Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

PROJE YÖNETİM OFİSİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "PROJE YÖNETİM OFİSİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ"— Sunum transkripti:

1 PROJE YÖNETİM OFİSİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ
Mart 2018

2  Proje Yönetim Ofisi Koordinatörlüğü; Siirt Üniversitesi’nin ulusal ve uluslararası fonlarca desteklenen programlardaki proje başvuru sayısı ve niteliğinin artmasına destek vermek amacıyla kurulmuştur.

3   Kamu-Üniversite ve sanayi işbirliği ara yüz birimi olarak faaliyet göstermektedir.

4 Yönetim Proje Koordinasyonundan Sorumlu Rektör Yardımcısı:
Prof.Dr. Nihat ŞINDAK Proje Yönetim Ofisi Koordinatörü: Doç.Dr. Mustafa KAHYAOĞLU Proje Yönetim Ofisi Şube Müdürü: Nurullah Geyik

5  Üniversite’nin Ar-Ge faaliyetlerini güçlendirmek,
   Ulusal ve uluslararası kaynak sağlayan kurum/kuruluşlarla üniversitenin işbirliği ve koordinasyonunu artırmak, Ulusal ve uluslararası projelere destek veren kuruluşların etkinlik ve takvimlerinin duyurmak Proje ile ilgilenecek akademik ve profesyonel kadroları bir araya getirmeyi

6 Proje fikri oluşturma Proje yazma Proje yürütme konularında akademisyenlere yardımcı olmayı ve teşvik etmeyi hedeflemektedir.

7 Faaliyetlerimiz «Hayata Üç Adım» projesi

8 WEB TASARIM KURSU BİLGİSAYAR İŞLETMENLİĞİ KURSU

9 HASTA BAKIMI EĞİTİMİ

10 KİŞİSEL GELİŞİM SEMİNERLERİ

11 RESİM VE EBRU KURSU

12 BAĞLAMA KURSU

13 KAYITSIZ KALMAYIN 2016 da sözleşmesi imzalanan ‘’Kayıtsız Kalmayın’’ AB projesi 2017 yılında tamamlanmıştır. Kayıtlı istihdamı teşvik etme programı kapsamında desteklenen projede çeşitli faaliyetler yapılmıştır:

14 Kurumsal ve mali kapasite artırma amaçlı 19 eğitim faaliyeti
Siirt ili yatırım öncelikleri ve Siirt ili istihdam sorunlarının belirlenmesi amacıyla 2 araştırma faaliyeti yapılmıştır. Proje süresince öğrencilere, muhtarlara, diyanet personeline, işçi ve işverenlere, öğretmenlere toplamda 24 ayrı seminer düzenlenmiş ve yaklaşık 5000 kişiye ulaşılmıştır. Proje faaliyetleri ile ilgili olarak yerel ve ulusal basında 32 haber bülteni oluşturulmuştur.

15 KANAAT ÖNDERLERİ SEMİNERİ

16 KURS FAALİYETLERİ

17

18

19

20 TÜBİTAK Projeleri EĞİTİMİ
Proje yönetim ofisi koordinatörlüğünde 2017 tarihinde üniversitemiz akademik personeline TÜBİTAK projeleri hakkında bilgilendirme ve proje hazırlama eğitimi düzenlenmiştir. Doç.Dr.Selcan TÜRKER Uzm. Alperen Erdoğan tarafından verilmiştir.

21 Proje birim Sorumluları Oluşturma
Prof.Dr. Nihat ŞINDAK yürütücülüğünde her fakülte, yüksekokul ve MYO ‘dan bir proje birim sorumlusu oluşturulmuştur. Bu çerçevede 8 hafta toplantı yapılmış, TÜBİTAK’a dört proje önerisi sunulmuştur.

22

23

24 DİKA’NIN TOPLANTILARINA
Mardin DİKA çağrılarını bilgilendirme toplantılarına katılım sağlanmıştır. Siirt’te toplantılarına katılım sağlanarak görüş alış verişinde bulunulmuştur.

25 GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMLERİ
Bu yıl içinde Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına Tarımsal Çeşitliliğin Artırılması ve AR&GE faaliyetleri içeren bir proje teslim edilmiştir. Bu projede Üniversiteye bir soğuk hava deposunun kurulması, bir gıda analiz laboratuarı kurulması, sera oluşturulması hedeflenmiştir.

26 ARZ EDERİM


"PROJE YÖNETİM OFİSİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları