BEST SUMMER EVER. EMBASSY SUMMER  Campbell House.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ADIM ADIM TÜRKİYE Yurdumuzu Dolaşırken.
Advertisements

Gözlere inanmak zor. 918 metre ve 500 milyon Euro... Mühendislik bu işte. Eski Doğu ve Batı Almanyaları birleştiriyor. Berlin yakınında Magdeburg şehrinde.
NATO Gezisi Nisan 2014.
BİRLEŞMİŞ MİLLETLER GENEL MERKEZİNDE EĞİTİM SEMİNERİ
BETT IN LONDON.
DA VINCI ŞİFRESİ.
CERN.
ULUSLARARASI DEMOKRASİ FORMU
SANAT VE TARİH MÜZESİ.
NASA.
Bilim Adamı Albert Einstein.
NASA EĞİTİM PROGRAMI Aralık 2012 Manhattan Adası’nın güneyinde kalan kısımdadır. Aynı zamanda burası ticaretin ve politikanın merkezidir. NASA.
AMERİKAN ULUSAL SAĞLIK ENSTİTÜSÜ: GENOM ÇALIŞTAYI.
UNA USA MIDDLE SCHOOL MUN
NASA. Nasa Eğitim Programı Apple Store, New York Apple’ın 5 th Avenue’daki görülmesi gereken dükkanıdır.
MATH MIDWAY AT MOMATH. + MATH MIDWAY AT MOMATH + Times Square (New York) New York City''nin büyük kan dola ş ımını sa ğ lamak için manhattan''da kesi.
CERN. CERN PROGRAMI Milan Geneva Paris Milano'nun merkezinde adını verdiği Piazza Del Duomo meydanında bulunur. Avrupa'nın dördüncü büyük katedralidir.
MEVLANA MÜZESİ.
HAZIRLAYAN : ALİ BUĞRA SOYKAN 12-53
JAMES STIRLING.
TÜRKÇE / Özel İsimlerin Yazımı 2
EDA PEKCAN HATAY.
ULUSLARARASI DEMOKRASİ FORMU. Parlamento Binası Big Ben, Londra'da Westminster Sarayı'nın yanındaki ünlü saat kulesidir. Dünyanın en büyük ikinci dört.
Resmi dil İngilizce BaşkentLondra En büyük kentLondra BaşbakanGordon Brown Yüzölçümü km² Nüfus50,1 milyon (2004)2004 Para birimi İngiliz Sterliniİngiliz.
Medeniyetlerin kesişim noktası
ÖZGE BEŞİKÇİ - ZEYNEP YAŞA
TÜRKİYE’ DE MÜZECİLİK VE MÜZECİLİK TARİHİ
OKUL GEZİSİ SERHAT ŞEHRİMİZ EDİRNE
KENTLER VE SİMGELERİ HAZIRLAYAN Zeynep Sarah ALAM
Cem Yurtsev
LONDRA.
ARKADAŞLIK MEHMET BILGE MANAV.
HAYALLER VE AŞIKLAR ŞEHRİ VENEDİK
STOCKHOLM İSVEÇ’İN BAŞKENTİ
CAM EV (Johnson Evi) Mimar: Philip Johnson
KEMAL ATATÜRK OKULLARI
Bu Müze Çanakkale-İzmir yolu üzerinde Ayvacık İlçesi Küçükkkuyu Beldesinde bulunmaktadır. Zeytinin anavatanı olan ve altı bin yıldır zeytinyağı üretilen.
TOPKAPI SARAYI. TOPKAPI SARAYI Osmanlı sultanlarının ikametgahı, devletin yönetim ve eğitim merkezidir. Fatih Sultan Mehmed Han tarafından
ÖZEL MÜZEYYEN ÇELEBİOĞLU
RICHARD ROGERS FATME TAHIR
Frank Lloyd WRIGHT Ulas YILDIRIM (TOBB ETU-Sanat ve tasarım)
MEVLANA'NIN HAYATI.
PARİS. Paris is the capital of France. Paris is known monuments, artistic and culturel life all around the world. Paris is known monuments, artistic and.
DOĞAN KUBAN MELİS AKAYDIN
Bolu Müzesi. Bolu Müzesi; Bolu'da kurulu, [1] eser sergilenen bir müzedir. Şehir merkezinde, Stadyum Caddesi üzerinde bulunur.Bolu [1] Bolu Müzesi;
Frank Owen Gehry Beyza DUYGU Güzel Sanatlar Fakültesi.
Atatürk Üniversitesi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Atatürk Üniversitesi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi.
Müzik :Emre Aracı 2 Butchart bahçeleri Kanada Vancover adasında Victoria şehrinde metre karelik doğal sit alanı olarak korunan bu bahçeler ağaç.
ZAMANDA YOLCULUK YAPMAK İSTER MİSİNİZ?
TEOG SINAVINA BU KELİMELERİ BİLMEDEN GİRMEYİN UNIT 7.
1900 ‘LÜ YILLARDA 5000 ALMAN’IN ÇALIŞTIĞI KÖY-BELEMEDİK TARİHİ 1888 yılında II. Abdulhamit ile Alman İmparatoru Kaiser Willhem tarafından imzalanan sözleşmeyle.
MÜZELER GEÇMİŞİ GELECEĞE BAĞLAYAN KÖPRÜLERDİR. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.
LOGO Öğrenciler: Beyzanur Akdağ Songül Pulat Nazlı Doğan ADIYAMAN Danışman Öğretmen Haşim Taş.
Boraltan Köprüsü Katliamı
Etnoğrafya Müzesini Geziyoruz
HAZIRLAYANLAR SULTAN BİLİR NURSEL ÇINAR ESRA YAĞAN M. CAN KAZAN
TARİHİ ÇEVRE VE MÜZE BİLİNCİ
UZAKTAKİ ARKADAŞLARIM
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ
GEZİLECEK YERLERİ CN Tower, 553 metre uzunlukta dünyanın ikinci en yüksek kulesidir. Kanada'da yer alan bina Ontario'daki Toronto şehrinde bulunmaktadır.
İSLAMİYET ÖNCESİ EĞİTİM
YILI LONDRA Hawking ailesi Londra’da bulunduğu sıralarda ikinci dünya savaşı gündemdeydi. Babası Frank Hawking bir biyoloji uzmanı, annesi.
YILI LONDRA Hawking ailesi Londra’da bulunduğu sıralarda ikinci dünya savaşı gündemdeydi. Babası Frank Hawking bir biyoloji uzmanı, annesi.
SANATLAR VE MÜZE. Kültürel ya da tarihsel değeri olan nesnelerin toplanarak sergilendiği yerlere müze adı verilir. Müzeler, toplumların bilim ve sanat.
MÜZELER GEÇMİŞİ GELECEĞE BAĞLAYAN KÖPRÜLERDİR. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.
DÜNYANIN YEDİ HARİKASI Mahir Kılıç 8/a 334. TAÇ MAHAL Babür İmparatoru Şah Cihan tarafından yaptırılan Taç Mahal, Hindistan’ın Agra şehrindedir. Şah Cihan’ın.
BÖLÜM HAKKINDA 2004 yılında kurulan bölümümüzde; dilin bir araç olarak kullanıldığı sözel anlatımlar, geleneksel gösteri sanatları, toplumsal uygulamalar, festivaller.
MÜZE EĞİTİMİ VE DÜNYADA MÜZE EĞİTİMİ UYGULAMALARI
T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ AYAŞ MESLEK YÜKSEKOKULU
Müze Nedir? Sanat ve bilim eserlerinin veya sanat ve bilime yarayan nesnelerin saklandığı, halkagösterilmek için sergilendiği yer veya yapılara müze denir.Müzeler,
Sunum transkripti:

BEST SUMMER EVER

EMBASSY SUMMER  Campbell House

UCL (Meeting Point)

Sınıf Ortamı

Kleopatra’nın İğnesi  1881 yılında New York'a getirilen Kleopatra'nın İğnesi şehrin en-eski yapısıdır.  Dikilitaş olarak bilinen hiyeroglif yazılı- granit sütun, 130 yılı aşkın için kentte durmuştur.

Big Ben  Dünyanın en büyük ikinci dört taraflı saatidir.  "Big Ben" aslında saat kulesinin çanının adıdır, ancak halk tarafından tüm yapıyı belirtmek için kullanılır olmuştur. Üzerinde bulunan saatin ağırlığı 5,5 ton, çanın ağırlığı ise 13,5 tondur ve çan çaldığı zaman sesi 14 km. uzak mesafeden duyulabilir.

Anıt Mezar  İngiltere'nin başlıca ulusal savaş anıtı

Atlı Muhafız Geçidi

St. James’s Park

Buckingham Sarayı  Buckingham Sarayı 1837 yılından beri İngiltere Kraliyet Ailesi'nin Londra'daki ikametgahı olarak görev yapmaktadır.  Saray, Kraliyet Ailesi tarafından düzenlenen bütün büyük Kraliyet törenleri, devlet ziyaretleri ve devlet atamalarının yapıldığı mekandır.  Buckingham Sarayı'nda 775 oda bulunmaktadır.

Trafalgar Meydanı  Adını, Amiral Horatio Nelson komutasındaki İngiliz donanmasının Fransız ve İspanyol donanmalarını yendiği Trafalgar Savaşı'ndan almıştır.

Victoria ve Albert Müzesi  Müze 1852 yılında kurulmuştur.  İçerisinde 4.5 milyon nesne barındırmaktadır.

Tate Modern  Uluslararası modern sanat eserlerinin sergilendiği bir müzedir.

Tower Bridge (Kule Köprüsü)  Köprünün inşası 1886 yılında başlayıp 8 yıl sürmüştür.  1894’te kullanıma açılmıştır.  Thames Nehri üzerinde yer almaktadır.

London Eye

Madame Tussauds  Marie Tussaud tarafından kurulmuştur.

Cambridge Üniversitesi  Dünyadaki en eski dördüncü üniversitedir.  Ünlü bilim adamı Newton’un kafasına düşen elmanın ağacı

Kurulan Dostluklar  Dil,din,ırk,cinsiyet ayrımı olmadan kurulabilen arkadaşlıklar….

Saygı değer büyüklerim böyle bir programda bulunmamızı sağladığınız için arkadaşlarım adına ve kendi adıma sizlere teşekkürlerimi sunuyorum.