunu fiyatını internetten müşteri takip edebilir.İnternetten sipariş verilebilir.

12 SİSTEMİN ÇALIŞMASI İÇİN GEREKLİ DONANIMLAR
Caller İd Cihazı-Telefon hatlarından gelen numaraları bilgisayara akarmak için gerekli cihaz Bilgisayar-p4 işlemcinin üstünde usbleri çalışan herhangi bir bilgisayar Termal Yazıcı-Adisyon fişi çıkarmak için gerekli yazıcı

13 ZAMAN AYIRDIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ
ZAMAN AYIRDIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ. Daha Fazla bilgi edinmek için


"Sipariş Takip Programı" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları