Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

NOT GİRİŞİ.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "NOT GİRİŞİ."— Sunum transkripti:

1 NOT GİRİŞİ

2 SİSTEME GİRİŞ adresine girdiğinizde kullanıcı adınız ve şifreniz ile sayfaya giriş yapabilirsiniz. Soldaki menülerde not girişini tıklayınız.

3 NOT GİRMEK İÇİN Dersi seçip not girişi tıklayınız.

4 NOT GİRMEK İÇİN Dersin üzerine gelip çift tıkladığınızda dersi alan öğrenciler ve dönem içinde vermiş olduğunuz notlar ekrana gelecektir.

5 NOT GİRİŞİ – ÖĞRENCİ BİLGİLERİ
Öğrenciler hakkında bilgi edinmek için “Öğrenci Bilgileri” tıklanır. Bu ekrandan öğrencinin transkriptini de görüntüleyebilirsiniz.

6 NOT GİRİŞİ Not girişi yaparken sadece harf notlarının girişini yapabilirsiniz.

7 NOT GİRİŞİ – SINAV TANIMLARI
Final notu dışında not girmek için sınav tanımları ekranından yüzde oranları 100 e tamamlanacak şekilde tanımlanır ve bu tanımlamada mutlaka aşağı – yukarı ok tuşları kullanılmalıdır.

8 NOT GİRİŞİ – SINAV TANIMLARI
Sınav tanımlamaları yapıldıktan sonra öğrencilerin dönem içinde aldıkları tüm notları girebilirsiniz. Notlar girildikçe verilen yüzdeler doğrultusunda ortalama hesaplanacaktır.

9 NOT GİRİŞİ Tanımlamalar yapıldıktan sonra Mutlak Not hesaplama tıklandığında harf notları otomatik olarak gelecektir.

10 GEÇİCİ KAYIT Not girişinizi tamamladıktan sonra kaydet ile geçici kaydınızı yapabilirsiniz. Ancak not giriş takvimi bitmeden mutlaka Kesin Kayıt yapılmalıdır. Kaydet tıklandığında yönetmelikte belirtilen aralıklar doğrultusunda ortalamaya göre harf notları otomatik gelir. Not girmediğiniz öğrencilerin notları otomatik “FF” olarak kaydedilecektir.

11 GEÇİCİ KAYIT

12 KESİN KAYIT Not girişi tamamlandıktan sonra, Kesin Kaydet tıklandığında yönetmelikte belirtilen aralıklar doğrultusunda ortalamaya göre harf notları otomatik gelir.

13 KESİN KAYIT Not girişlerinizi tamamladıktan sonra kesin kaydı tıklayınız. Ekrana şifrenizi girmeniz için bir uyarı gelecektir.

14 NOT DÖKÜMÜ ALIMI Kesin kayıt işlemini tamamladıktan sonra not Dökümü otomatik olarak açılacak ve not dökümünü imzalı olarak Öğrenci İşlerine teslim etmeniz gerekecektir.

15 NOT DÖKÜMÜ

16 NOT GİRİŞ EKRANINA DÖNÜŞ
Listeye dönüşü tıklayarak diğer derslerinizin not girişlerine devam edebilirsiniz.


"NOT GİRİŞİ." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları