Erasmus+ Projelerimiz. Okulumuzun Erasmus + Projesi kapsamında yapılan iki ba ş vurusu kabul edilmi ş tir. 2015-2017 tarihli arasında gerçekle ş ecek.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ADIM ADIM TÜRKİYE Yurdumuzu Dolaşırken.
Advertisements

BİRLEŞMİŞ MİLLETLER GENEL MERKEZİNDE EĞİTİM SEMİNERİ
BETT IN LONDON.
GÜMRÜKLER 2023 VİZYONU 1. ARAMA KONFERANSI/ Stratejisi
ERASMUS PROGRAMI ve İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ
Araştırma Görevlilerinin Öğrenci Laboratuvarlarına Katılımı
KÜLTÜR-EDEB İ YAT KULÜBÜ. Kulüp Danı ş man Ö ğ retmenleri Arzu ÜSTÜN Gülçin GÜLER.
SOĞUKÇEŞME SOKAĞI PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Cem Yurtsev Müzik: Enstrümantal BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ .
‘‘ERASMUS+’’ STAJ KONSORSİYUMU
ÜÇ TAŞ OYUNU.
Brüksel.
İKİLİ ANLAŞMALAR (BİLATERAL AGREEMENT).  Erasmus İkili Anlaşması (Bilateral Agreement); İki yüksek öğrenim kurumunun Erasmus programı kapsamında yapmayı.
OKUL TEKNOLOJ İ PLANI. OKULUMUZ PE Ş LER İ NDEN G İ DEB İ LECEK CESARET İ N İ Z VARSA BÜTÜN RÜYALAR GERCEK OLAB İ L İ R.
COMENIUS PROJESİ (hayatboyu ögrenme programi) “LLP” MUĞLA TURGUT REİS LİSESİ.
 DANI Ş MAN Ö Ğ RETMEN DUYGU KÖKSAL KOTAN  ÇALI Ş TIRICI YASEM İ N KOCAMAN.
Master in Advanced European and International Studies.
COMENIUS COMENIUS ÇOKLU OKUL ORTAKLI Ğ I. BOZOK ORTAOKULU.
Trabzon Valiliği koordinasyonunda Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan bu Proje, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından.
SOĞUKÇEŞME SOKAĞI.
Ekinözü Çok Programlı Lisesi Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisinin etkinlikleri, önleyici ve gelişimsel rehberlik hizmeti anlayışı çerçevesinde;
KÜLTÜR-EDEB İ YAT KULÜBÜ. Kulüp Danı ş man Ö ğ retmenleri Arzu ÜSTÜN Gülçin TILFARLIG İ L.
ERASMUS+ ANA EYLEM 1: BİREYLERİN ÖĞRENME HAREKETLİLİĞİ Yükseköğretimde Personel Hareketliliği Harran Üniversitesi AB Ofisi.
OKUL ÖNCESİNDE AİLE KATILIMI
Castilla Vieja Hotel -Otelde Hoşgeldin Yemeği-Palencia
45. ORTAÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI 2014
BİZİM GÖZÜMÜZLE İSTANBUL
Münazara.
ÖZGÜVENLİ GELECEK.  Projenin temel amacı;  Ö ğ rencilerimizi topluma faydalı,çevreye duyarlı,sevgiyi ve saygıyı kendine ilke edinmi ş  Kendine güveni.
Avrupa Birliği Ülkeleri
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ HALK OYUNLARI TOPLULUĞU
YILMAZKÖY ORTAOKULU COMENIUS İÇERİK PROJEN İ N HEDEFLER İ COMENIUS NED İ R ? PROJEN İ N ÖZET İ YILMAZKÖY ORTAOKULU PROJEN İ N ÇIKI Ş NOKTASI.
E Ğİ T İ MDE YEN İ YAKLA Ş IMLAR TANITIM ÇALI Ş TAYI 22 Haziran 2015 Yıldız Kanlıöz Müdür Yardımcısı (iTEC Temsilcisi)
EVC İ L HAYVAN BESLEMEN İ N YET İŞ K İ NLERDE DEPRESYON DÜZEY İ İ LE İ L İŞ K İ S İ N İ N İ NCELENMES İ.
Çoklu Zekâ Kuramının Öğrenme-Öğretme Süreçlerine Yansıması.
Pelin YILMAZ AYAN & Elif BÜYÜKUYSAL
 Konferans, ilim, sanat, hukuk, edebiyat gibi çeşitli konularda bilgi vermek amacıyla yapılan uzun konuşmalardır.  Bir hitap çeşidi olan konferans,
Atık kağıtlardan dünya haritası !. Farklı ülkelerdeki insanların temiz suya eri ş im yüzdelerinin ne oldu ğ unu ara ş tırdık. Atık ka ğ ıtları kullanarak.
X DAMLA SUYU GÖSTERİR IŞIKKENT İLKOKULU. İ lk olarak ö ğ retmenlerimizle birlikte sunum izledik. Neler yapabiliriz hakkında konu ş tuk.
PROGRAM GENEL TANITIMI PROGRAMI. T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI TÜRK ULUSAL AJANSI AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı HAYATBOYUÖĞRENME.
KALİTE ETİKETLERİ VE ÖDÜLLER Ayşe SAYLIK TR Ulusal Destek Servisi.
UNI-SET Toplantı Notları
ADIM ADIM TÜRKİYE BATUHAN ÖZDEM.
Antalya/Muratpaşa SABİHA GÖKÇEN ANAOKULU EFQM KAZANANLAR KONFERANSI ASLI KANBİR OKUL MÜDÜRÜ 24 Şubat 2016 İstanbul Deniz Müzesi.
ERASMUS PROGRAMI Personel Eğitim Alma Hareketliliği Oryantasyonu
ERASMUS PROGRAMI Personel Ders Verme Hareketliliği Oryantasyonu
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 81 İLE 81 AKADEMİK DANIŞMAN PROJESİ 21 AĞUSTOS 2015, KÜTAHYA KÜTAHYA YEREL KALKINMA SİNERJİ TOPLANTISI.
İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü ERASMUS+ Gençlik KA3. Yapılandırılmış Diyalog.
COMENİUS PROGRAMI OKUL ORTAKLIĞI PROJE BİLGİLENDİRME TOPLANTISINA HOŞGELDİNİZ.
SUZAN MEHMET GÖNÇ TİCARET MESLEK LİSESİ 02/09/2013.
2 SANAYİ ALANININ ŞEHİR MERKEZİNE GÖRE KONUMU 3 Kastamonu Belediye Başkanlığı olarak şehirdeki her iki eski sanayi sitesinin şehir yerleşik alanı içerisinde.
Abdulkerim ÇÖMÇE Eskişehir İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ankara – 2 Mayıs 2016.
HAZIRLAYANLAR NAZ ORHAN AYŞE BER İ N ÖZDEM İ R. ÜLKEM İ ZDEK İ DO Ğ AL GÜZELL İ KLER.
İyilik Okulu Projesi Uygulama Süreçleri Dr Cemil Keskin
MATHS: REAL OR FICTION (MATEMATİK: GERÇEK YA DA KURGU)
ADIYAMAN FEVZİ ÇAKMAK İLKÖĞRETİM OKULU “VELİ UYUM” PROJESİ
SOĞUKÇEŞME SOKAĞI PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Cem Yurtsev Müzik: Enstrümantal BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ .
KULA VALİ MUZAFFER ECEMİŞ İ.Ö.O
İLKOKULU 4/D SINIFI VELİ TOPLANTISINA HOŞGELDİNİZ 2 EKİM 2017.
2017 YILI MAVİ BAYRAK ÇEVRE EĞİTİMİ ve BİLİNÇLENDİRME ETKİNLİK DOSYASI
BİLSEM NEDİR? “Bilim ve Sanat Merkezi, okul öncesi eğitim, ilkokul, ortaokul ve lise çağındaki özel yetenekli öğrencilerin bireysel yeteneklerinin farkında.
KOCASİNAN RAM 2016 YILI FAALİYETLERİ
Hazırlayan : Atahan Aybars ERDEM Fatih ALBAYRAK yılında Bursa’da kurulan Oyak Renault Otomobil Fabrikaları, yıllık 360 bin otomobil ve 450 bin motor.
Okul Deneyimi Dersi Eser Çeker (Uz.).
PROJENİN AMACI Milli Eğitimin Temel Amaçlarında ifadesini bulan; beden, zihin, ahlâk, ruh ve duygu bakımlarından dengeli ve sağlıklı şekilde gelişmiş bir.
2018/2019 DÖNEMİ ERASMUS+ STAJ HAREKETLİLİĞİ
DARGEÇİT İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
PROJE YÖNETİM OFİSİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ
E-TWINNING BİLGİLENDİRME SUNUSU
MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM ŞUBESİ
Sunum transkripti:

Erasmus+ Projelerimiz

Okulumuzun Erasmus + Projesi kapsamında yapılan iki ba ş vurusu kabul edilmi ş tir tarihli arasında gerçekle ş ecek “TraditionalTales On Stage” ve ”City Rings” isimli iki farklı proje bünyesinde çalı ş maya ba ş lamı ş bulunmaktayız. ‘’TraditionalTales’’; İ spanya, Polonya, Hırvatistan ve Türkiye olmak üzere’ 4 ülke ortaklı ğ ında, İ spanyol ortaklarımızın koordinatörlü ğ ünde ba ş latılan ve yürütülmekte olan projemizdir. Konumuz olan ‘Geleneksel Masallar’ kapsamında her ülke kendi masallarından birini seçip bu eserin eski ve modernize olmu ş halini dramatize edecektir.

Bu toplantı öncesinde bir pano olu ş turulmu ş ve Nasreddin Hoca, Kelo ğ lan, Hacivat ve Karagöz gibi masal kahramanlarımız hakkında bilgilendirme yapılmı ş tır. Bu çalı ş maların ilk aya ğ ı Kasım 2015 tarihinde di ğ er ülkelerden gelen ö ğ retmenlerin katılımıyla okulumuzda yapılmı ş tır. Sadece ö ğ retmenlerin bulundu ğ u bu ilk toplantıda amaç; projenin ve 2 yıllık i ş leyi ş sürecini detaylı bir ş eklide tartı ş mak ve programlamaktır. Okuldaki toplantılarımızın yanı sıra proje orta ğ ı olan misafirlerimize okulumuzun bölümleri tanıtılmı ş, derslerin i ş leyi ş i ve törenlerimiz hakkında bilgiler verilmi ş tir. Okulumuz ö ğ retmenlerinin hazırladı ğ ı 10 Kasım Atatürk’ü Anma Haftası programı birlikte izlenmi ş tir.

Bu ziyaretin di ğ er bir amacı olan kültür alı ş veri ş i kapsamında -okulumuzda yapılan toplantıların yanı sıra – misafir ö ğ retmenler için Topkapı Sarayı, Yerebatan Sarnıcı, Ayasofya Müzesi, Sultanahmet Camisi ve Dolmabahçe Sarayı’na geziler düzenlenmi ş tir. Toplantılarımız düzenlenen sertifika töreniyle bitirilmi ş, projenin programla ş tırma a ş aması ba ş arıyla tamamlanmı ş tır. Projede çalı ş acak ö ğ rencileri saptamak amacıyla ilgili duyuruyu yaparak çalı ş malara ba ş lamı ş bulunmaktayız. Amacımız; bu tarz çalı ş maları olabildi ğ ince yaygınla ş tırıp ö ğ rencilerimizi farklı kültürlerle tanı ş tırmak, çocuklarımızın Avrupa Birli ğ i kapsamında ortak çalı ş malarda bulunmalarını sa ğ lamaktır.

Bir di ğ er çalı ş mamız olan ''City Rings'' ( Ş ehir Sesleri) ise Norveç, Belçika, Fransa, Finlandiya, İ talya ve Türkiye arasında 6 ortaklı bir proje olup Norveç’in koordinatörlü ğ ünde yürütülecektir.. Bu projede ilk toplantımız Eylül tarihleri arasında Norveç’te olmu ş tur. Norveç toplantısında alınan kararlar neticesinde çalı ş malarımız ba ş lamı ş ve hali hazırda seçilen ö ğ rencilerle ses çalı ş malarına devam etmektedir. Bu programdaki amaç; farklı sesler kullanarak, bu sesleri kaydederek ya ş antılarımız, ş ehrimiz ve ülkemiz hakkında bilgilendirme yapmaktır.