Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

MILLENIUM MARKETING SUNUMU

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "MILLENIUM MARKETING SUNUMU"— Sunum transkripti:

1 MILLENIUM MARKETING SUNUMU
ŞAHİN YAZILIM MILLENIUM MARKETING SUNUMU HAZIRLAYAN ve SUNAN: HÜLYA KAPISIZ

2 İnternetin Olduğu Her Yer Ofisiniz !
Herhangi bir kuruluma gerek duymadan kullanıcı adınız ve şifrenizle internetin olduğu her yerden programı kullanabilirsiniz. Hoşgeldiniz. Sizlere millenium marketing programının yeni versiyonundaki değişiklikleri ve yenilikleri anlatacağım. Millenium marketing yeni versiyonu ile birlikte client-server yapısından uzaklaşıp artık tamamen web üzerinden hizmet vermeye başlayacaktır. Böylece sadece ofisde değil, evde, cafede, internetin olduğu her ortamda stoklarınızı takip edebilecek, satışlarınızı kontrol edebileceksiniz.

3 Şimdi ise Millenium marketing Programı web e taşındı
Şimdi ise Millenium marketing Programı web e taşındı. Yine database i kurduğumuz bir server makine var. Fakat client makine aynı ağda olmasa bile programı kullanabilir. Üstelik herhangi bir program kurmadan herhangi bir ayar yapmadan.

4 Şimdi ise Millenium marketing Programı web e taşındı
Şimdi ise Millenium marketing Programı web e taşındı. Yine database i kurduğumuz bir server makine var. Fakat client makine aynı ağda olmasa bile programı kullanabilir. Üstelik herhangi bir program kurmadan herhangi bir ayar yapmadan.

5 Şimdi ise Millenium marketing Programı web e taşındı
Şimdi ise Millenium marketing Programı web e taşındı. Yine database i kurduğumuz bir server makine var. Fakat client makine aynı ağda olmasa bile programı kullanabilir. Üstelik herhangi bir program kurmadan herhangi bir ayar yapmadan.

6 Alt yapı çalışmaları Hız : Store procedures, partition table ve triggerlarla rapor sorguları daha da hızlandı. Güvenlik : Kullanıcıların database tarafına erişip değişiklik yapma yetkisi kaldırıldı. Loglama : Hangi kaydın,ne zaman,kaç defa, kim tarafından değiştirildiği mercek altına alındı. Çok kısa database tarafında yaptığımız çalışmalardan bahsedeceğim. Millenium Marketing programının yeni versiyonunu çıkartırken ele aldığımız en önemli kriterlerden birtanesi rapor hızlarıydı. Özellikle stok ve satış raporlarında. Bunun için kayda değer araştırmalar yaptık,oracle dan destek aldık..yaptığımız çalışmaların sonucunda raporların %80 daha da hızlandığını gördük. Database tarafında yaptığımız diğer bir çalışma güvenlik ile ilgiliydi. Programda açtığımız kullanıcıların database tarafında yetkilerini sınırlandırdık. Şimdiye kadar olmadı ama bundan sonra da herhangi bir kullanıcı database e bağlanıp herhangi bir tabloyu kesinlikle silemeyecek. Bir de databasedeki bütün tablolar üzerinde loglama işlemi için çalıştık. Loglama ne demek? Diyelim ki siz bir stok kartı açtınız, bir kullanıcı kdvsini değiştirdi, diğer bir kullanıcı markasını değiştirdi. Hatta bir başka kullanıcı da bu stok kartını sildi. Açtığınız stok kartının database tarafındaki tüm hareketlerini raporlayabileceğiniz gibi, bu stok kartını teknik destek ile sisteme tekrar ilk hali ile döndürebilirsiniz.

7 Yeni Yıl Yeni Başlangıç !
Stok ve cari devirler otomatik yapılacak. İrsaliye,fatura vb. gibi modüllerde kayıt numaraları yenilenecek. Personel Bordro Parametreleri ve Sigorta Prim Oranları aktarılacak. Şimdi Program tarafına geçelim. Yeni yıl açma modülü ile,stok ve cari devirler yapılacak, irsaliye fatura gibi modüllerde kayıt numaraları yenilenecek. Personel Bordro Parametreleri ve Sigorta Prim Oranları yeni yıla aktarılacak.

8 Yeni Güne Başlangıç ! “Günlük Döviz Kurları” Merkez Bankasının resmi sitesinden otomatik olarak alınır. Gece otomatik çalışmış olan satış raporları, ilgili kişilerin mail kutularında hazır beklemektedir.

9 Stok Daha Kapsamlı Cari Daha Hızlı Müşteri Kartı Daha Kolay
Arama Motorları ! Stok Daha Kapsamlı Cari Daha Hızlı Müşteri Kartı Daha Kolay Stok lov ekleyelim.

10 Stok Karlılık Analizi Tutarsal Satış Raporu Emtia Özet Bilgileri
Grafik ! Stok Karlılık Analizi Tutarsal Satış Raporu Emtia Özet Bilgileri Stok lov ekleyelim.

11 Artık Sipariş Vermek Çok Kolay !
Otomatik Sipariş Planlaması yaparak sipariş, sevk ve iadeler hazırlıyor ve sizin istediğiniz zamanda karşınıza hazır olarak çıkıyor. Otomatik sipariş,iade,sevkin çalışması için önce firma gruplarını ve ana depoya bağlı mağazaları belirtmem lazım. Bunları belirttikten sonra otomatik sipariş parametrelerini girmem lazım.Program hergün bakacak öneri siparişi çalıştıracak.

12 Artık Sipariş Vermek Çok Kolay !
ANA DEPO MAĞAZA DEPO 1 A Ürünü ihtiyaç : 60 A Ürünü Son Stok : 20 MAĞAZA DEPO 2 A Ürünü ihtiyaç : 80 Otomatik sipariş,iade,sevkin çalışması için önce firma gruplarını ve ana depoya bağlı mağazaları belirtmem lazım. Bunları belirttikten sonra otomatik sipariş parametrelerini girmem lazım.Program hergün bakacak öneri siparişi çalıştıracak. MAĞAZA DEPO 3 A Ürünü Fazlalık : 30

13 Barkoda Özel Fiyat ! Yeni stok kartı açmanıza gerek yok.
Mağaza bazlı yapabilirsiniz. Belirtilen tarih aralığında seçtiğiniz barkodlarda fiyat değişikliği yapabilirsiniz.

14 Bir Yıllık Satınalma Planlaması !
Ürün Alma Şartları Alınacak Hizmet Bedelleri Ciro Primleri Firmalarla yıllık anlaşılır. Biz sizlerle şu ürünlerle çalışacağız. Mesela temizlik ürünleri ile. Ürünleri satıcı firmanın istediğin yere koymak için gondol bedeli alınıyor. Yani bu gondol bedeline hizmet bedeli deniliyor. Bu fiyatlar yere göre belirleniyor. Mesela kasanın hemen yanına koyarsan yıllık 500 dolar ödeyeceksin. Market mesela diyor ki bu yıl her ay insert dergisi yayınlayacağım. Firma ne kadar katılacaksa dergi başına 500 dolara mesela anlaşıyorlar. İnsert bedeli. Bir süre sonra patron herkesden aldık mı hizmet bedelini diyor. Satıcı firma diyor ki mesela yeni bir ürünüm çıktı.yeni ürün giriş için sen bana para vereceksin diyor. Bedel yok:3 ay eleman verecek. Sabit bedel: hizmet faturası kesilecek. Satışa göre hizmet bedeli dönüşü : hizmet bedelinin %5 oranında fatura edilmesi Bu hizmet bedelinden bu cariye muhtelif fatura kesildikçe gerçekleşen hizmet bedeli güncelleniyor.

15 Fiyat Farkı ! Oluşan fiyat farklarının otomatik kesilmesi ile manüel takipteki zorluklardan ve mükerrer fiyat farklarından kurtulmuş olacaksınız.

16 Stok Fiyat Aktivitesi ! Fiyat aktivite uygulaması ile satın almada sipariş vermeniz kolaylaşacak ve satış için tekrar tekrar fiyat sirküsü yapmaktan kurtulacaksınız.

17 Maliyetlendirme ! İmha, fire ve zayiat, gider merkezine sevk ve depolar arası sevklerde ay kapatma işlemi ile satılan malın maliyeti daha doğru bir şekilde hesaplanacak. Ay içerisindeki bu hareketler kayıt anında değil, ay sonunda fiyatlanacak ve muhasebeleşecektir.

18 Evrak Tarama ! Fatura Evraklarınızı tarayıcı ile Çek tarayıp, sisteme
Senet kaydedebilirsiniz. Personel Evrakları

19 Otomatik Kalifikasyon & Üretim !
Stok Kartındaki imalat kodu Kalifikasyon & Üretim Reçetesi Dönem Sonu Sayım Bu işlemlerden sonra satışa ve diğer hareketlere bakarak kalifikasyon&üretim hareketlerini program ay sonunda otomatik yapacaktır.

20 Müşteri Kartı Uygulamaları !
Puan kazandırma Farklı fiyattan satış Karta göre indirim Kredili Satış Taksitlendirme Bunun için kasadaki programda da bu özelliklerin olması lazım. Genel para puan parametreleri, + para puan Satış fiyatı 2,3,4 MÜŞTERİ KARTINDAKİ ALIŞ FİYAT KODU Karttaki indirim oranı Kredili satış: o müşterinin kartı farklı olması lazım.Cari kart işaretli olacak,müşteri numarası olacak.şirket genel parametrelerinde ödeme türünü veresi ya da kredili satış seçilmesi lazım. Taksitli satış: ödeme tipi taksit tanımları

21 SMS gönderme ! Müşterilerinize toplu olarak mesaj atabilirsiniz. Böylece onları indirimler ve kampanyalar hakkında bilgilendirebilirsiniz.

22 Rapor Formatları ! PDF WORD Bütün raporları istediğiniz
EXCEL formatta alabilirsiniz. XML İster mail atın,ister web TEXT sitenizde yayınlayın. HTML MAİL

23 Satış Raporlarının Mail Atılması !
Satışlarınız ister online ister offline alınsın, satışlar alındıktan sonra girilen parametrelere göre satış raporları ile ilgili mail adreslerine otomatik olarak pdf formatında iletilecektir. Stok lov ekleyelim.

24 FlexReport (Serbest Raporlama) !
Sizin istediğiniz alanlar, Sizin istediğiniz görüntü, Sizin istediğiniz format …..

25 Millenium Mobile ! Sayım Sipariş Mal kabul İrsaliye Gelen İrsaliye
Barkod basımı Fiyat gör Offline dosya işlemleri

26 BİZİ DİNLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER


"MILLENIUM MARKETING SUNUMU" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları