Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Oransal Kontrol Cihazı RWF 50. Güç artımı göstergesi Ayarlanan değer (yeşil) Okunan değer (kırmızı) Brülör devrede göstergesi Güç azaltma göstergesi 2ci.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Oransal Kontrol Cihazı RWF 50. Güç artımı göstergesi Ayarlanan değer (yeşil) Okunan değer (kırmızı) Brülör devrede göstergesi Güç azaltma göstergesi 2ci."— Sunum transkripti:

1 Oransal Kontrol Cihazı RWF 50

2 Güç artımı göstergesi Ayarlanan değer (yeşil) Okunan değer (kırmızı) Brülör devrede göstergesi Güç azaltma göstergesi 2ci kademe çalışma Bir alt menüye giriş düğmesi Değer arttırma Değeri azaltma Bir üst menüye dönüş düğmesi

3 RWF50’nin arkasında kızaklı sıkıştırma aparatı vardır. Bu aparatı üzerinden çıkardıktan sonra, cihazı yuvanın içinden geçirip aparatı arkadan takarak tırtıklı tırnakları sayesinde sıkıştırmasını kolayca yapabilirsiniz.

4 Arka kısmındaki klemens görüntüsü

5

6

7

8

9

10

11 Elle işletme ESC düğmesine 5 sn basarak oto-manuel, manuel-oto modları arasında geçiş yapabilirsiniz Yukarı ve aşağı ok tuşlarına 5 sn süreyle basarsanız TUNE çalışmaya başlar. TUNE den çıkmak içinde aynı işlemi yapmak gerekir.

12 “tunE” FONKSİYONU RWF50 güç kontrol cihazında ayarlanan parametreler için bir self tuning (kendini ayarlama) fonksiyonu bulunur “tunE". Bu fonksiyon kontrolörün çalışmayı kontrol etmek ve ayarlamak için gerekli parametreleri (Pb1 - rt - dt vb.) bağımsız olarak almasını sağlar. Self-tuning fonksiyonunun doğru çalışması için, çalışma sürecinde ani dalgalanma veya kararsızlık olmaması fakat herhangi bir oynama olmadan sabit değerde kalmaması da önemlidir. İLAVE OLARAK SİSTEMDE PARALEL KAZAN OLMAMALIDIR.

13 “tunE” FONKSİYONU Sistemin “modülasyon” modunda çalışması sırasında "tunE" Kontrol edilen sistemin tepki verme derecesini özel bir prosedüre göre sinyalin pozisyonunda çeşitli değişmeler yaparak test eder. Bir PID veya PI kontrol cihazı için kontrol parametrelerini hesaplama ve hafızaya almak için kontrol edilen sistemin verdiğin tepkiyi karmaşık bir algoritma (işlem süreci) kullanılır (dt = 0 ayarlayın). "tunE" prosedürü gerektiği kadar tekrarlanabilir. “tunE” fonksiyonu güç kontrol cihazı içine yerleştirilmiş bir yazılım fonksiyonudur


"Oransal Kontrol Cihazı RWF 50. Güç artımı göstergesi Ayarlanan değer (yeşil) Okunan değer (kırmızı) Brülör devrede göstergesi Güç azaltma göstergesi 2ci." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları