Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Restaurant Yönetim Sistemi

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Restaurant Yönetim Sistemi"— Sunum transkripti:

1 Restaurant Yönetim Sistemi
SentezREST Restaurant Yönetim Sistemi

2 SentezYarn İplik Üretim Takip Sistemi
ÖN MALİYET FORMU İpliğe ait proforma maliyet çalışmalarını müşteri ve renk bazında detaylı olarak çalıştırabilirsiniz. Farklı döviz cinslerini aynı çalışma içerisinde takip edebilirsiniz.

3 TOPLU ÖN MALİYET GÜNCELLEME
SentezYarn İplik Üretim Takip Sistemi TOPLU ÖN MALİYET GÜNCELLEME Kur, hammadde maliyeti veya işçilik fiyatlarındaki değişim gibi maliyetlere etki eden faktörleri maliyet çalışmalarına otomatik olarak aktararak maliyet çalışmalarının güncellenmesini sağlayabilirsiniz.

4 SentezYarn İplik Üretim Takip Sistemi
SİPARİŞ FİŞİ Müşterilerinize ait siparişleri tüm detayları ile takip edebilir ve bunların dökümlerini alabilirsiniz.

5 SİPARİŞ/TALİMAT OLUŞTURMA
SentezYarn İplik Üretim Takip Sistemi SİPARİŞ/TALİMAT OLUŞTURMA Müşteri siparişleri üzerinden otomatik satın alma siparişi ve fason talimatları oluşturabilir ve bunlara ait dökümler alabilirsiniz. Bu siparişe ait tüm üretim talimatları tek ekrandan gerçekleştirilmiş olur.

6 SİPARİŞ ANALİZ OLUŞTURMA
SentezYarn İplik Üretim Takip Sistemi SİPARİŞ ANALİZ OLUŞTURMA OLAP küpleri yardımıyla siparişlerinize ait detaylı analizler yapabilir bunları grafik olarak takip edebilirsiniz.

7 SentezYarn İplik Üretim Takip Sistemi
HAMMADDE GİRİŞİ Müşterilerinize ait hammaddelerin depo girişlerini detaylı olarak gerçekleştirebilirsiniz. Girişlere ait irsaliye belge numarası ,müşteri parti numarasını takip edebilirsiniz.

8 HAMMADDE İHTİYAÇ PLANLAMA TABLOSU
SentezYarn İplik Üretim Takip Sistemi HAMMADDE İHTİYAÇ PLANLAMA TABLOSU İpliğe ait reçete bilgileri sayesinde otomatik olarak hammadde ihtiyaç bilgilerini hesaplatabilir ihtiyaca göre satın alma sipariş oluşturabilirsiniz.

9 HAMMADDE SİPARİŞ FORMU
SentezYarn İplik Üretim Takip Sistemi HAMMADDE SİPARİŞ FORMU Müşteri siparişlerine ait hammadde ihtiyaçlarını ve bunlara ait depo durumlarını tek bir ekranda takip ederek ihtiyaç tespit edebilenler için otomatik satın alma siparişi oluşturulmasını sağlayabilirsiniz.

10 SentezYarn İplik Üretim Takip Sistemi
STOK FİŞİ Depo hareketleri üzerinde partilere ait tahsisleri gerçekleştirebilir, tarihçe ve maliyetlerin oluşmasını sağlayabilirsiniz.

11 SentezYarn İplik Üretim Takip Sistemi
MİKTAR DAĞILIMI Stokların varyantlı olarak depo takibini sağlayabilirsiniz.

12 SentezYarn İplik Üretim Takip Sistemi
SERİ KARTLARI Detaylı seri (top) kartları tanımlayabilirsiniz.Serilere ait barkotlu etiketler oluşturulabilmekte ve bu etiketler ile sevkiyat işlemleri yapılabilmektedir.

13 PARTİ SERİ BİLGİLERİ FORMU
SentezYarn İplik Üretim Takip Sistemi PARTİ SERİ BİLGİLERİ FORMU İş emrine ait seriler tek ekranda takip edilebilir ve bu ekran üzerinden tüm detay işlemler (etiket basımı, paketlemeci vb.) yapılabilmektedir. Terazi bağlantısı ile ağırlık bilgisi terazi üzerinden otomatik olarak alınabilmektedir.

14 SentezYarn İplik Üretim Takip Sistemi
İŞ EMRİ KARTI Detaylı olarak iş emri kartları oluşturabilirsiniz. İş emrinde her iplik için detaylı ve farklı (barkotlu veya barkotsuz) refakat kartları basabilirsiniz. Kartları tanımladığınız üretim tiplerine göre açarak istatistiki raporlar alabilir ve planlama ekranlarında farklı renkler ile takip kolaylığı saylayabilirsiniz.

15 PARTİ HAREKETLERİ KONTROL FORMU
SentezYarn İplik Üretim Takip Sistemi PARTİ HAREKETLERİ KONTROL FORMU Tek ekran üzerinde açık/kapalı tüm iş emirlerini ve bunlara ait detaylı bilgileri takip edebilirsiniz.

16 SentezYarn İplik Üretim Takip Sistemi
KAYIP ZAMAN GİRİŞLERİ Makinelerinize ait kayıp zaman bilgilerinizi detaylı takip edebilirsiniz.

17 SentezYarn İplik Üretim Takip Sistemi
ÜRETİM DURUMU Tek ekran üzerinde makine parkurundaki makinelere ait üretim ve planlama hareketlerini takip edebilirsiniz.

18 SentezYarn İplik Üretim Takip Sistemi
PLANLAMA LİSTESİ Planlama listesi üzerinden planlaması yapılacak partileri ve ilgili makinelerin mevcut durumlarını takip edebilir liste üzerinde otomatik olarak planlama yapabilirsiniz.

19 AYLIK PLANLAMA TABLOSU
SentezYarn İplik Üretim Takip Sistemi AYLIK PLANLAMA TABLOSU Tek ekran üzerinde makine parkurlarındaki makinelerin üretim ve planlama bilgilerini aylık olarak takip edebilirsiniz.

20 ÜRETİM BARKOD GİRİŞLERİ
SentezYarn İplik Üretim Takip Sistemi ÜRETİM BARKOD GİRİŞLERİ İşletme içerisindeki üretim hareketlerini barkot yardımıyla sisteminize otomatik olarak aktarabilirsiniz. İstediğiniz işlemin çıkışında etiket veya formlar basabilirsiniz..

21 OTOMATİK HAMMADDE SARFİYATI
SentezYarn İplik Üretim Takip Sistemi OTOMATİK HAMMADDE SARFİYATI Üretime ait hammadde sarfiyatlarını toplu olarak otomatik gerçekleştirebilirsiniz.

22 SentezYarn İplik Üretim Takip Sistemi
SİPARİŞ TARİHÇESİ Üretimin herhangi bir aşamasında siparişe ait tarihçe bilgilerine ulaşabilir üretim safhalarına ve maliyetini takip edebilirsiniz..

23 SentezYarn İplik Üretim Takip Sistemi
FASONCU TAKİP FORMU Siparişlere ait fason hareketlerini tek ekran üzerinde detaylı ( durumu,miktarlar, fire vb.) olarak takip edebilirsiniz.

24 İŞLETME ÜRETİM HAREKETLERİ KONTROL FORMU
SentezYarn İplik Üretim Takip Sistemi İŞLETME ÜRETİM HAREKETLERİ KONTROL FORMU Tek ekran üzerinde işletmenize ait tüm stok hareketlerine ulaşabilir istediğiniz bilginin detayına ulaşabilir grafik gösterim yapabilirsiniz.

25 SentezYarn İplik Üretim Takip Sistemi
ÜRETİM ANALİZ KÜPÜ OLAP küpleri yardımıyla işletmelere ait detaylı üretim analizleri yapabilirsiniz.

26 SentezYarn İplik Üretim Takip Sistemi
SEVKİYAT Müşteri siparişleri veya iş emirleri üzerinden otomatik olarak sevkiyat fişlerini oluşturabilir ve bunlara ait detaylı olarak alabilirsiniz.

27 GERÇEK MALİYET TABLOSU
SentezYarn İplik Üretim Takip Sistemi GERÇEK MALİYET TABLOSU Yapılan tahsisler sonucunda iş emri bazında üretimin herhangi bir aşamasında gerçekleşen maliyet değerlerine ulaşabilirsiniz.

28 SentezYarn İplik Üretim Takip Sistemi
CARİ HESAP KARTI Müşterilerinize ve Fasoncularınıza ait detaylı tanımlamalar yapabilirsiniz.

29 KONTROL PANELİ PARAMETRELERİ
SentezYarn İplik Üretim Takip Sistemi KONTROL PANELİ PARAMETRELERİ Kullanıcıların kendilerine ait raporları programa dahil edebilirsiniz.

30 SentezYarn İplik Üretim Takip Sistemi
KONTROL PANELİ Kullanıcıların ihtiyaçları doğrultusunda farklı detaylar içeren raporların tek ekranda online olarak takibini sağlayabilirsiniz.

31 SentezYarn İplik Üretim Takip Sistemi
VERİTABANI SORGUSU İşletmenize ait ihtiyaç duyulan raporları gelişmiş rapor araçları ile üretebilir ve programınıza dahil edebilirsiniz.

32 VERİTABANI ANALİZLERİ
SentezYarn İplik Üretim Takip Sistemi VERİTABANI ANALİZLERİ İşletmenize ait ihtiyaç duyulan raporları gelişmiş rapor araçları ile üretebilir ve programınıza dahil edebilirsiniz.


"Restaurant Yönetim Sistemi" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları