Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

AVEA SAHA GÜCÜ OTOMASYON PROJESİ

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "AVEA SAHA GÜCÜ OTOMASYON PROJESİ"— Sunum transkripti:

1 AVEA SAHA GÜCÜ OTOMASYON PROJESİ
4/3/2017 AVEA SAHA GÜCÜ OTOMASYON PROJESİ CMT YAZILIM DANIŞMANLIK LTD. ŞTİ.

2 GENEL SİSTEM ÖZELLİKLERİ
4/3/2017 GENEL SİSTEM ÖZELLİKLERİ ASG OTOMASYONU MERKEZ UYGULAMALARI BAYİ WEB UYGULAMASI SAHADA SATIŞ VE SEVK TAKİBİ

3 ASG OTOMASYONU MERKEZ UYGULAMALARI ASG merkezinde, bilgiişlem personelleri için hazırlanan uygulama, kullanıcı adı ve parola ile giriş yapılarak kullanılabilir. program ana menüsünde bulunan ayarlar menüsünden tüm parametre ve tanımlamalar yapılabilir.

4 ASG OTOMASYONU MERKEZ UYGULAMALARI İşlemler menüsünde bulunan uygulamalar ile satın alınan AVEA hatlarının girişi, bayilere sevki yapılabilir. Tüm giriş, çıkış ve transfer işlemleri barkod okuyucu ve el terminalleri ile yapılabilir. Merkezde hat giriş faturalarını, bayi sevk işlemlerini ve sayım benzeri işlemleri el terminalleri ile yapabilirsiniz

5 Merkezde çalışan online rapor kendiliğinden güncellenir.
ASG OTOMASYONU MERKEZ UYGULAMALARI Bayilerin web sayfasından girmiş olduğu satış bilgileri anlık olarak merkezden takip edilebilir. Merkezde çalışan online rapor kendiliğinden güncellendiği için, merkez personeli yeni satışları gözlemleyebilir, Merkezde çalışan online rapor kendiliğinden güncellenir. Merkez personeli yeni satışları gözlemleyebilir. Çift tıklayarak ilgili satış detayları kontrol edilebilir. Eksik bir bilgi var ise bu eksiklik ile ilgili detaylar kaydedilebilir. Bayiler için hazırlanan web sayfasında merkezden onaylanmayan satışlar ve ilgili yorumlar gözlemlenebilir.

6 AVEA ABONE FORMU YAZDIRILABİLİR
ASG OTOMASYONU MERKEZ UYGULAMALARI Webten girilen satış bilgileri ile beraber, sisteme kaydedilen nüfüs cüzdanı, abonelik sözleşmesi ve diğer belgeler, merkezden gözlemlenebilir. Sözkonusu resimlerin çıktıları alınabilir. AVEA ABONE FORMU YAZDIRILABİLİR

7 Avea oanyının verildiği bilgisi bayi web sayfasından takip edilebilir.
ASG OTOMASYONU MERKEZ UYGULAMALARI Bayi satışlarının avea onayının verildiği bilgisi yine merkez uygulamalarından yapılabilir. Avea oanyının verildiği bilgisi bayi web sayfasından takip edilebilir.

8 Her bayi için hedefler girebilirsiniz.
ASG OTOMASYONU MERKEZ UYGULAMALARI Bayi kategorilerine göre ve bayilerin satışını yaptıkları hat türlerine göre kazanılacak prim tutarlarını veya kazanılacak kontör adetlerini tanımlayabilirsiniz. Her bayi için hedefler girebilirsiniz. Bayiler hedeflerini ve hedefe ne kadar yaklaşıldığı gibi detayları kendi web sayfalarından görebilirler.

9 Bayi satış adetlerini takip edebilirsiniz.
ASG OTOMASYONU MERKEZ UYGULAMALARI Bayilerin hakkettikleri pirim tutarlarını ve kontör miktarlarını filtreleyerek raporlayabilirsiniz. Bayi satış adetlerini takip edebilirsiniz.

10 ASG OTOMASYONU BAYİ WEB UYGULAMASI Bayi web uygulaması girişinde her bayi kendilerine ait kullanıcı adı ve parola ile işlem yapılabilir.

11 Hedef ve gerçekleşen grafik görülebilir.
ASG OTOMASYONU BAYİ WEB UYGULAMASI Web sayfasının ana ekranında bayi, kendisine verilen hedefleri başlıklar halinde görebilir. Hedef ve gerçekleşen grafik görülebilir. Bayi bazında verilen hedef sayısı değişebilir. Hedefe oranla ulaşılan rakamlar anlık güncellendiğinden bayi heran kendi durumunu ölçebilir.

12 Bayiler hat satış adetlerini web sayfasından raporlayabilir.
ASG OTOMASYONU BAYİ WEB UYGULAMASI Bayiler hat satış adetlerini web sayfasından raporlayabilir. Satılan hatlardan kazanılan pirim tutarlarını ve kontör adetlerini raporlayabilir. Bu raporlar yıl ve ay seçilerek listelenebilir. Bu sayede geçmiş bilgileri de raporlanabilir. Bayiler cari hesap borç veya alacak bakiyelerini görebilir

13 Satılan hattı sayfada arama bölümünden bulabilir.
ASG OTOMASYONU BAYİ WEB UYGULAMASI Bayi web sayfasında bulunan HAT SATIŞ uygulamasına tıklandığında, bayi elinde bulunan tüm ürünlerin listesine ulaşır. Satılan hattı sayfada arama bölümünden bulabilir. Satılan hat bilgilerinin girişi için satırın sağ tarafında bulunan işlem yap butonuna tıklayarak ilgili satış işlemlerini gerçekleştirebilir.

14 ASG OTOMASYONU BAYİ WEB UYGULAMASI Satılan hatlar için düzenlenen abonelik sözleşmesi ekran üzerinden doldurulabilir. Webten doldurulan Abonelik Sözleşmesinin çıktısı orijinal forma alınabilir. Müşterinin kimlik bilgileri ve benzeri evraklar, taratıldıktan sonra sayfa üzerinden kaydedilebilir.

15 Asg Merkezden girilen uyarı açıklamaları görülebilir.
ASG OTOMASYONU BAYİ WEB UYGULAMASI Webten kaydedilen ve ASG merkezde yapılan kontrollerde eksiklik olduğu tespit edilen satış bilgileri bayi HATALI İŞLEMLER alanında görebilir. Toplam kaç adet hatalı işlemi olduğunu rakamla görebilir. Asg Merkezden girilen uyarı açıklamaları görülebilir. Abone formunda bir eksiklik var ise, aynı ekrandan tamamlanarak tekrar kaydedilebilir.

16 ASG OTOMASYONU BAYİ WEB UYGULAMASI Bayiler, ellerinde bulunan hat envanterini özet olarak görebilirler. Bu sayede her zaman envanter teyidi yapılabilir.

17 Bu raporlar iki tarih aralığı alınabilir.
ASG OTOMASYONU BAYİ WEB UYGULAMASI Bayiler webten girmiş oldukları satışların son durumunun ne olduğunu İşlem Geçmişi alanından kontrol edebilir. Girilen bir satışın ASG merkezden görüldüğü bilgisi, ASG merkez onayını, AVEA onayı ve diğer detaylar seçilerek raporlanabilir. Bu raporlar iki tarih aralığı alınabilir. Her bir kriter seçilerek raporlanabilir.

18 Avea tarafından reddedilen işlemlerin listesi görülebilir.
ASG OTOMASYONU BAYİ WEB UYGULAMASI Avea tarafından reddedilen işlemlerin listesi görülebilir. İşlem yap butonuna tıklandığında detaylara ulaşılabilir. Sil butonu ile bu satış kaydı silinebilir.

19 SAHADA SATIŞ VE SEVK TAKİBİ
ASG OTOMASYONU Saha ekibiniz hat dağıtım işlemlerini el terminalleri ile yapabilir. Sahada bayilerinize fatura ve irsaliye yazdırabilirsiniz. Sahada yapılan işlemler güncelleme özelliği ile anlık güncellenerek, merkezden takip edilebilir.


"AVEA SAHA GÜCÜ OTOMASYON PROJESİ" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları