Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Restaurant Yönetim Sistemi

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Restaurant Yönetim Sistemi"— Sunum transkripti:

1 Restaurant Yönetim Sistemi
SentezREST Restaurant Yönetim Sistemi

2 Restaurant Yönetim Sistemi
SentezDYE Tekstil Terbiye Takip Sistemi SentezDYE WEB MODÜLÜ WEB üzerinden müşterilerinizin kendilerine ait bilgileri (iş emirlerine ait üretim bilgileri, ham kumaş irsaliye bilgileri vb.) takip edebilirsiniz. SentezREST Restaurant Yönetim Sistemi

3 SATIN ALMA / SİPARİŞ FİŞİ
SentezDYE Tekstil Terbiye Takip Sistemi SATIN ALMA / SİPARİŞ FİŞİ Müşterilerinize ait siparişleri tüm detayları ile takip edebilir ve bunların dökümlerini alabilirsiniz.

4 SentezDYE Tekstil Terbiye Takip Sistemi
SİPARİŞ ANALİZ KÜPÜ OLAP küpleri yardımıyla siparişlerinize ait detaylı analizler yapabilir bunları grafik olarak takip edebilirsiniz.

5 SentezDYE Tekstil Terbiye Takip Sistemi
HAM KUMAŞ GİRİŞLERİ Müşterilerinize ait ham kumaşların depo girişlerini detaylı olarak gerçekleştirebilirsiniz. Ham kumaşa ait irsaliye belge numarası ,müşteri parti numarasını ve depo içerisindeki raf bilgisini takip edebilirsiniz.

6 SentezDYE Tekstil Terbiye Takip Sistemi
AÇIK İRSALİYE LİSTESİ Müşterinize ait ham kumaş girişlerini, bunların kullanım ve iade miktarlarını detaylı olarak takip edebilir ilgili iş emirlerine tahsis edebilirsiniz.

7 OTOMATİK SİPARİŞ OLUŞTURMA
SentezDYE Tekstil Terbiye Takip Sistemi OTOMATİK SİPARİŞ OLUŞTURMA Depo değerleri kritik stok altında kalan hammaddeler için otomatik olarak satın alma sipariş fişi oluşturulabilmektedir.

8 SATIN ALMA / SİPARİŞ FİŞİ
SentezDYE Tekstil Terbiye Takip Sistemi SATIN ALMA / SİPARİŞ FİŞİ Tedarikçilere hammadde alımları ile ilgili detaylı satın alma sipariş girişleri yapılabilir ve bunlara ait dökümler alınabilmektedir.

9 SentezDYE Tekstil Terbiye Takip Sistemi
STOK FİŞİ Kimyasal ve boyar madde alımlarını gerçekleştirebilirsiniz. Depolar arası transfer yaparak kimyasal depo takibini sağlayabilirsiniz.

10 SentezDYE Tekstil Terbiye Takip Sistemi
SERİ (TOP) KARTLARI Kumaşlara ait detaylı seri (top) kartları tanımlayabilir ve bunlara ait hata girişleri yapılarak kalite değerleri oluşturabilirsiniz. Serilere ait barkotlu etiketler oluşturabilmekte ve bu etiketler ile sevkiyat yapabilmektedir.

11 PARTİ SERİ (TOP) BİLGİLERİ FORMU
SentezDYE Tekstil Terbiye Takip Sistemi PARTİ SERİ (TOP) BİLGİLERİ FORMU İş emrine ait seriler tek ekranda takip edebilir ve bu ekran üzerinden tüm detay işlemler (kalite bilgileri işlenmesi, etiket basımı, kalite kontrolcü ataması vb.) yapabilirsiniz. Terazi bağlantısı ile ağırlık bilgisini terazi üzerinden otomatik olarak alabilirsiniz.

12 LABORATUAR RENK ÇALIŞMALARI
SentezDYE Tekstil Terbiye Takip Sistemi LABORATUAR RENK ÇALIŞMALARI Laboratuar renk atışlarını detaylı olarak takip edebilir. Çalışma içerisinde her atış birbirinden bağımsız olarak detaylı olarak takip edebilir Boya % ve Su değerlerinin otomatik olarak hesaplanmasını sağlayabilirsiniz.

13 LABORATUAR BOYA REÇETESİ
SentezDYE Tekstil Terbiye Takip Sistemi LABORATUAR BOYA REÇETESİ Laboratuar renk reçetelerini detaylı olarak kayıt altına alabilirsiniz. Müşteri bazında yapacağınız reçetelerin başka müşterileriniz için kullanılmasını engelleyebilirsiniz. Aynı reçeteye ait farklı reçete detaylarını aynı renk kodu altında saklayabilirsiniz. Reçete üzerinde orijinal renk seçimi yaparak planlama ve üretim pencerelerinde takibi sağlayabilirsiniz.

14 LABORATUAR BOYA REÇETESİ
SentezDYE Tekstil Terbiye Takip Sistemi LABORATUAR BOYA REÇETESİ Renge ait boyama ve yıkama grafiği belirleyebilir ve işletme reçetesine ve dökümlere bu grafiklerin otomatik olarak aktarılmasını sağlayabilirsiniz.

15 SentezDYE Tekstil Terbiye Takip Sistemi
BOYA REÇETESİ İşletme reçetelerini detaylı olarak takip edebilir. Hazırlanan programlar sayesinde reçetelerin otomatik olarak oluşturulmasını sağlayabilirsiniz. Reçete üzerinden grafikli döküm alabilirsiniz.

16 SentezDYE Tekstil Terbiye Takip Sistemi
BOYA REÇETESİ Reçete üzerine kontinü ve yarı kontinü reçete değerlerini işleyebilir, flote ve ihtiyaç hesaplamaların otomatik olarak yapılmasını sağlayabilirsiniz.

17 SentezDYE Tekstil Terbiye Takip Sistemi
HAMMADDE GİRİŞİ İş emrine ait sınırsız ilave reçete girişi yapabilir bunlara ait ayrı veya toplu dökümler alabilirsiniz. İş emrine ait ilave reçetelerde kullanılan hammaddelerin sarf hareketlerine ve maliyetlere otomatik olarak yansıması sağlanabilir.

18 SentezDYE Tekstil Terbiye Takip Sistemi
İŞ EMRİ (PARTİ) KARTI Detaylı olarak iş emri kartları oluşturabilir. İş emrindeki her kumaş/iplik için detaylı ve farklı (barkotlu ve barkotsuz) refakat kartları basabilirsiniz. Kartları tanımladığınız üretim tiplerine göre açarak istatistiki raporlar alabilir ve planlama ekranlarında farklı renkler ile takip kolaylığı sağlayabilirsiniz.

19 ROUTE KARTI İŞLEM FORMU
SentezDYE Tekstil Terbiye Takip Sistemi ROUTE KARTI İŞLEM FORMU Detaylı route kartları oluşturabilirsiniz.

20 SentezDYE Tekstil Terbiye Takip Sistemi
PARTİ BÖLME FORMU Üretimin herhangi bir aşamasında partileri alt partilere bölebilirsiniz.

21 PARTİ BİRLEŞTİRME (REÇETE)
SentezDYE Tekstil Terbiye Takip Sistemi PARTİ BİRLEŞTİRME (REÇETE) Aynı kazanda boyanacak partileri reçete birleştirme işlemi birleştirerek ortak reçete basımı ve toplu sarf işlemi yapabilirsiniz.

22 PARTİ (İŞ EMRİ) HAREKETLERİ KONTROL FORMU
SentezDYE Tekstil Terbiye Takip Sistemi PARTİ (İŞ EMRİ) HAREKETLERİ KONTROL FORMU Tek ekran üzerinde açık /kapalı tüm iş emirlerini ve bunlara ait detay bilgilerini takip edebilirsiniz.

23 SentezDYE Tekstil Terbiye Takip Sistemi
KALİTE KONTROL FORMU İş emri bazında kalite kontrol bilgilerini detaylı olarak takip edebilirsiniz. Kalite kontrol test çeşitlerini işletmenize göre belirleyebilirsiniz. Sevk edilebilir onayı verilmeyen veya kalite kontrolü yapılmayan iş emirlerinin sevkiyatını engelleyebilirsiniz.

24 SentezDYE Tekstil Terbiye Takip Sistemi
KALİTE KONTROL FORMU İşlemlere ait kalite kontrol değerlerini detaylı olarak detaylı olarak işleyebilirsiniz.

25 SentezDYE Tekstil Terbiye Takip Sistemi
KALİTE KONTROL FORMU İşlem bazında kalite kontrol test bilgileri detaylı olarak işlenebilmektedir. Test kartlarında test metodu ve standart değeri işlenebilmektedir.

26 SentezDYE Tekstil Terbiye Takip Sistemi
KAYIP ZAMAN GİRİŞLERİ Makinelerinize ait kayıp zaman bilgilerinizi detaylı olarak takip edebilirsiniz.

27 SentezDYE Tekstil Terbiye Takip Sistemi
ÜRETİM DURUMU Tek ekran üzerinde makine parkurundaki makinelere ait üretim ve planlama hareketlerini laboratuar rengi veya standart üretim renklerine göre takip edebilirsiniz.

28 GÜNLÜK ÜRETİM PLANLAMA
SentezDYE Tekstil Terbiye Takip Sistemi GÜNLÜK ÜRETİM PLANLAMA Tek ekran üzerinde makine parkurlarındaki makinelerin üretim ve planlama bilgilerini saatlik olarak takip edebilirsiniz.

29 PARTİ ÜRETİM PLANLAMA FORMU
SentezDYE Tekstil Terbiye Takip Sistemi PARTİ ÜRETİM PLANLAMA FORMU Tek ekran üzerinde iş emirlerine ait planlama ve detaylı üretim hareketlerini takip edebilir planlamasına yapılarak işlemleri için ilgili makinelerine otomatik planlama yapabilirsiniz.

30 PLANLAMA LİSTESİ (BOYAMA)
SentezDYE Tekstil Terbiye Takip Sistemi PLANLAMA LİSTESİ (BOYAMA) Planlama listesi üzerinden planlaması yapılarak partileri ve ilgili makinelerin mevcut durumlarını takip edebilir liste üzerinden otomatik olarak planlama yapabilirsiniz.

31 SentezDYE Tekstil Terbiye Takip Sistemi
İŞLETME DURUMU İşletme içerisinde makine parkurlarını tek ekran üzerinde detaylı (üretim,planlama,kayıp zaman,boş) olarak takip edebilir üretimi devam eden makineler için standart çıkış zamanını ekranda takip edebilirsiniz. Tamir partileri iç ve dış olarak ekran üzerinde takip edebilirsiniz.

32 SentezDYE Tekstil Terbiye Takip Sistemi
ÜRETİM TAKİP İşletme içerisindeki üretim hareketlerini manuel olarak detaylı olarak işleyebilir ve bunlara ait detaylı dökümler alabilirsiniz.

33 ÜRETİM BARKOD GİRİŞLERİ
SentezDYE Tekstil Terbiye Takip Sistemi ÜRETİM BARKOD GİRİŞLERİ İşletme içerisindeki üretim hareketlerini barkod yardımıyla sisteminize otomatik aktarabilir istediğiniz işlemin çıkışında etiket veya formlar basabilirsiniz.

34 PARTİ DURUM KONTROL FORMU
SentezDYE Tekstil Terbiye Takip Sistemi PARTİ DURUM KONTROL FORMU İş emrine ait üretim hareketlerini detaylı olarak takip edebilir form üzerinden dökümler alabilirsiniz.

35 SentezDYE Tekstil Terbiye Takip Sistemi
ÜRETİM ANALİZ KÜPÜ OLAP küpleri yardımıyla işletmenize ait detaylı üretim analizleri yapabilirsiniz.

36 SEVKİYAT PLANLAMA LİSTESİ
SentezDYE Tekstil Terbiye Takip Sistemi SEVKİYAT PLANLAMA LİSTESİ Sevkiyat planlama listesi üzerinde sevki düşünülen iş emirleri seçilerek sevk hazırlığı raporları alınabilmektedir.

37 SentezDYE Tekstil Terbiye Takip Sistemi
AÇIK PARTİ LİSTESİ Müşterilerinize ait sevke hazır iş emirlerinin listesi ekrana alınarak istenilen iş emirlerinin sevkiyat fişine aktarılmasını sağlayabilirsiniz. Kombin malların tek başına, kalite kontrol onayı almamış veya son üretim bilgisi işlenmemiş iş emirlerinin sevkiyatını engelleyebilirsiniz.

38 SentezDYE Tekstil Terbiye Takip Sistemi
SEVKİYAT Müşterilerinize ait detaylı sevkiyat fişleri oluşturabilir fiş üzerinde sevk/brüt miktarları ve fire değerlerini takip edebilirsiniz. Sevkiyat fişi üzerinde işlemli veya işlemsiz detaylı döküm alabilirsiniz.

39 SentezDYE Tekstil Terbiye Takip Sistemi
FATURA FİŞİ Sevk irsaliyeleri doğrultusunda, otomatik olarak irsaliyeden paket veya işlem bazında fatura oluşturabilirsiniz. Fatura tutarlarının işlem bazında net miktar veya brüt miktar üzerinden hesaplanmasını sağlayabilirsiniz.

40 SentezDYE Tekstil Terbiye Takip Sistemi
RENK FİYAT TABLOSU Müşterilerinizle yaptığınız renk bazındaki dönemsel fiyat anlaşmalarını işleyebilir fiyatların faturalara otomatik olarak aktarılmasını sağlayabilirsiniz.

41 SentezDYE Tekstil Terbiye Takip Sistemi
İŞLEM FİYAT TABLOSU Müşterilerinizle yaptığınız işlem bazındaki dönemsel fiyat anlaşmalarını işleyebilir fiyatların faturalara otomatik olarak aktarılmasını sağlayabilirsiniz.

42 SentezDYE Tekstil Terbiye Takip Sistemi
BOYAMA FİYAT TABLOSU Müşterilerinizle yaptığınız reçete bazındaki dönemsel fiyat anlaşmalarını işleyebilir fiyatların faturalara otomatik olarak aktarılmasını sağlayabilirsiniz.

43 SentezDYE Tekstil Terbiye Takip Sistemi
ROUTE FİYAT TABLOSU Müşterilerinizle yaptığınız dönemsel paket fiyat anlaşmalarını işleyebilir fiyatların faturalara otomatik olarak aktarılmasını sağlayabilirsiniz.

44 SentezDYE Tekstil Terbiye Takip Sistemi
RENK MALİYET FORMU Laboratuar reçetesine ait detaylı maliyet çalışmaları yapabilirsiniz. Verilen fiyatın fiyat anlaşmasına ve tarihçeye aktarılmasını sağlayabilirsiniz. Maliyet dökümlerinde otomatik kar analizi oluşturulmasını sağlayabilirsiniz.

45 SentezDYE Tekstil Terbiye Takip Sistemi
REÇETE MALİYET FORMU İşletme içerisine ait detaylı maliyet bilgilerinin otomatik olarak oluşmasını sağlayabilirsiniz. Maliyet dökümlerinde kar analizini takip edebilirsiniz.

46 PARTİ – REÇETE MALİYET FORMU
SentezDYE Tekstil Terbiye Takip Sistemi PARTİ – REÇETE MALİYET FORMU İş emrine ait detaylı maliyet bilgilerinin otomatik olarak oluşmasını sağlayabilir ve farklı döviz cinslerine göre maliyet değerlerini takip edebilirsiniz.

47 İŞ EMRİ (PARTİ) REÇETE MALİYET LİSTESİ
SentezDYE Tekstil Terbiye Takip Sistemi İŞ EMRİ (PARTİ) REÇETE MALİYET LİSTESİ İş emirlerine ait maliyet listelerini detaylı (hammadde, genel gider vb.) olarak takip edebilirsiniz.

48 GERÇEK MALİYET TABLOSU
SentezDYE Tekstil Terbiye Takip Sistemi GERÇEK MALİYET TABLOSU Yapılan hareketler sonucunda iş emri bazında üretimin herhangi bir aşamasında gerçekleşen maliyet değerlerine ulaşabilirsiniz.

49 SentezDYE Tekstil Terbiye Takip Sistemi
CARİ HESAP KARTI Müşterilerinize ve Fasoncularınıza ait detaylı tanımlamalar yapabilirsiniz.

50 KONTROL PANELİ PARAMETRELERİ
SentezDYE Tekstil Terbiye Takip Sistemi KONTROL PANELİ PARAMETRELERİ Kullanıcıların kendilerine ait raporları programa dahil edilebilmektedir.

51 SentezDYE Tekstil Terbiye Takip Sistemi
KONTROL PANELİ Kullanıcıların ihtiyaçları doğrultusunda farklı detaylar içeren raporların tek ekranda online olarak takip edilebilmektedir.

52 SentezDYE Tekstil Terbiye Takip Sistemi
VERİTABANI SORGUSU İşletmenize ait ihtiyaç duyulan raporları gelişmiş rapor araçları ile üretebilir ve programınıza dahil edebilirsiniz.

53 VERİTABANI ANALİZLERİ
SentezDYE Tekstil Terbiye Takip Sistemi VERİTABANI ANALİZLERİ İşletmenize ait ihtiyaç duyulan raporları gelişmiş rapor araçları ile üretebilir ve programınıza dahil edebilirsiniz.


"Restaurant Yönetim Sistemi" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları