Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Satis@anahtarcozum.com.tr / Tel: (216) 574 86 74 Ayrıntılı bilgi için lütfen bize ulaşınız. satis@anahtarcozum.com.tr / Tel: (216) 574 86 74.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Satis@anahtarcozum.com.tr / Tel: (216) 574 86 74 Ayrıntılı bilgi için lütfen bize ulaşınız. satis@anahtarcozum.com.tr / Tel: (216) 574 86 74."— Sunum transkripti:

1 satis@anahtarcozum.com.tr / Tel: (216) 574 86 74
Ayrıntılı bilgi için lütfen bize ulaşınız. / Tel: (216)

2

3 satis@anahtarcozum.com.tr / Tel: (216) 574 86 74
Ayrıntılı bilgi için lütfen bize ulaşınız. / Tel: (216)

4 SETCRM TEMEL ÖZELLİKLERİ
Web tabanlı uygulama olduğu için IE veya herhangi bir tarayıcı ile programı kullanmak yeterlidir. Sunucu için herhangi bir ek yazılım veya lisans gerektirmez. (IIS ve Frame work yeterlidir) Şablonlar için MS word kullanır, tasarım için yazılım bilgisine ihtiyaç yoktur. MS outlook ile entegre ekranları sizin çalıştığınız gibi çalışır. İstenilen formatta mailing yapabilir, bunun için SMTP server veya POP3 kullanır. Faks server entegrasyonu vardır.

5

6 SETCRM TEMEL ÖZELLİKLERİ
Her noktada EXCEL ile bilgi (alış/verişi) yapabilir. Digital ve Analog telefon santralleri ile Çağrı merkezi entegrasyonu vardır. SetCRM Editör ünü kullanarak, yazılım kod bilgisi gerektirmeden Elektronik form tasarımı imkanı sağlar. Şirket içindeki tüm görev, randevu ve toplantıları tek merkezden yönetip izleyebilirisiniz. Şirket içinde giden ve gelen tüm gönderileri takip eder. Şirket Araç ve envanter takibini yapar Müşteri ve Fırsat Firma analizlerini ayrı ayrı yapar Ayrıntılı bilgi için lütfen bize ulaşınız. / Tel: (216)

7

8 SETCRM TEMEL ÖZELLİKLERİ
Çok gelişmiş teklif takip yönetimi ile en karmaşık teklifleri dahi çok kısa sürede hazırlar İstenildiği taktirde revizyon veya alternatif ürün teklifleri verilip çapraz raporlar alınabilir. Teklif verilirken brüt maliyet anında hesaplanabilir. Her Ürün için istenildiği kadar alış ve satış fiyatı tanımlanabilir. Satıcı, ürün, müşteri, ödeme türü bazında indirim tanımlanabilir. Siparişler EXCEL den ürün adı, barkod veya açıklama ya göre sisteme aktarılabilir. Yüzlerce satır sipariş çok kısa sürede CRM aktarılabilir. Ürün fiyatları hangi para biriminden olursa olsun, teklif para birimine çevrilebilir. Çok kapsamlı ve karmaşık mühendislik teklifleri kısa sürede grup ve alt grup bazında hazırlanır

9

10 SETCRM TEMEL ÖZELLİKLERİ
Her noktada LOGO ile tam entegrasyon vardır. Sözleşme ve kampanyaları takip edip değişik sürelerde görev ve mail oluşturur. (sözleşme süre bitimine yakın veya 1 hafta kalınca ilgililere mail atar,her ay sözleşmelere bağlı ödemeler veya tahsilatlar ile ilgili otomatik ödeme veya tahsilat emi oluşturur) Şirket içinde ve şirket dışında ki tüm aktiviteler için görev oluşturup takip eder. Çok gelişmiş proje yönetimi ile projelerin her noktasında karlılık ve maliyet analizi yapılabilinir. Satın alma aşamalarını ve satın alma maliyetlerini kolayca takip edilebilinir. Ayrıntılı bilgi için lütfen bize ulaşınız. / Tel: (216)

11

12 SETCRM TEMEL ÖZELLİKLERİ
Kampanyalardan geriye dönük maliyet hesaplamalarını ürün serino bazlı takip edebilir. Böylece gerçek ürün maliyetleri hesaplanabilir. Çok gelişmiş ürün ve Stok Yönetim sistemi ile Stok takibi ve yönetimi yapılabilir, bunun için PDA lerde çalışan modül mevcuttur, bunun için ayrıca bir yazılıma ihtiyaç yoktur. Stok takibi BARKOD, SERINO, LOT NO VE ÜRETİM TARİHİ bazlı takip edilebilir. Karma koli veya paket oluşturulabilir. E-form editörü ile istediğiniz formları SetCRM üzerinden oluşturup takip edebilirsiniz. Ayrıntılı bilgi için lütfen bize ulaşınız. / Tel: (216)

13

14 SETCRM TEMEL ÖZELLİKLERİ
Geliştirilmiş akıllı Servis yönetim sistemi ile en karmaşık servis yönetimlerini kısa sürede kontrol altına alır. Çağrı merkezleri ile entegre çalışabilir. Tanımlanan iş istasyonları ve ürün reçeteleri ile üretim süreçleri takip edilebilir. Malzeme ihtiyaç planlaması yapılabilir. Üretilen ürünlerin içerdiği alt ürünlerin seri no ları takip edilebilir. Periyodik bakımları sistematik olarak hesaplayıp zamanı gelince ilgili kişileri mail ile bilgilendirir. İstenilen ürünleri belirli sürelerde rezerv edebilir, rezerv süreleri bitince ilgili kişilere bilgi maili gönderir.

15

16 SETCRM TEMEL ÖZELLİKLERİ
Şirketteki tüm elektronik dokümanları tek noktadan yönetir. Personel sicil ve izin işlemlerini takip eder. SetCRM ile entegre çalışan BAYITEK modülü ile Bayi yönetim, denetim ve bilgilendirme işlemleri tek noktadan yürütülebilir. Tek kaynaktan B2B yönetilebilir. Geliştirilmiş yönetim paneli ile her noktada kullanıcı bazlı yetkilendirme yapabilir. MS Reporting Service ile istenilen raporları rahatlıkla hazırlar. Sistemde oluşan tüm operasyonları LOG dosyalarında saklar. Ayrıntılı bilgi için lütfen bize ulaşınız. / Tel: (216)

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

32

33

34

35

36

37

38

39

40 SERVİS TAKİP EKRANI

41

42

43 DETAYLI AÇIKLAMA VE DEMO YA GİRMEK İÇİN
DEMO SETCRM seçip Kullanıcı adı : test Şifre : test girebilirsiniz

44

45 satis@anahtarcozum.com.tr / Tel: (216) 574 86 74
Ayrıntılı bilgi için lütfen bize ulaşınız. / Tel: (216)


"Satis@anahtarcozum.com.tr / Tel: (216) 574 86 74 Ayrıntılı bilgi için lütfen bize ulaşınız. satis@anahtarcozum.com.tr / Tel: (216) 574 86 74." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları