SİLİFKE GAZİ ANADOLU LİSESİ

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ŞARKİKARAAĞAÇ KAYMAKAMLIĞI
Advertisements

KAYSERİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
BAŞVURU TARİHİ:05 MAYIS-06 HAZİRAN 2014 KAMP TARİHLERİ:24 HAZİRAN-13 EYLÜL 7 GÜNLÜK 9 DÖNEM.
TUTAK ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ
T.C ADANA VALİLİĞİ Yüreğir Kaymakamlığı
EFELER ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ
İlçemizde tüm okullarda ödül yönergesi Eğitim – Öğretim yılında uygulanmaya başlanmıştır.Tüm okullar her iki dönemde de ziyaret edilerek önce.
18 Şubat 2013 Pazartesi 2. Sınıflar Aqua Florya Akvaryum Gezisi
OCAK 2014 OCAK T.C. GÜLYALI KAYMAKAMLIĞI T.C. İLÇE MİLLİ E Ğ İTİM MÜDÜRLÜĞÜ.
Sağlıklı Nesil, Sağlıklı Gelecek Projesi Ödül Törenine Hoş Geldiniz
Patlangıç Ortaokulu Tanıtım Sunusu.
BURSA BELEDİYESPOR ÇALIŞMALARI. Amacımız; Kent ve ülke sporuna başarılı sporcular yetiştirmek Bursalı hemşehrilerimize, kurum çalışanlarına ve ailelerine.
Sarayönü anadolu imam hatip lisesini tanıyalım
PROJE ÇALIŞMALARI Hazırlayan: Mehmet AKÖNER.
IŞIKLI İLKÖĞRETİM OKULU
CEYHAN TİCARET MESLEK LİSESİ “OKULLAR HAYAT OLSUN” PROJESİ KAPSAMINDA OKULUMUZDA YÜRÜTÜLEN FAALİYET RESİMLERİ.
Okulun Tarihçesi Okulumuz Uşak merkezde Cumhuriyet Mahallesi´nde kendi adını taşıyan sokak üzerinde bulunmaktadır.Yapımı 1995´te tamamlanmış ve 9 derslikli.
MEHMET RÜŞTÜ UZEL TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ
Gündem Maddeleri  2011–2012 Eğitim Öğretim yılında yapılan çalışmaların değerlendirilmesi  Ana-Kız Okuldayız Okuma Yazma Kampanyası’yla ilgili yapılan.
BARBAROS ORTAOKULU BİRİFİNG DOSYASI
ÖĞRETİM YILI ARGE BİRİMİ PROJE PLANLARI.
EMET ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ
EĞİTİM ORTAMLARINDA ŞİDDETİN ÖNLENMESİ VE AZALTILMASI
HUZURKENT KAZIM KARABEKİR İLKOKULU/ORTAOKULU
OKULUMUZLA İLGİLİ BASINDAN HABERLER
 Cazibe Merkezi Okullar  Hacı Rafet Gümüş Lisesinin Dönüşümü  Arzulu İlk Öğretim Okulunun Durumu.
ZONGULDAK İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
MEHMET AKİF ERSOY SOSYAL BİLİMLER LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ
OKUL VELİ EL ELE PROJESİ ŞAPHANE 2012
M. EMİN SARAÇ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ
CEBELER ANADOLU LİSESİ
Projeler için okulda 3 defa öğretmenler kurulu toplanmıştır. 1. Kurulda stratejik eylem planı ve projeler ana hatlarıyla değerlendirilmiştir. 2. Kurulda.
MURATLI OKUYOR ŞUBAT – “MURATLI OKUYOR PROJESİ” KAPSAMINDA ŞUBAT AYI İÇİNDE İLÇEMİZ GENELİNDE YAPILAN ÇALIŞMALAR Koordinatör okul olarak aylık çalışma.
BAYRAKLI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BAYRAKLI OKUL EĞİTİM KALİTESİNİN ARTTIRILMASI PROJESİ mevcut durum analİzİ.
Varsa okul logosu Okul adı Adres.
AKYURT ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ
AĞAPINAR İLKÖĞRETİM OKULU Resmi açılış tarihi: Eğitim Öğretim yılı ilk defa eğitim öğretime başlamıştır.
ATÇA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
1. 02 En önemli ve feyizli görevlerimiz, milli eğitim işleridir. Milli eğitim işlerinde mutlaka muzaffer olmak lazımdır. Bir milletin gerçek kurtuluşu.
80. YIL CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULU
80.YIL CUMHURİYET ANADOLU LİSESİ
BİNA –ARSA ve DONANIM BİLGİLERİ
DARICA HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ
‘Okullar Hayat Olsun’ Projesi ÇANKIRI ANADOLU LİSESİ
HALİM FOÇALI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
YUSUFELİ DEREİÇİ İLKÖĞRETİM KURUMU 29/05/2013. GÜNDEM MADDELERİ 1-Okulumuz hakkında genel bilgiler 2-Okulumuzun ve çevresinin fiziki durumu hakkında bilgiler.
PROJESİ VEZİRKÖPRÜ AKADEMİK BAŞARIYI ARTTIRMA VABA
ÇANKIRI ANADOLU LİSESİ. MİSYONUMUZ Atatürk ilke ve inkılâplarının rehberliğinde, çağdaş fikirlere açık, ulusal ve evrensel değerlere sahip, kendine güvenen,
Ana sınıflarımıza Karagöz-Hacivat Tiyatro Gösterisi düzenlendi.
OKULUN KISA TARİHÇESİ 1 Aralık 1949 tarihinde kız okulu olarak açılmıştır yılında İstasyon Caddesindeki şimdiki binasına taşınmıştır
İLKÖĞRETİM TAŞINILAN MERKEZ OKUL SAYISI TAŞINILAN OKUL /YERLEŞİM BİRİMİ SAYISI ÖĞRENCİ SAYISI TAŞINILAN MERKEZ OKUL SAYISI.
KIZ FUTSAL TAKIMIMIZ MAYIS ETKİNLİKLERİ PENALTI KRALI.
OKULLAR HAYAT OLSUN PROJESİ ÖğrenciÖğretmen Okul ATATÜRK İLKOKULU ve ORTAOKULU.
ÇORUM İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
AKYURT ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ
ATATÜRK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
AİLE ve DİNİ REHBERLİK BÜROSU
1 BRİFİNG “” Mustafa Kemal Atatürk “En büyük sava ş, cahilli ğ e kar ş ı yapılan sava ş tır.” Mustafa Kemal Atatürk Dursunbey İlçe Milli Eğitim.
AĞAPINAR İLKOKULU /ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ Resmi açılış tarihi: Eğitim Öğretim yılı ilk defa eğitim öğretime başlamıştır.
OKULUMUZA YAPILAN AYNI YARDIMLAR Z KÜTÜPHANE 1 ADET FOTOKOPİ MAKİNESİ (ÖĞRETMEN ODASI ) 150 ADET PLASTİK SANDALYE 30 ADET TOPLANTI SALONU İÇİN MİSAFİR.
OKULUMUZ TARİHÇESİ Okulumuz 1 Ağustos 2014 tarihinde Eğitim- Öğretime Okulumuz Birecik Şehir merkezinden 5 km güneyde yer almaktadır. Okulumuzda şu.
YÜZME – BASKETBOL – TENiS – VOLEYBOL FUTBOL - MASA TENiSi – JiMNASTiK
GOSB TADIM JALE YÜCEL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
Okul Tanıtım Bilgileri girilecek
HÜSNÜ M.ÖZYEĞİN ANADOLU LİSESİ
ARALIK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
VİZYON BELGESİ RAPORU OCAK 2018
BURHANİYE HMFK ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİ
Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı
Sunum transkripti:

SİLİFKE GAZİ ANADOLU LİSESİ Okullar Hayat Olsun Projesi Kapsamında 2015 Ocak İtibarı İle Gerçekleştirilen Etkinlikler

Basketbol Eğitimi Okulumuz bünyesindeki Şehit İbrahim Okur Spor Salonunda gençlerimizin ve sporcularımızın geleceğin sporcuları olarak yetişebilmesi,sosyal ve aktif bir fert olmaları amacı ile Ali GÜNEY Eğitim ve Organizasyon Basketbol Akademisi ile ortak basketbol eğitimi çalışmaları yürütülmüştür. Ayrıca okul bünyesinde beden eğitimi öğretmenlerince eğitici çalışmalar yapılmıştır.

Voleybol Eğitimi Gençlerimizin takım bilincinin gelişmesi,boş zamanlarını değerlendirmeleri ve zararlı alışkanlıklardan korunmalarını sağlamak amacı ile kışın Silifke Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü ile yapılan anlaşma ile okulumuz bünyesindeki Şehit İbrahim Okur Spor Salonunda Beden Eğitimi Öğretmeni Sertan ÇAKIR tarafından okulumuz öğrencileri ve İlçe gençlerimize yönelik Voleybol kursu verilmiştir. Okul kapanmasının ardından bu kurslar yaz etkinlikleri olarak devam emektedir.

Akdeniz oyunları Okullar Hayat Olsun ve Açık Okul Projeleri paralelinde Akdeniz Oyunları Spor Kulübü oluşturularak okulumuz beden eğitimi öğretmenleri Kazım KICALI futbol ve masa tenisi Müjgan ALPER voleybol ve bedminton Sertan ÇAKIR voleybol ve basketbol kursları düzenleyerek Akdeniz Oyunlarına katılarak badminton ve masa tenisinde il ikincisi olarak dereceye girmiştirç.

Park Yeri Sorunu Çözümü İlçemiz otopark sorununun çözümüne katkı sağlamak ve trafiği rahatlatmak amacı ile okul personeli bilgilendirilip,okul bahçe kapısının ders saatleri dışında açık bırakılması sağlanarak ilçemiz araçlarının ücretsiz park edebilmesi olanağı sağlanmıştır.

Kütühane Okulumuzun kütüphanesi yaklaşık 4250 kitaba sahip iken bu sayı 6050 ye ulaştırılarak kütüphanesinden vatandaşlarında faydalanabilmesi için kütüphane kulübü öğretmenleri ve okul aile birliğinin ortaklaşa yürüttükleri çalışmada;kütüphane düzenleme ve bakım işleri tamamlanmış olup,hizmet vermeye başlamıştır.

Bilgisayar Sınıfı Bilgisayar sınıfımızdan öğrenci-öğretmen ve velilerin faydalanabilmesi ve kurs faaliyetlerinde kullanılabilmesi için gerekli yazılım ve alt yapı hazırlanmıştır. Sınıf fatih projesi kapsamında gördükleri eğitim faaliyetlerinde kullanılmış olup, velilere yönelik eğitim faaliyetleri için çalışmalar sürmektedir. Ayrıca Okullar Hayat Olsun Projesi kapsamında Halk Eğitim Merkezi ile Silifke Anadolu Ticaret Meslek Lisesi’nin birlikte düzenlediği “160 saatlik Bilgisayar İşletmenliği” kursuna destek verilmiş ve okulumuz personeli Bilişim Teknolojileri öğretmeni Can UĞUR bu doğrultuda görevlendirilmiştir.

Bahçe Düzenlemesi Okul bahçesinde ders dışında vatandaşlarında kullanabileceği dinlenme yerleri oluşturulmuştur. Ayrıca Belediye ile irtibata geçilmiş, okul girişine özürlü vatandaş ve öğrencilerimizin geçişini kolaylaştıran rampalar yaptırılmıştır.

Sosyal Faaliyetlere Destek Okulumuz eski mezunlarının okulumuz ile irtibatlarının sürdürülmesi ve Silifke Lisesi tarihinin yaşatılmasına katkı sağlamak amacı ile Cengiz Topel İ.O. Müdürü Hüseyin KULALI başkanlığında Silifke Lisesi Mezunları düzenlemiş olduğu ve Okul Müdürümüz Hüseyin ÇINAR’ ın katıldığı “Silifke Lisesi Mezunları Buluşma Toplantısı” 30 Haziran 2012 Cumartesi günü akşamı okulumuzda gerçekleştirilmiştir.